logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Formule 1

George Russell en Lewis Hamilton vallen ook in Japan door de mand: ‘Lopen achter feiten aan’

Dit jaar is het nog niet het seizoen van Mercedes en ook tijdens de eerste trainingen in Japan kwamen de auto’s niet uit de verf. Lewis Hamilton en George Russell kwamen binnen op P5 en P14 en zaten dan ook geen enkele keer in de buurt van de o


  • Sep 25 2023
  • 43
  • 4678 Views
George Russell en Lewis Hamilton vallen ook in Japan door de mand: ‘Lopen achter feiten aan’

Dit jaar is het nog niet het seizoen van Mercedes en ook tijdens de eerste trainingen in Japan kwamen de auto's niet uit de verf. Lewis Hamilton en George Russell kwamen binnen op P5 en P14 en zaten dan ook geen enkele keer in de buurt van de oppermachtige Max Verstappen. De leiding van team Mercedes is erg teleurgesteld.


LEES OOK: 🎥 | Niks aan het handje: ook vrije training 2 in Japan is prooi voor Verstappen na harde crash Gasly

Omdat Toto Wolff afwezig is, is Andrew Shovlin de woordvoerder bij Mercedes. "We lopen echt achter de feiten aan", vertelt de spreekbuis van Mercedes tegenover onder andere GPBlog. "Beide coureurs meldden een gebrek aan grip en balans in de auto. In aanloop naar de 2e training hebben we wat wijzigingen doorgevoerd, toch moeten we op weg naar de zaterdag nog veel verbetering vinden."

'Overduidelijk'
Volgens Shovlin is het duidelijk dat Mercedes er dit seizoen nog niet aankomt. "We zijn overduidelijk niet snel genoeg. De eerste sector van ons is in het bijzonder erg zwak. Daar zal op weg naar de zaterdag dan ook de nadruk op liggen. We onderschatten niet hoeveel werk we moeten verrichten om de rest van het weekend sterker voor de dag te kunnen komen."

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches