logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Formule 1

Max Verstappen vol goede hoop in Japan na pechweekend in Singapore

Als we de vrije trainingen op het circuit van Suzuka in Japan mogen geloven, doet Max Verstappen dit weekend weer ‘gewoon’ mee om het gevecht voor de bovenste plek. De Nederlander zei vorige week na een teleurstellend raceweekend in Singa


  • Sep 25 2023
  • 47
  • 2527 Views
Max Verstappen vol goede hoop in Japan na pechweekend in Singapore

Als we de vrije trainingen op het circuit van Suzuka in Japan mogen geloven, doet Max Verstappen dit weekend weer 'gewoon' mee om het gevecht voor de bovenste plek. De Nederlander zei vorige week na een teleurstellend raceweekend in Singapore al dat Red Bull in Japan weer 'geweldig' zou gaan presteren.


Verstappen zette in zowel de eerste als de tweede vrije training de snelste tijd neer en daarmee bevestigde hij zijn woorden van een week eerder. "Het voelde erg goed vandaag," zo zei de wereldkampioen na afloop. "Vanaf de eerste ronde was het weer fijn om in deze auto te rijden. We hebben een sterke dag gehad, op de korte en de lange runs."


Een zege van Verstappen in Japan zullen de Japanse fans wel kunnen waarderen. De Nederlander is er razend populair, maar Verstappen denkt dat dat komt "omdat wij met een Honda-motor rijden." "We hebben samen wereldtitels gewonnen, dat helpt denk ik wel. Of het ook door mijn karakter zou kunnen komen? Ik probeer gewoon mezelf te zijn en ik hoop dat dat ze aanspreekt."


Concurrentie in Japan
Om zijn Japanse fans een overwinning te schenken, moet hij nog wel afrekenen met de coureurs van McLaren en Ferrari. Die 2 teams kwamen in de vrije trainingen na Red Bull het beste voor de dag. "Ik denk dat McLaren ook heel snel gaat zijn", zei hij woensdag nog. Het verschil met de rest vrijdag was vrij groot.

"Maar toch ziet het ziet ernaar uit dat het dicht bij elkaar gaat liggen. Maar wij proberen ons op onszelf te focussen en onze prestatie te optimaliseren. Als dat lukt, heb ik er vertrouwen in dat we om pole position kunnen vechten," aldus Verstappen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches