logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Formule 1

Dit zijn tot nu toe de grootste en duurste brokkenpiloten in de Formule 1

De Formule 1 heeft sinds enkele jaren een budget cap en dus is het zaak om binnen de lijntjes te kleuren. Dan helpt het niet mee als een coureur veel schade rijdt. Bij het Ziggo Sport Race Café werd vrijdagavond een overzicht getoond van de grootste


  • Sep 25 2023
  • 34
  • 2936 Views
Dit zijn tot nu toe de grootste en duurste brokkenpiloten in de Formule 1

De Formule 1 heeft sinds enkele jaren een budget cap en dus is het zaak om binnen de lijntjes te kleuren. Dan helpt het niet mee als een coureur veel schade rijdt. Bij het Ziggo Sport Race Café werd vrijdagavond een overzicht getoond van de grootste brokkenpiloten voorafgaand aan de Grand Prix van Japan.


Rookie Logan Sargeant is de onbetwiste koning van het schade rijden, al is dat niet iets om trots op te zijn. De coureur van Williams reed al 2,7 miljoen dollar aan schade. Daar is de crash tijdens de kwalificatie in Japan nog niet bij opgeteld.

Verstappen
Aan de onderkant van de lijst staat Max Verstappen met maar 220.000 dollar aan schade. Daar zullen ze bij Red Bull blij mee zijn.

Check de video hieronder voor het overzicht:

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches