logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Formule 1

?​ | Max Verstappen ‘onder vuur’ door Shownieuws: ‘Dit is echt heel raar, toch?’

Volgens Shownieuws ligt Max Verstappen ‘onder vuur’. Niet vanwege iets wat hij gedaan heeft op of naast de baan, maar omdat er volgens het roddelprogramma een vacature op de site verstappen.com stond. Dat is op zich niet fout, wel dat vol


  • Sep 25 2023
  • 49
  • 3620 Views
?​ | Max Verstappen ‘onder vuur’ door Shownieuws: ‘Dit is echt heel raar, toch?’

Volgens Shownieuws ligt Max Verstappen 'onder vuur'. Niet vanwege iets wat hij gedaan heeft op of naast de baan, maar omdat er volgens het roddelprogramma een vacature op de site verstappen.com stond. Dat is op zich niet fout, wel dat volgens Shownieuws je niet betaald krijgt voor de baan als redacteur.


Een blik op die site laat zien dat de betreffende vacature in ieder geval nu niet meer online staat. In de uitzending van Shownieuws zie je heel kort een screenshot zonder verder duidelijke informatie. Maar volgens Evert Santegoeds, die het item volpraat, stond er toch echt dat je als redacteur van verstappen.com niet betaald zou krijgen en dat 'mensen dat echt schandalig vinden'.

Lees ook: Kritiek op Verstappen na vacature op website

'Heel het internet' valt over Verstappen heen
Verstappen zou 50 miljoen euro netto per jaar verdienen en dan niet eens een vergoeding bieden voor iemand die stukjes schrijft voor op de website. Volgens Santegoeds 'valt heel het internet over Max Verstappen en die vacature heen omdat ze het niet vinden kunnen'.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches