logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Hollywoods nieuwste spierbundel Alan Ritchson onthult dat hij naast grote Marvel-rol greep

De Marvel-rol 'Thor' schijnt voor hem te zijn geweest maar hij verprutste dit behoorlijk...


  • Feb 28 2024
  • 32
  • 3447 Views
Hollywoods nieuwste spierbundel Alan Ritchson onthult dat hij naast grote Marvel-rol greep
Als je de naam Thor hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan Chris Hemsworth. De geliefde acteur speelt dit personage al meer dan 10 jaar, maar in 2011 zat een andere spierbundel eveneens achter de rol aan. Het gaat hier om Alan Ritchson.Ritchson, vandaag de dag voornamelijk bekend van de Reacher-serie, was blijkbaar een van de grote kanshebbers. Tijdens een recent interview erkent de acteur dat hij het echter zelf had verpest. Zo zegt hij: "Ik nam het niet serieus genoeg".UitlegRitchson vervolgt: "Ik ging naar de auditie en dacht: 'Ik krijg die rol wel omdat ik op Thor lijk. Het acteerwerk maakt niet uit'. Marvel nam contact op met mijn team en zei dat de rol van Thor eigenlijk voor mij was, maar dat ik niet mijn beste beentje had voorgezet en daardoor niet gecast werd". Ritchson baalde hier zo erg van dat hij een acteercoach inhuurde en vanaf dat moment ging het een stuk beter. Hij wist meerdere grote rollen te bemachtigen, maar het ging helaas wederom mis met Titans. Weer net nietZo zegt de acteur: "Ik had auditie gedaan voor de rol van Robin/Nightwing. Het was allemaal perfect gegaan. Ik was zo zeker van de zaak. Ik zei tegen mezelf: 'Ik heb nog nooit zo'n goede auditie gedaan. Deze rol is voor mij, dat kan gewoon niet anders'."
Ritchson kocht zichzelf zelfs al een Tesla om dit te vieren, maar uiteindelijk ging de rol toch naar Brenton Twaites. De reden hiervoor? Ritchson was in de ogen van de makers toch al 'te oud' voor de rol. Dan maar Batman?De geliefde serie Reacher was wel het grote keerpunt in zijn carrière. Zo vervolgt de acteur: "Ik had ongeveer 50 verschillende aanbiedingen ontvangen toen het eerste seizoen van 'Reacher' verscheen. Ik wist dat dit mijn leven zou veranderen".
Ritchson heeft nu zijn zinnen gezet op weer een andere superheld, namelijk Batman: "Ik heb de nodige fans al horen zeggen dat ze mij graag als Batman zien. Reacher is eigenlijk ook een soort van Batman, maar dan zonder cape. Ik zou het fantastisch vinden om Batman te mogen spelen. Het is een supercool personage."

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites