logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Jennifer Lawrence was straalbezopen tijdens eerste intieme scène ooit

Achteraf had de actrice alleen ontzettend veel spijt van haar ongewone voorbereiding.


  • Dec 04 2023
  • 35
  • 3794 Views
Jennifer Lawrence was straalbezopen tijdens eerste intieme scène ooit
Het voor de eerste keer draaien van een seksscène is voor veel acteurs een hele stap. Jennifer Lawrence (The Hunger Games) weet echter helemaal niks meer van dat moment. Ze was namelijk straalbezopen.Lawrence nam haar eerste échte seksscène in 2015 op. Dat deed ze voor de scifi-film Passengers met Chris Pratt (Guardians of the Galaxy).Drankje voorafIn een interview met The Hollywood Reporter vertelt de populaire actrice meer over die ervaring. Lawrence vond haar intieme scène met Pratt ontzettend spannend, zeker omdat hij getrouwd was. "Het voelde zo ontzettend vreemd", blikt ze terug. "Ik moest mezelf letterlijk moed indrinken en was echt ontzettend dronken".Hielp niksHelaas voor Lawrence bleek deze methode niet heel veel te bieden. Achteraf had ze dan ook flink spijt van haar actie.
"Eenmaal thuis kon ik me niets meer herinneren", vertelt ze. "Maar toen begon ik me weer zorgen te maken over wat ik allemaal had gedaan en gezegd. De drank hielp dus niks".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites