logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

O.a. The Big Star Quintet en Hurray for The Riff Raff maken line-up TakeRoot compleet

Zaterdag 2 november vindt er in SPOT Groningen weer een nieuwe editie plaats van het TakeRoot Festival en de laatste namen zijn nu bekend. Big Star viert dit jaar de 50e verjaardag van hun tweede album 'Radio City'.


  • Sep 19 2024
  • 42
  • 4074 Views
O.a. The Big Star Quintet en Hurray for The Riff Raff maken line-up TakeRoot compleet
Zaterdag 2 november vindt er in SPOT Groningen weer een nieuwe editie plaats van het TakeRoot Festival en de laatste namen zijn nu bekend.

Big Star viert dit jaar de 50e verjaardag van hun tweede album 'Radio City'. Ter ere van deze mijlpaal duikt een all-star band onder leiding van Jody Stephens, het enige nog levende oorspronkelijke bandlid, in het repertoire van Big Star. Het optreden op TakeRoot is de enige show die The Big Star Quintet in Nederland geeft.

Hurray for the Riff Raff komt voor hun enigste Europese show dit najaar naar Nederland. In 2017 stond de band van Alynda Segarra al op TakeRoot, wat een groot succes bleek te zijn. Voor deze editie zijn ook Giant Sand, de band rondom de Amerikaanse singer-songwriter Howe Gelb, en het uit Portland Oregon afkomstige Jenny Don’t and the Spurs uitgenodigd.

Bekijk hier de volledige TakeRoot 2024 line-up en vindt meer informatie

Koop hier de laatste tickets voor TakeRoot 2024!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image