logo logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Mysterieuze nieuwe film van The Florida Project-regisseur is al helemaal opgenomen

E�n van de grootste namen in de hedendaagse Amerikaanse indie-cinema is in het geheim gestart aan een nieuwe productie. Sterker nog, alle scenes van Sean Baker's mysterieuze project staan al op de filmrol sinds afgelopen maart.


  • May 26 2023
  • 31
  • 3713 Views
Mysterieuze nieuwe film van The Florida Project-regisseur is al helemaal opgenomen
Eén van de grootste namen in de hedendaagse Amerikaanse indie-cinema is in het geheim gestart aan een nieuwe productie. Sterker nog, alle scenes van Sean Baker's mysterieuze project staan al op de filmrol sinds afgelopen maart. De werktitel voor Bakers project is Anola en het wordt een liefdesverhaal wat zich afspeelt Las Vegas en upstate New York. 'Middle- and lower class'-portretten In 2015 werd Baker bekend met de volledig op iPhone 5S-gedraaide tragikomedie Tangerine , twee jaar later brak hij pas écht door met het bitterzoete coming-of-age drama The Florida Project . In zijn films maakt hij veel gebruik van non-acteurs die hij simpelweg van straat plukt of via Instagram vraagt om auditie te doen. Ook schrijft hij zijn scripts (samen met Chris Bergoch) en monteert hij zijn eigen films waar hij momenteel dus hoogstwaarschijnlijk mee begonnen is. Red Rocket Twee jaar terug maakte Baker ook nog de geweldige zwarte komedie Red Rocket , waar pornoster Rex terugkeert naar zijn geboortestadje in Texas en een relatie begint met een pubermeisje.
Bakers film werd genomineerd voor een Gouden Palm.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches