logo logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Emma Deckers toont trotst haar nieuwe jurk: "Staat je echt niet"

Emma Deckers groeit elke dag een beetje meer uit tot een BN'er. Ze deelt dan ook telkens vaker filmpjes en foto's op sociale media. Nu is het weer raak.


  • May 26 2023
  • 33
  • 4653 Views
Emma Deckers toont trotst haar nieuwe jurk: "Staat je echt niet"
Emma Deckers groeit elke dag een beetje meer uit tot een BN'er. Ze deelt dan ook telkens vaker filmpjes en foto's op sociale media. Nu is het weer raak. Toch komt het nog wel eens voor dat de 24-jarige schoonheid een nepo-baby wordt genoemd. Mocht je niet weten wat een nepo baby is: het gaat hier om een kind van een beroemd persoon of koppel, dat zijn of haar ouders volgt in de creatieve industrie. In de ogen van velen kennen deze nepo baby's vaak een groot succes dankzij de sterrenstatus van hun ouders. Carriere Emma is dan ook de dochter van Daphne Deckers (voormalig fotomodel en vandaag de dag actief als o.a. presentatrice en actrice) en Richard Krajicek (voormalig tennisspeler), maar in recente jaren heeft ze ook een behoorlijk mooie carrière voor zichzelf weten op te bouwen. Zo was Deckers o.a. te zien Natural Disasters, Alles is zo als het zou moeten zijn en GTST Stories . Wanneer ze eens even niet acteert is ze actief op Instagram, waar ze regelmatig mooie kiekjes post. Dat is nu weer het geval. Model Net zoals haar moeder zou Emma ook wel makkelijk modellenwerk kunnen scoren. Elke keer wanneer ze weer eens iets post krijgt ze binnen de kortste keren duizenden likes, maar dat valt ook wel te begrijpen. Ze ziet er namelijk bloedmooi uit en dat is ook weer het geval is haar nieuwste foto. Toch is niet iedereen een fan van haar laatste kiekje. Hierin draagt Emma een behoorlijk strakke en glimmende jurk, maar sommige mensen zijn niet overtuigd en schrijven dan ook: " Waarom? " of " Staat je echt niet ". De meesten zijn echter toch wel van mening dat ze er fantastisch uitziet. Interesse in het kiekje van Emma Deckers? Klik dan hier!

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches