Joo mensen welkom op mijn kanaal!! Zoals ik altijd zeg mijn naam is Yben! Like zeker de video! En abonneer op mijn kanaal met het belletje aan als je

GameForce Vlog! BESTE BEURS OOIT!

GameForce Vlog! BESTE BEURS OOIT!

GameForce Vlog! BESTE BEURS OOIT!

GameForce Vlog! BESTE BEURS OOIT!

GameForce Vlog! BESTE BEURS OOIT!
GameForce Vlog! BESTE BEURS OOIT!
  • 2019-10-09 19:25:12 3 maanden geleden
  • keer bekeken 3,557
35
gedeelde
Joo mensen welkom op mijn kanaal!! Zoals ik altijd zeg mijn naam is Yben! Like zeker de video! En abonneer op mijn kanaal met het belletje aan als je meer wil ...

Wat denk je van dit verhaal?
GameForce Vlog! BESTE BEURS OOIT!

Oud-medewerker Strukton stal persoonsgegevens van collega's

Bij bouw- en spoorbedrijf Strukton zijn persoonsgegevens van medewerkers gestolen. Hoogstwaarschijnlijk zelfs van alle (oud-)medewerkers van Strukton Rail en van Eurorailscout in Nederland, meldt het bedrijf. Het bedrijf is op 1 oktober door de politie van de diefstal op de hoogte gebracht.

Een man die tijdelijk bij het bedrijf werkte heeft foto's gemaakt van persoonsgegevens van collega's als namen, geboortedata, woonadressen, bankrekeningnummers, data van indiensttreding en eventuele data van vertrek. Uit hoofde van zijn functie had hij toegang tot de gegevens.

Het bedrijf heeft aangifte gedaan van diefstal en verduistering van bedrijfsgegevens en is een onderzoek gestart. Tot dusver lijkt alles te wijzen op "een eenmalige en individuele actie", aldus Structon. Ook de Autoriteit Persoonsgegevens is op de hoogte gebracht.

Geld verdienen

Naar het motief kan alleen worden gegist, zegt een Strukton-woordvoerder. "Je kan geld verdienen met het verkopen van gegevens. Dat zou een motief kunnen zijn, maar we weten het niet. Het is aan de politie om met deze persoon in gesprek te gaan."

Alle betrokken medewerkers hebben een brief ontvangen. "Niet iedereen is daar natuurlijk onverdeeld blij mee", zegt de woordvoerder.

'Multinationals moeten belasting betalen in de landen waar ze het geld verdienen'

Multinationals moeten belasting betalen in de landen waar ze feitelijk omzet maken en geld verdienen. Die aanpak moet een eind maken aan de praktijk dat grote bedrijven de wereld afstruinen naar plaatsen waar ze de minste belasting hoeven te betalen terwijl ze in de landen waar ze actief zijn nauwelijks of geen belasting afdragen. Dat schrijft de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling in voorstellen voor een eerlijk en evenwichtig internationaal belastingsysteem voor bedrijven.

Volgens de OESO moeten overheden de bevoegdheid krijgen om grote en internationaal opererende bedrijven belasting te laten betalen over dat deel van de winst dat in het betreffende land verdiend is. Daardoor kan in meer landen belasting geheven worden.

Vooral bedoeld voor techreuzen

De belastingregels richten zich vooral op grote techbedrijven als Google, Apple en Facebook. Die betalen nu doorgaans alleen winstbelasting in landen waar ze een kantoor of fabriek hebben of waar het intellectueel eigendom (royalties) is ondergebracht. Google bijvoorbeeld heeft het Europees hoofdkantoor in Ierland staan en betaalt eigenlijk alleen daar belasting.

De OESO wil de toerekening van de belastingen volgend jaar internationaal geregeld hebben, om te voorkomen dat elk land voor zich jaagt op op de winstbelasting en bedrijven aanlopen tegen dubbele belastingen. Zo is in Frankrijk bijvoorbeeld een aparte digitaks ingevoerd, om de belastingontwijking aan te pakken.

De voorgestelde belastingafspraken gelden voor alle multinationals met producten, diensten en klanten in landen, dus niet alleen voor de techbedrijven. Voor mijnbouwbedrijven gaat een uitzondering gelden. Of grote banken en verzekeraars onder de nieuwe regels vallen is nog niet duidelijk.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures