Steeds meer gebruikers van de datingapp Tinder betalen een maandelijks bedrag om onbeperkt te kunnen swipen en om hun locatie in de app te kunnen aan

Betalen voor extra scoringskansen op Tinder steeds normaler

Betalen voor extra scoringskansen op Tinder steeds normaler

Betalen voor extra scoringskansen op Tinder steeds normaler

Betalen voor extra scoringskansen op Tinder steeds normaler

Betalen voor extra scoringskansen op Tinder steeds normaler
Betalen voor extra scoringskansen op Tinder steeds normaler
  • 2019-02-07 09:00:01 10 maanden geleden
  • keer bekeken 4,949
5
gedeelde

Steeds meer gebruikers van de datingapp Tinder betalen een maandelijks bedrag om onbeperkt te kunnen swipen en om hun locatie in de app te kunnen aanpassen. 4,3 miljoen klanten hebben inmiddels een betaald abonnement bij Tinder. Dat is ruwweg 10 procent van het totaal aantal gebruikers.

In een jaar tijd zijn er 1,2 miljoen betalende klanten bijgekomen. Die betalen voor Tinder Plus of Tinder Gold. Daarmee kun je profielen zien van mensen die verder weg wonen, je kunt mannen en vrouwen 'superliken' en je kunt een overzicht zien van wie jou een hartje heeft gegeven.

Het moederbedrijf van Tinder, Match, verdient steeds meer aan de swipende gebruikers. De omzet van de datingapp kwam uit op ruim 700 miljoen euro. Samen met de opbrengsten van andere datingapps maakte Match ruim 400 miljoen euro winst. Dat is 36 procent meer dan een jaar eerder.

Terugbetalen

Tinder lanceerde afgelopen jaar Tinder U, dat specifiek gericht is op studenten van universiteiten. In 2017 kwam de app met een gold-abonnement. Dat kost meer dan 10 euro per maand.

In Californië moet de datingapp abonnementsgeld terugbetalen aan een deel van de klanten. Gebruikers van boven de 30 moesten meer betalen voor een abonnement dan jongere gebruikers. Zo'n 230.000 mensen die geboren zijn voor 1988 krijgen daarvoor compensatie, nadat ze een zaak waren gestart. Ze kunnen kiezen uit extra 'superlikes' of een cheque van enkele tientjes. Tinder trekt voor die compensatie 15 miljoen euro uit.

In augustus werd bekend dat de oprichters van Tinder, die niet meer bij het bedrijf werken, een zaak zijn gestart tegen het moederbedrijf. Ze eisen 2 miljard dollar, omdat het bedrijf te weinig aan de oprichters heeft betaald.

Wat denk je van dit verhaal?
Betalen voor extra scoringskansen op Tinder steeds normaler

'Bouw Zuidasdok moet nog beginnen, maar is nu al vertraagd'

De bouw van het Zuidasdok in Amsterdam is nog niet begonnen, maar het prestigieuze project heeft nu al vertraging opgelopen. Dat bevestigt het projectteam aan het Financieele Dagblad.

Het project omvat onder meer de uitbreiding van de A10-zuid en het aanpakken van station Amsterdam-Zuid voor een betere doorstroming en bereikbaarheid.

Voor de bouw is negen jaar uitgetrokken. Een woordvoerder van het projectteam zegt in het FD dat er meer tijd nodig is om een goed en volledig integraal ontwerp te maken. Het project zit op dit moment nog in de zogenoemde herijkingsfase. Dat betekent dat de plannen nog verder uitgewerkt moeten worden.

"Het Zuidasdok bestaat uit heel veel complexe elementen die op een relatief klein oppervlak gerealiseerd moeten worden. Gezien die complexiteit is het belangrijk om de tijd te nemen voor het ontwerp", zegt een woordvoerder in de krant.

Tunnels

Een van de factoren die het project ingewikkeld maakt, is de aanleg van twee tunnels waar de A10 doorheen komt te lopen. De snelweg moet tijdens de aanleg van deze tunnels openblijven.

Verder moet er een extra zware fundering worden aangelegd bij station Amsterdam-Zuid. Dit is nodig om extra sporen aan te kunnen leggen. En er zijn nog meer wijzigingen nodig in het ontwerp van het station.

Het is volgens het FD nog onduidelijk wie er precies gaat opdraaien voor de extra kosten door de vertraging. De opdrachtgevers van het project zijn Prorail, Rijkswaterstaat en de gemeente Amsterdam.

Noord/Zuidlijn

Het is niet de eerste keer dat de gemeente Amsterdam te maken heeft met een tegenslag bij een groot bouwproject. De aanleg van de Noord/Zuidlijn duurde in totaal 15 jaar en viel 1,5 miljard euro duurder uit dan aanvankelijk was begroot.

De gemeente Amsterdam heeft wel maatregelen genomen om zich beter te beschermen tegen dit soort tegenvallers. In 2012 is in de begroting vastgelegd dat de gemeente maximaal 59 miljoen euro extra betaalt voor de aanleg van het Zuidasdok.

30.000 euro boete voor fraude met friponil-eieren

Een eierhandelaar uit Mijnsheerenland moet een boete van 30.000 euro betalen voor fraude. Een deel van zijn eieren had een te hoog fipronilgehalte, een ander deel werd 'omgekat' om te worden verkocht als scharrelei.

De eieren kregen een vals herkomstnummer, waardoor niet te achterhalen was waar ze vandaan kwamen. Dus ook niet of ze van een bedrijf kwamen waar het bestrijdingsmiddel in grote mate aanwezig was.

Vanwege het bestrijdingsmiddel fipronil werden in 2017 miljoenen eieren in Nederland en België vernietigd. Supermarkten haalden uit voorzorg mogelijk besmette eieren uit de schappen.

Ongestempeld

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit trof in juni 2018 op het bedrijf in Mijnsheerenland 280.000 ongestempelde eieren aan waarvan de herkomst niet te achterhalen was, schrijft RTV Rijnmond.

Ook kregen volgens het Openbaar Ministerie eieren van dat bedrijf een nummer van een pluimveebedrijf in het midden van het land, zodat ze zouden kunnen worden verkocht als scharrelei.

Het bedrijf uit Mijnsheerenland liet zich weinig gelegen liggen aan de voedselveiligheid en heeft het vertrouwen van de sector een forse knauw toegebracht, vond het OM.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures