Paypal para recibir donaciones: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=57S73EHDJ856J&source=urlm.
✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6

✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6

✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6

✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6

✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6

✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6
✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6
  • 2019-11-18 23:30:06 18 dag geleden
  • keer bekeken 3,811
55
gedeelde
Paypal para recibir donaciones: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=57S73EHDJ856J&source=urlm.

Wat denk je van dit verhaal?
✅GRID AUTOSPORT ✔PARTE 6

Vet! TT Assen trekt meeste bezoekers van ALLE 19 MotoGP-races

Vet! TT Assen trekt meeste bezoekers van ALLE 19 MotoGP-races

De TT van Assen kan pronken met de meeste bezoekers op de racedag van alle 19 Grote Prijzen in het WK wegrace van dit jaar. Het circuit in Assen telde 105.000 toeschouwers op 30 juni van dit jaar.


Zij zagen de Spanjaard Maverick Viñales de hoofdact, de MotoGP, winnen.

Nipt voor Le Mans
Assen troefde het circuit van Le Mans in Frankrijk nipt af. Daar trok de racedag 104.500 bezoekers. Het Maleisische Sepang volgde met 103.850 toeschouwers. De best bezochte grand prix in 2019, waarin de 2 dagen met trainingen en kwalificaties zijn meegerekend, was de Grote Prijs van Thailand met in totaal 226.655 bezoekers aan het Chang International Circuit. Ook Le Mans en de Duitse Sachsenring kwamen in 3 dagen boven de 200.000 bezoekers uit. De TT van Assen noteerde in totaal 167.500 bezoekers.

Minst bezochte grand prix was de openingsrace in Qatar met in totaal slechts 32.252 bezoekers.
Alberto Puig: Waarom Honda voor Alex Marquez koos

Alberto Puig: Waarom Honda voor Alex Marquez koos

Slechts vier dagen nadat Jorge Lorenzo zijn vertrek wereldkundig maakte heeft Honda Racing Corporation zijn opvolger bekend gemaakt: tweevoudig wereldkampioen Alex Marquez. Respol Honda teammanager Alberto Puig legde maandagavond even voor 19:00 uur op Circuit Ricardo Tormo het besluit toe.

Johann Zarco, Cal Crutchlow, Takaaki Nakagami en Alex Marquez waren de namen die de afgelopen dagen op het lijstje stonden van Honda wat betreft de opvolging van Jorge Lorenzo als coureur binnen het Repsol Honda Team.

Ondanks dat het nieuws zaterdag tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen in Valencia al uitlekte – tenminste de geruchten waren er en iedereen wist het op zijn manier al zeker – duurde het tot maandagmiddag even voor de klok van 18:00 uur alvorens Honda het nieuws officieel bevestigde middels een persbericht.

Om 18:45 uur volgde er voor de nog aanwezige media op Circuit Ricardo Tormo een korte persconferentie waar Repsol Honda teammanager Alberto Puig zijn besluit en die van zijn werkgever toelichtte.

Alberto Puig: “Het hele proces is begonnen toen we het nieuws en de ideeën van Jorge (Lorenzo) hoorden. We hebben hier veel over nagedacht en overwogen wie we in zijn plaats moesten laten rijden voor komend seizoen. De afgelopen paar uur hebben we de knoop definitief doorgehakt en besloten om voor Alex (Marquez) te kiezen.”

“Eerst en vooral is de keus gevallen op Alex vanwege zijn resultaten, dat was voor de eerste prioriteit. Hij is de regerend Moto2-wereldkampioen, en dat was het uitgangspunt waarom hij deel uitmaakte van de lijst met potentiële kandidaten. Het is daarnaast ook zo dat we bij Honda op zoek zijn naar jonge talentvolle coureurs voor de toekomst. Wij zijn op zoek naar jonge talentvolle coureurs uit de nieuwe generatie. Toen Jorge besloot om er mee te stoppen was ons eerste besluit om een nieuwe vervangende coureur aan te trekken voor een periode van een jaar. We hebben besloten om Alex een kans te geven en hebben hem dan ook een eenjarig contract aangeboden. We hebben Alex gekozen omdat hij ons op dit de beste oplossing leek. Zelfs als je geen rekening houdt met zijn achternaam, moet elke coureur die een Moto2-titel wint in aanmerking komen voor een MotoGP start.”

Natuurlijk kwam ook de naam van broer Marc Marquez ter sprake, en de vraag kon dan ook niet uitblijven of hij een rol gespeeld heeft in deze beslissing en of de keuze van het rijden van twee broers in hetzelfde team niet voor problemen kan zorgen.

Alberto Puig: “Marc is op geen enkele manier bij deze onderhandeling betrokken is geweest, wij hebben alleen onderhandeld met zijn manager. In deze situatie zie ik geen twee broers, ik zie twee coureurs en ik denk niet dat er problemen zullen zijn.”

Toni Elias, Stefan Bradl, Marc Márquez, Tito Rabat, Johann Zarco, Franco Morbidelli en Francesco Bagnaia gingen Alex Marquez voor, zij maakten ook direct of kort na het behalen van de Moto2 wereldtitel de overstap naar de koningsklasse.

Alex Marquez zal dinsdagochtend tijdens de eerste dag van de tweedaagse Official MotoGP Test in Valencia zijn debuut gaan maken op de Honda RC213V. Aangezien het zijn eerste meters zijn zal hij de tijd krijgen om te wennen en tijdens deze twee testdagen uitsluitend nog op de 2019 editie van de RC213V gaan rijden. Broer Marc zal het nodige testwerk voor de nieuwe 2020 prototype voor zijn rekening nemen.

 

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures