GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang

GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang

GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang

GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang

GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang

GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang
GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang
  • 2019-11-18 19:40:08 2 maanden geleden
  • keer bekeken 3,075
37
gedeelde

Wat denk je van dit verhaal?
GRID Autosport Mclaren F1 GTR vs Nismo GTR GT500 - Sepang

Hamilton pranks fans at Mercedes-Benz World

Hamilton pranks fans at Mercedes-Benz World

Have you ever been tapped on the shoulder by a six-time Formula 1 world champion? Despite the racking up a staggering SIXTH world title, Mercedes-AMG ...
Reale Avintia Racing wordt officieel Ducati satelliet MotoGP Team

Reale Avintia Racing wordt officieel Ducati satelliet MotoGP Team

Maandag na afloop van de laatste Grand Prix van het seizoen in Valencia hebben Reale Avintia Racing MotoGP en Ducati hun samenwerking verlengt en uitgebreid. Het Spaanse MotoGP team zal voortaan als officieel Ducati MotoGP satellietteam door het leven gaan.

Maandag, de dag na de laatste Grand Prix van het seizoen en een dag voorafgaand aan de eerste officiële MotoGP test voorafgaand aan het 2020 seizoen, hebben Avintia Racing en Ducati hun samenwerking uitgebreid en geïntensiveerd. In een nieuwe getekende overeenkomst zal de samenwerking geïntensiveerd worden, zullen er meer ervaren Ducati technici binnen het team te werk gesteld worden en zal het team de status krijgen van Ducati MotoGP satellietteam.

Link Johann Zarco
Opvallend zijn hierbij de geruchten dat Ducati er veel aan gelegen is om Johann Zarco over te halen komend seizoen op een Ducati actief te zijn in de koningsklasse. Afgelopen weekend waren er namelijk de nodige geruchten omtrent de komst van Johann Zarco naar Avintia Racing. Zarco maakte zaterdagmiddag in Valencia echter zelf een abrupt einde aan deze geruchten door te persoonlijk te reageren en te zeggen dat hij alleen voor een topteam wil rijden en Avintia Racing geen topteam vindt en nog steeds zijn zinnen zetten op een plaats als vervanger van Jorge Lorenzo binnen het Repsol Honda Team.

Nadat zaterdagavond duidelijk werd dat Honda’s keus op Alex Marquez was gevallen en nog slechts een kwestie van tijd zou zijn dat nieuws officieel wereldkundig gemaakt zou worden – inmiddels heeft Honda de komst van Alex Marquez als teamgenoot van broer Marc binnen het Repsol Honda Team bevestigd – ging Zarco maandagochtend op Circuit Ricardo Tormo in gesprek met Ducati. Wat er tijdens dit gesprek besproken is dat is nog niet bekend maar duidelijk is wel dat de Italiaanse motorenfabrikant er veel aan gelegen is om de Fransman in 2020 binnen de gelederen te krijgen.

Mocht Ducati Zarco maandagochtend hebben weten te overtuigen dat bestaat er de kans dat de Fransman in 2020 de teamgenoot wordt van Tito Rabat binnen Reale Avintia Racing en de plaats over zal nemen van de Tsjech Karel Abraham. Abraham sr. zou namelijk niet langer in staat zijn – of niet meer willen – om de benodigde euro’s over te maken naar het Spaanse team om zijn zoon opnieuw een jaar langer actief te laten zijn in de koningsklasse. Aangezien Avintia Racing afhankelijk is van de bijdrage van een betaalde rijder kan het zo maar eens zijn dat met de extra investering van Ducati en het stationeren van een aantal belangrijke Ducati engineers binnen het team men een coureur van het kaliber Zarco aan kan trekken. Blijft echter nog de vraag, hebben de mensen van Ducati maandagochtend Zarco kunnen overtuigen van het feit dat Avintia Racing in 2020 wel de status heeft van een topteam?

Mocht dit niet het geval zijn, dan zal Zarco zo goed als zeker terugkeren naar de Moto2 klasse en binnen Estrella Galicia 0,0 Marc VDS de plaats overnemen van Alex Marquez, uitgerekend de coureur die het zitje van Jorge Lorenzo binnen Repsol Honda voor zijn neus wegkaapte.

 

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures