GRID AUTOSPORT GAMEPLAY iPHONE 11 PRO MAX.
GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI

GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI

GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI

GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI

GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI

GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI
GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI
  • 2019-11-17 13:10:14 2 maanden geleden
  • keer bekeken 3,750
36
gedeelde
GRID AUTOSPORT GAMEPLAY iPHONE 11 PRO MAX.

Wat denk je van dit verhaal?
GRID AUTOSPORT | iOS | DUBAI

Mactec พาชม Drag Racing จาก Orlando โคตรซิ่งระดับอินเตอร์

Mactec พาชม Drag Racing จาก Orlando โคตรซิ่งระดับอินเตอร์

Mactec พาชม Drag Racing จาก Orlando พร้อมสาระน่ารู้ระดับ Inter ที่นำมาพัฒนาวงการ Drag บ้านเรา...
Brad Binder pakt runner-up titel met zege in Valencia

Brad Binder pakt runner-up titel met zege in Valencia

Brad Binder is zondagmiddag in Valencia winnaar geworden van de laatste Moto2 race van het seizoen. De na dit weekend naar de MotoGP klasse overstappende Zuid-Afrikaan won de tot 16 ronden ingekorte race voor Tom Lüthi en Jorge Navarro. Nederlander Bo Bendsneyder sloot een teleurstellend verlopen seizoen af met een eveneens teleurstellende vierentwintigste plaats.

Door al het tumult in de eerder op de dag verreden Moto3 race werd de Moto2 race ingekort tot 16 ronden en was de start aanzienlijk later dan gepland. Het FlexBox HP40 team van eigenaar Sito Pons kwam met een speciale kleurstelling aan de start waarmee het 30-jarige jubileum van Pons in de GP’s werd gevierd.

 

Bij het doven van het rode licht nam Jorge Martin de kopstart voor rekening, maar al snel was het Tom Luthi die de leiding over wist te nemen. De Zwitser kreeg al snel bezoek van KTM-coureur Brad Binder, maar die wist op het krappe circuit van Valencia niet echt een gaatje te vinden om Luthi te passeren. Ook Jorge Navarro sloot na een iets mindere start vanaf pole aan bij de kopgroep en hij kreeg op zijn beurt bezoek van de sterk acterende Stefano Manzi. Martin zakte na een sterke openingsfase snel terug door het veld.

Met nog zes ronden op de teller nam Binder voor het eerst de leiding in de wedstrijd over. Vier bochten later maakte hij echter een slordig foutje, waardoor hij wijd ging en de leiding weer moest afstaan aan Luthi. Ondertussen bleven ook Navarro en Manzi aan de kopgroep geplakt, terwijl Alex  Marquez op achterstand de vijfde plaats bezette.

 

Met nog vier ronden te gaan gooide Alex Marquez alle kans op een goede klassering weg. De wereldkampioen van 2019 schoof in bocht 11 onderuit. Hij kon zijn weg wel vervolgen, maar kwam als laatste door.

In de voorlaatste ronde sloeg Binder nogmaals toe. Bij het aanremmen van bocht 8 zette hij Luthi opzij en blokkeerde hij de ideale lijn. De Zuid-Afrikaan wist vervolgens gelijk een gat te slaan. Luthi kwam vervolgens in de greep van Navarro en Manzi. Deze twee achtervolgers hadden echter de handen vol aan elkaar. Manzi passeerde Navarro en die pareerde gelijk.

in de laatste ronde kwam de leiding van Binder niet meer in gevaar. De KTM-coureur won de laatste Moto2 wedstrijd van het seizoen en stelde zo zijn tweede plaats in het kampioenschap veilig. Tom Luthi eindigde als tweede en sluit het seizoen af op de derde plaats in het kampioenschap. Jorge Navarro wist in de laatste bocht de weerstand van Manzi te weerstaan voor de laatste plek op het podium. Voor Manzi is de vierde plaats zijn beste GP klassering ooit.

De vijfde plaats werd een prooi voor Jorge Martin voor Augusto Fernandez, Xavi Vierge, Luca Marini, Fabio DiGiannantonio en Sam Lowes.

Voor Bo Bendsneyder liep deze laatste race van het seizoen uit op wederom een teleurstelling. De NTS RW Racing GP coureur kwam nagenoeg de gehele race op de zesentwintigste plaats rijdend door, wist in de slotfase nog een tweetal plaatsen te stijgen, in de voorlaatste ronde weliswaar nog zijn snelste ronde van de race op de klok te zetten om uiteindelijk als vierentwintigste plaats over de finish te komen.

 

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
The Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
 Evenementen feesten organisatie
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures