Op zondagmorgen 11.00 uur zal de laatste Moto3 race van het seizoen verreden worden op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia. Hieronder lees je een a
Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3
Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3
  • 2019-11-17 10:35:03 3 maanden geleden
  • keer bekeken 3,988
40
gedeelde

Op zondagmorgen 11.00 uur zal de laatste Moto3 race van het seizoen verreden worden op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia. Hieronder lees je een aantal leuke feiten en weetjes voorafgaand aan de Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana.

Andrea Migno heeft zich voor het eerst op pole gekwalificeerd. Hij start zijn 100e Grand Prix race dus vooraan en wordt hiermee de tiende Italiaan die van pole mag vertrekken in de Moto3 klasse.


Sinds de introductie van de Moto3 klasse, wist alleen Jorge Martin zijn pole position in 2017 om te zetten in een overwinning op het Ricardo Tormo circuit. Daarnaast is Martin de enige in de lichtste klasse die een race wist te winnen op een Honda.


Met zijn pole werd Migno de twaalfde polesitter dit seizoen, waarmee er het record van meeste polesitters na de 11 in Australië werd verbeterd naar 12.


De poleman van de twee voorgaande races, Marcos Ramirez, start zondag vanaf de tweede plek, zijn vijfde front row start van het seizoen. Dit is de eerste keer dat hij drie races achter elkaar vanaf de eerste rij gaat starten.


Jaume Masia heeft zich als derde gekwalificeerd, zijn beste prestatie sinds hij eerder dit jaar van pole vertrok in Argentinië, waarna hij ook zijn eerste en tot dusver enige overwinning op zijn naam schreef.


Tweede in het kampioenschap en thuisrijder Aron Canet eindigde zijn kwalificatie op P4. Canet kwalificeerde zich dit seizoen al tien keer binnen de top zes. Zijn eerste pole position behaalde hij in 2017 in Valencia.


Na zijn eerste podium in Sepang, kwalificeerde Sergio Garcia zich zaterdag op de vijfde plek, daarmee evenaart hij zijn beste kwalificatie, eerder dit seizoen in Motegi.


Filip Salac vertrekt vanaf de zesde positie, zijn beste kwalificatieresultaat tot nog toe.


Moto3 wereldkampioen Lorenzo Dalla Porta begint zijn laatste Moto3 race vanaf P7. Zijn doel op zondag is de eerste Moto3 rijder worden die vier Moto3 races op rij wint.


Tony Arbolino, die derde staat in het kampioenschap, kwalificeerde zich op een twaalfde plek, de zevende keer dit jaar dat hij van buiten de eerste drie startrijen moet beginnen aan zijn race.

 

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

Wat denk je van dit verhaal?
Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana: Sunday Guide Moto3

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures