Support the stream: https://streamlabs.com/lukuxider2000.
Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001

Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001

Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001

Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001

Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001

Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001
Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001
  • 2019-11-16 18:05:05 23 dag geleden
  • keer bekeken 2,528
39
gedeelde
Support the stream: https://streamlabs.com/lukuxider2000.

Wat denk je van dit verhaal?
Crest Autosport - WSRC - Rally 1 - USA in Subaru Impreza 2001

Replay Mode   Grid ,2 ,Autosport

Replay Mode Grid ,2 ,Autosport

Used Songs: Outro song: My Discord: https://discord.gg/kVSY8jm.
Alex Marquez in 2020 MotoGP coureur, Johann Zarco slachtoffer?

Alex Marquez in 2020 MotoGP coureur, Johann Zarco slachtoffer?

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, dat lijkt op dit moment ook zeker van toepassing in de MotoGP paddock; het laatste gerucht is namelijk dat Alex Marquez in 2020 de overstap maakt naar de MotoGP klasse – of naar Repsol Honda of naar LCR Honda – en dat Johann Zarco het slachtoffer lijkt te worden wat betreft zijn toekomst als MotoGP coureur. Dorna zou echter wel een troostprijs voor de Fransman in petto hebben.

Officieel is er nog niets bevestigd maar volgens de laatste geruchten is het nog slechts een kwestie van tijd dat Alex Marquez, na het vertrek van Jorge Lorenzo, aangekondigd zal worden als Honda MotoGP coureur voor het komende seizoen. Of dit zal zijn bij Repsol Honda of het LCR Honda Team is nog niet bekend, wat wel duidelijk is dat mocht dit gerucht een kern van waarheid hebben dat Johann Zarco slachtoffer lijkt te worden wat betreft zijn toekomst als mogelijke Honda MotoGP coureur in 2020.

Zaterdagmiddag lekte in de paddock van het Circuit Ricardo Tormo namelijk het nieuws uit dat Johann Zarco in 2020 uit gaat komen voor Avintia Racing Ducati. Het Spaanse Ducati satellietteam tekende eerder op de dag namelijk een vernieuwde overeenkomst met Ducati en Dorna aangaande hun toekomst als MotoGP team en daarbij zou de komst van Zarco als coureur naar het team een grote rol spelen.

Rubén Xaus, sportdirecteur van Avintia Ducati, deed vervolgens een duit in het zakje door hierover het volgende voor de camera van het Spaanse DAZN te vertellen:

Ruben Xaus: “We hebben inderdaad vandaag een nieuw contract getekend waarmee onze toekomst als MotoGP team voor langere tijd verzekerd is. Voor ons zou de komst van een coureur van het niveau Johann Zarco’ optimaal zijn, dit omdat dit een flinke boost is voor het niveau van ons team. We geloven er daarnaast in dat we als team een coureur van dit niveau kunnen geven wat nodig is. Verder kan ik er nu nog niets over zeggen. We zijn een team dat wil groeien en verder wil … We laten zien dat we, met het verlengen van ons contract met Dorna, het verdienen om de komende vijf jaar actief te blijven als MotoGP team. Maar Johann Zarco houdt niet van een gedwongen keuze.”

In het kort komt het erop neer. Honda kiest voor Alex Marquez, brengt hem onder bij het LCR Honda Team of het Repsol Honda Team. Intern wordt er vervolgens gekeken wie waar zal gaan rijden en wie van de drie (Alex Marquez, Cal Crutchlow en Takaaki Nakagami) de vervanger van Lorenzo en de nieuwe teamgenoot gaat worden van Marc Marquez binnen het Repsol Honda Team. Opvallend is hierbij echter wel dat Nakagami zaterdag in de paddock aangaf er voor 90% van uit te gaan dat hij ook komend seizoen in dezelfde kleuren als dit jaar actief zal zijn in de koningsklasse en Crutchlow aangaf niets gehoord te hebben van het feit dat er voor hem komend seizoen iets zal gaan veranderen wat betreft team).

Welke beslissing Honda ook neemt, in geen geval is plaats voor Zarco binnen één van de twee Honda-teams. Dorna heeft er echter wel belang bij dat een coureur van het niveau Zarco actief blijft in de koningsklasse. Hier zou Dorna een constructie bedacht hebben met het verlengen van het contract met Avintia Racing Ducati, de Fransman zou dan ook vriendelijk verzocht worden een plaats te accepteren binnen dit team.

Avintia Racing zou daarbij de keuze hebben om Zarco als vervanger van Tito Rabat of Karel Abraham in te zetten. Beide coureurs hebben echter wel al een contract op zak voor komend seizoen. De kans dat Abraham het team zal verlaten lijkt daarentegen ook heel erg klein aangezien het Spaanse team de euro’s uit Tsjechië hard nodig is om de begroting sluitend te krijgen.

Wat betreft Rabat is er een andere en meer voor de hand liggende optie, volgens de berichten zal de Spanjaard komend seizoen terugkeren naar de Moto2 klasse waar hij dan weer de plaats in zal gaan nemen van Alex Marquez bij Estrella Galicia 0,0 Marc VDS team.

Nu staan we als Racesport.nl redactie zo langzamerhand nergens meer van te kijken maar een dergelijk politiek spel doet zelf onze wenkbrauwen fronsen. Na het horen van deze verhalen – zelfs motogp.com wist het nieuws te melden tijdens hun live uitzending van de MotoGP kwalificatie – hebben we geprobeerd bij betrokken partijen meer informatie te verkrijgen.

Honda verwees het gerucht naar het land der fabelen en wist ons te melden dat er nog geen beslissing is gevallen wat betreft de keuze van een nieuwe rijder en verder niet te willen reageren op deze geruchten. Ducati wist te melden dat de nieuwe overeenkomst met Avinta Racing inderdaad eerder op de dag getekend is maar verder van niets te weten terwijl het gezicht van Zarco boekdelen sprak na het vragen naar een reactie op deze geruchten. Het enige dat de Fransman kwijt wilde was dat hij nog nergens van wist en nog steeds in afwachting is wat betreft zijn toekomst.

Wordt vervolgd……

 

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures