GRID Autosport Nintendo Switch Gameplay (1080p) Follow us : Web : https://madloader.com FB : https://www.facebook.com/madloader Twitter ...
GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)

GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)

GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)

GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)

GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)

GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)
GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)
  • 2019-11-16 14:15:07 2 maanden geleden
  • keer bekeken 3,163
32
gedeelde
GRID Autosport Nintendo Switch Gameplay (1080p) Follow us : Web : https://madloader.com FB : https://www.facebook.com/madloader Twitter ...

Wat denk je van dit verhaal?
GRID Autosport - Nintendo Switch Gameplay (1080p)

Andrea Migno pakt eerste pole van het seizoen in Valencia

Andrea Migno pakt eerste pole van het seizoen in Valencia

Andrea Migno heeft zaterdagmiddag op Circuit Ricardo Tormo in Valencia zijn eerste pole van het seizoen weten te pakken. De Italiaan was daarbij ruim sneller dan Marcos Ramirez en Jaume Masia die hem zondag tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen zullen vergezellen op de eerste startrij. 

QP1
Een aantal gerenommeerde namen moest zich via QP1 zien te plaatsen voor de tweede kwalificatiesessie. Tatsuki Suzuki, Albert Arenas en Celestino Vietti waren onder meer veroordeeld voor de eerste sessie. Ook de Turk Can Öncü, de winnaar van de Valencia GP vorig jaar, plaatste zich niet direct.

Voor Öncü begon de sessie ook slecht. De KTM Ajo coureur ging al vroeg onderuit en verloor daardoor veel kostbare tijd. Hij wist zijn motor wel op te pakken en zijn weg te vervolgen. Ook Kazuki Masaki ging in de snelle bocht 12 tegen de vlakte. Hij schakelde zichzelf daarmee uit.

 

Suzuki liet al snel zien zonder moeite door te kunnen. Zijn tijd van 1.39.500 bleef onbedreigd. In de slotfase kwamen Carlos Tatay en Alonso Lopez plotseling naar voren zetten. Tatay profiteerde in de slipstream van Vietti en kwam zodoende naar de tweede tijd. Daarachter werd Lopez derde. Darryn Binder zette al eerder een snelle ronde op de klok en hield daarmee net vast aan de vierde stek.

Grootste slachtoffer van het tumult in de slotfase was Albert Arenas. De Spanjaard werd uit de top-vier gedrukt door Tatay en Lopez en kwam in zijn slotfase net te kort. Ook doordat hij in zijn eigen ogen werd gehinderd door Tom Booth-Amos. Arenas kwam niet verder dan de zesde tijd en viel daarmee buiten de boot. Hij ziet Jeremy Alcoba voor zich en Kaito Toba achter zich.

QP2

De tweede sessie begon voor Riccardo Rossi in het grind. De verrassing uit de vrije trainingen verremde zich in de eerste bocht van zijn eerste snelle ronde en schoof hard onderuit. Hij kwam daarna niet meer in actie.

Andrea Migno zette als eerste een echt serieuze tijd op de klokken. En dat terwijl hij na een vroege verkenningsronde de pits instuurde voor nieuwe banden. Tony Arbolino probeerde de tijd van zijn landgenoot aan te vallen, maar ging daarbij over de schreef en crashte.

De tijd van Migno hield lang stand, en uiteindelijk was het Migno die de tijd nog wist aan te scherpen. De KTM-coureur door ruim vier tiende van een seconde onder zijn tijd door en noteerde de eerste 1.38-er. Al zijn concurrenten beten zich daar op stuk.

Marcos Ramirez kwam het dichtst bij Migno in de buurt. De Honda-coureur kwam een kwart tel tekort voor de pole. Jaume Masia maakte het feestje voor het Mugen Race Team compleet door de derde tijd voor zich op te eisen. Hij hield Aron Canet en Sergio Garcia achter zich.

 

Voor Migno is het zijn eerste pole van het seizoen. Daarmee is hij de twaalfde verschillende polesitter in de Moto3 klasse. Tony Arbolino werd na zijn crash naar het medisch centrum gebracht voor een check-up. Het is nog niet bekend of de Italiaan fit zal zijn voor de race van zondag.

 

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

 

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures