Grid autosport crashes

Grid autosport crashes

Grid autosport crashes

Grid autosport crashes

Grid autosport crashes

Grid autosport crashes
Grid autosport crashes
 • 2019-11-14 20:15:13 2 maanden geleden
 • keer bekeken 4,972
48
gedeelde

Wat denk je van dit verhaal?
Grid autosport crashes

When Hakkinen told Senna he needed ‘bigger balls’

When Hakkinen told Senna he needed ‘bigger balls’

Mika Hakkinen became synonymous with McLaren in Formula 1, but on his debut for the team in late-1993 he was the young upstart ruffling the feathers of ...
Scott Redding het snelst tijdens tweedaagse WorldSBK test Aragon

Scott Redding het snelst tijdens tweedaagse WorldSBK test Aragon

Scott Redding heeft de tweedaagse WorldSBK test in Aragon afgesloten met de snelste rondetijd achter zijn naam. De Britse Ducati coureur noteerde tijdens de afsluitende testdag de snelste rondetijd op het moment dat Jonathan Rea het circuit al had verlaten voor teamgenoot Chaz Davies en Kawasaki debutant Alex Lowes.

De tweedaagse WorldSBK test in Aragon werd de afgelopen twee dagen gekenmerkt door wisselende weersomstandigheden. Zo kon er woensdag tijdens de eerste dag slechts kort op een droge baan gereden worden, iets dat zich donderdag tijdens de tweede en afsluitende testdag herhaalde.

Voor Jonathan Rea donderdag een reden om het rond het middaguur vroegtijdig voor gezien te houden. Op dat moment was de test ook al voorbij voor Barni Racing coureur Leon Camier, de Brit kwam donderdagochtend op een nat Motorland Aragon Circuit ten val waarbij hij zijn schouder blesseerde. Camier werd voor een medische check overgebracht naar het ziekenhuis van Alcaniz. Ondanks dat hier geen ernstig letsel en breuken werden geconstateerd kwam hij gedurende de rest van de dag niet meer in actie.

Terwijl Rea donderdagmiddag al onderweg naar huis was konden de overige zeven coureurs nog in de slotfase nog twee uur op een droge baan hun ronden rijden. Tijdens deze laatste droge minuten leek in eerste instantie niemand in staat om nog onder de snelste rondetijd van Rea van de eerste dag te kunnen komen, echter in de laatste tien minuten lukte dit alsnog en was het Scott Redding die op een kwalificatieband een rondetijd van 1’49,929 op de klok wist te zetten en daarmee niet alleen het snelst was maar tevens de enige coureur werd die een tijd onder de 1’50 grens op de klok wist te zetten.

Redding’s teamgenoot Chaz Davies noteerde met een snelste ronde van 1’50,185 de tweede tijd van de dag voor Alex Lowes die deze tweede dag afsloot als derde. Alle drie deze heren reden echter wel hun snelste rondetijd op een kwalificatieband.

Toprak Razgatlioglu en Nederlander Michael van der Mark sloten deze tweede dag af met respectievelijk de vierde en vijfde rondetijd, zij beiden reden hun snelste rondetijden echter op een gewone raceband.

Ondanks het feit dat Redding zijn snelste rondetijd van de dag reed op een kwalificatieband noteerde hij ook de snelste rondetijd op racebanden (1’50.403).

Samengestelde lijst na twee dagen
Ook deze lijst wordt aangevoerd door Redding voor Davies terwijl Rea met zijn snelst gereden rondetijd van de eerste dag de derde plaats inneemt. Lowes noteerde na twee dagen de vierde rondetijd voor Razgatlioglu, Van der Mark, Garrett Gerlof, Federico Caricasulo en Camier.

Rondetijden woensdag:

 1. Jonathan Rea (GB), Kawasaki, 1’50,416
 2. Scott Redding (GB), Ducati, 1’50,868
 3. Michael van der Mark (NL), Yamaha, 1’50,941
 4. Chaz Davies (GB), Ducati, 1’51,176
 5. Toprak Razgatlioglu (TR), Yamaha, 1’51,313
 6. Alex Lowes (GB), Kawasaki, 1’51,567
 7. Garrett Gerloff (USA), Yamaha, 1’51,867
 8. Leon Camier (GB), Ducati, 1’52,902
 9. Federico Caricasulo (I), Yamaha, 1’53,514

Rondetijden donderdag:

 1. Scott Redding (GB), Ducati, 1’49,929
 2. Chaz Davies (GB), Ducati, 1’50,185
 3. Alex Lowes (GB), Kawasaki, 1’50,653
 4. Toprak Razgatlioglu (TR), Yamaha, 1’50,657
 5. Michael van der Mark (NL), Yamaha, 1’51,088
 6. Garrett Gerloff (USA), Yamaha, 1’51,133
 7. Federico Caricasulo (I), Yamaha, 1’52,477
 8. Leon Camier (GB), Ducati, 2’03,047
 9. Jonathan Rea (GB), Kawasaki (geen rondetijd)

Samengestelde rondetijd woensdag-donderdag:

 1. Scott Redding (GB), Ducati, 1’49,929*
 2. Chaz Davies (GB), Ducati, 1’50,185*
 3. Jonathan Rea (GB), Kawasaki, 1’50,416
 4. Alex Lowes (GB), Kawasaki, 1’50,653*
 5. Toprak Razgatlioglu (TR), Yamaha, 1’50,657
 6. Michael van der Mark (NL), Yamaha, 1’50,941
 7. Garrett Gerloff (USA), Yamaha, 1’51,133
 8. Federico Caricasulo (I), Yamaha, 1’52,477
 9. Leon Camier (GB), Ducati, 1’52,902

* kwalificatieband

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures