De Duitse autoriteiten hebben invallen gedaan bij kantoren van Volkswagen in een onderzoek naar de dieselfraude bij het bedrijf. De doorzoeking was g
 Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude

Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude

Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude

Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude

Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude

Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude
Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude
  • 2019-12-03 22:40:07 11 dag geleden
  • keer bekeken 2,668
41
gedeelde

De Duitse autoriteiten hebben invallen gedaan bij kantoren van Volkswagen in een onderzoek naar de dieselfraude bij het bedrijf. De doorzoeking was gericht op bepaalde individuele verdachten rond het gesjoemel met uitstootwaarden van dieselauto's van Volkswagen.

De doorzoeking in Wolfsburg werd gedaan door opsporingsambtenaren van het Openbaar Ministerie van Braunschweig. Volkswagen gaf aan mee te werken met de autoriteiten, maar zei dat de beschuldigingen van de openbaar aanklager en ook het onderzoek ongegrond zijn. Het onderzoek richt zich op dieselauto's met een motor van het type EA288, de TDI-motorenfamilie waar het dieselschandaal eerder al bij aan het licht kwam.

Volkswagen gaf in september 2015 toe dat het bedrijf met behulp van illegale software vals had gespeeld bij emissietesten. Daardoor leken miljoenen dieselauto's minder vervuilend dan ze waren. Het schandaal heeft het autoconcern, waar ook merken als Audi en Skoda onder vallen, inmiddels al vele miljarden aan boetes en schadevergoedingen gekost.

Wat denk je van dit verhaal?
Inval bij kantoren Volkswagen om dieselfraude

Nieuws: Nederland naar 100km/u in maart

Nieuws: Nederland naar 100km/u in maart

Nederland verlaagt de maximumsnelheid van 120 of 130km/u naar 100km/u. Omwille van de stikstofuitstoot. Die moet in het land immers naar omlaag, wil het de Europese uitstootgrenzen niet overschrijden. De stikstofcrisis bij onze Noorderburen leidde al tot boerenprotesten en stilstaande bouwwerven. Aan meer dan 18.000 bouwwerken mag niet meer verder gedaan worden. Om uit de crisis te geraken moet de maximumsnelheid voor auto’s er omlaag. Dat zulks alleen in theorie en niet noodzakelijk in de praktijk (als de files toenemen) tot een verlaging leidt, is van weinig tel.

Niet meteen trager

Maar goed - de beslissing om tussen 6 uur ’s ochtends en 19u ’s avonds trager te rijden, was er genomen. Wanneer die ook echt in zou gaan, was echter niet duidelijk. Maar verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen heeft die knoop er nu wél doorgehakt. Tenminste: ongeveer.

De maatregel kan immers niet louter afgekondigd worden. De snelwegen moeten er van specifieke borden voorzien worden. Tienduizdenen (laat ons hopen dat de productie ervan niet te veel stikstof uitstoot). En die moeten vervolgens ook nog geplaatst worden. De eerder genoemde invoerdatum van 1 januari 2020 wordt daardoor niet gehaald.

Maximum 100km/u in Nederland ten vroegste in maart

De borden worden ten vroegste tussen 12 en 16 maar langs de Nederlandse snelwegen geplaatst. Wil het weer dan echt niet meewerken, dan wordt tussen 26 en 30 maart een tweede periode voorzien. Pas wanneer de borden er staan, gaat de maximumsnelheid er overdag omlaag.

COBAIN ELITEPASS TERBARU BARENG ISTRI AUTO NAMBAH DAMAGE++

COBAIN ELITEPASS TERBARU BARENG ISTRI AUTO NAMBAH DAMAGE++

Makasih banyak buat kalian yang udah mau nonton'in vidio gwa Jangan lupa kalo belum subscribe di subscribe dlu sekrng dan di share ke temen temen kalian ...
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures