Veiligheidsinstituut EuroNcap parkeert wederom een rits nieuwe auto's tegen zijn testmuur om de veiligheid te beoordelen. We worden op een mildere st
 Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen

Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen

Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen

Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen

Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen

Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen
Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen
  • 2019-10-09 12:40:18 1 maanden geleden
  • keer bekeken 2,853
38
gedeelde

Veiligheidsinstituut EuroNcap parkeert wederom een rits nieuwe auto’s tegen zijn testmuur om de veiligheid te beoordelen. We worden op een mildere sterrenregen getrakteerd dan eerder dit jaar.

De afgelopen tests scoorden auto naar auto de maximale score van vijf sterren. Bij de nieuwe uitslagen gaat slechts de helft van de geteste auto’s met de topscore naar huis. Zowel de BMW 1-serie en 3-serie scoren een volle kaart en behalen vijf veiligheidssterren. De 1-serie zou op het gebied van bescherming tegen een whiplash op de eerste zitrij nog wat punten kunnen halen, de 3-serie wordt als beste geteste ‘grote familieauto’ in de periode 2018/2019 naar voren geschoven.

Bij Peugeot en Jeep worden de scores waarschijnlijk iets minder heugelijk ontvangen. De hagelnieuwe Peugeot 208 krijgt namelijk ‘slechts’ vier sterren van het instituut. Nu lijkt de schade echter beperkt. Of vrijwel alle gebieden scoort de compacte auto op het vijf-sterren-niveau, behalve op het gebied van bescherming van kwetsbare weggebruikers. Van de te behalen 100 procent, weet de Peugeot slechts 56 procent te scoren. Vooral rondom het voorruit zit de zwakke plek.

De Jeep Cherokee scoort over het algemeen oke, maar weet nergens in uit te blinken. Ook op het gebied van kwetsbare weggebruikers laat de auto flink wat punten liggen.

Wat denk je van dit verhaal?
Mildere sterrenregen EuroNcap dan voorheen

 Ford brengt Expedition King Ranch terug

Ford brengt Expedition King Ranch terug

Ford brengt in de VS een afgeladen topversie van de Expedition terug, de King Ranch. Er is meer body-on-frame-nieuws, want we weten inmiddels ook wat de Super Duty mag trekken. Tipje van de sluier: het is veel.

De Expedition is in Europa niet (meer) bekend, maar geldt in de VS al jaren als één van de vaste waarden binnen het segment van de allergrootste SUV’s. Fords antwoord op de Chevrolets Tahoe en Suburban loopt in zijn huidige vorm sinds 2017 mee en heeft net als altijd een luxueus broertje in de vorm van de Lincoln Navigator. Dat betekent echter niet dat het in de Ford behelpen is, want ook de Expedition kan helemaal worden afgeladen met luxe.

Vanaf nu doet Ford er zelfs nog een schepje bovenop, want met de nieuwe King Ranch-versie is er voor veeleisende kopers nog meer keuze. De King Ranch leent z’n naam van de grootste boerderij van de VS, nabij Kingsville in Texas en komt naast de al volop luxueuze Platinum in de prijslijst te staan. De King Ranch onderscheidt zich net als de gelijknamige F-150 vooral met typische stijlkenmerken. Bumpers in Stone Gray, 22-inch zespaaks lichtmetaal, de nodige typeplaatjes en treeplanken behoren tot de uiterlijkheden. Het interieur wordt grotendeels bekleed met leer in Ebony Del Rio, terwjil Ziricote-hout voor de afwerking zorgt.

De King Ranch is er zowel met de standaard carrosserie als in de langere Max-versie, die ook een grotere wielbasis meekrijgt. In alle gevallen is de auto volgeladen met vrijwel alles wat Ford voor de Expedition aanbiedt, van slimme rijhulpjes tot elektrisch in- en opklapbare achterstoelen.

Super Duty

Hoewel de King Ranch de naam heeft, hebben Texaanse boeren waarschijnlijk meer interesse in de nieuwe Super Duty-reeks van de F-series. De F-250, F-350 en F-450 werden al eerder gepresenteerd en zijn als vanouds de nog grotere en zwaardere broertjes van de immens populaire F-150. Wie met écht zware lasten aan de haal gaat komt bij de Super Duty uit. De laatste editie van die auto werd al eerder gepresenteerd, maar nu zijn ook z’n prestaties bekend.

In dit segment is een ware strijd gaande op het gebied van trekgewichten, vermogen en koppel. Tegenover de imposante cijfers van de rivalen van RAMen GM zet Ford een ongelofelijke 1.423 Nm voor de versie met de 6,7-liter PowerStroke-diesel. De 7,3-liter benzine-V8 komt tot 644 Nm. De trekgewichten zijn al even imposant: met een oplegger met een zogenaamde ‘Gooseneck’-aansluiting kan er meer dan 16.700 kg worden versleept, terwijl de trekhaak met 10.976 kg mag worden geteisterd. Wie geen aanhanger meeneemt, kan zonder problemen 3.560 kg aan spullen in de laadbak vervoeren.

Ford Super Duty

 Toyota GranAce is Japanse Granvia

Toyota GranAce is Japanse Granvia

Eerder dit jaar presenteerde Toyota de Granvia, een luxueuze personenautoversie van de hier niet leverbare HiAce die in onder meer Australië wordt gevoerd. Die auto maakt nu de oversteek naar Japan, maar krijgt daar wel een andere naam.

In plaats van Granvia heet de luxueuze groepsvervoerder in z’n thuisland GranAce. Voor de rest lijken de auto’s identiek, al krijgen we nu wel fraaiere beelden van het interieur te zien. Dat is fijn, want met de stoelopstelling is iets bijzonders aan de hand. Naast de niet ongebruikelijke 2-2-2-opstelling is de GranAce er namelijk ook als achtzitter, waarbij opnieuw met rijen van twee wordt gewerkt. Bij deze variant zijn de stoelen derhalve over niet minder dan vier rijen verdeeld.

In Europa rekent Toyota voor z’n besteller op de input van PSA, dat met de Peugeot Boxer en Citroën Jumpy de basis voor de ProAce aanleverde. In Azië hebben de Japanners wel een eigen product, de HiAce. Die was ooit ook bij ons leverbaar en is in veel landen niet meer weg te denken als praktisch werkpaard voor goederen- en personenvervoer. De huidige, zesde generatie van het model werd in februari onthuld.

Toyota GranAce

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!