In de Verenigde Staten is de nieuwe Ford Escape weer gesnapt. Inderdaad, de auto die als Kuga in de Europese showrooms staat. Niet eerder liet de nie

Nieuwe Ford Kuga in beeld

Nieuwe Ford Kuga in beeld

Nieuwe Ford Kuga in beeld

Nieuwe Ford Kuga in beeld

Nieuwe Ford Kuga in beeld
Nieuwe Ford Kuga in beeld
  • 2019-01-11 12:40:08 9 maanden geleden
  • keer bekeken 2,982
32
gedeelde

In de Verenigde Staten is de nieuwe Ford Escape weer gesnapt. Inderdaad, de auto die als Kuga in de Europese showrooms staat. Niet eerder liet de nieuwe generatie zo veel van zijn koets zien.

De huidige Kuga werd in 2016 gefacelift en dat betekent dat de carrière van die generatie langzamerhand op zijn eind begint te lopen. Onze spionagefotograaf heeft in de Verenigde Staten weer een ingepakt exemplaar van de nieuwe generatie gesnapt.

Uit eerdere spionageplaten van de nieuwe Kuga konden we al afleiden dat de nieuwe generatie doorspekt wordt met designelementen van auto's als de nieuwe Focus. Dat wordt nu duidelijker dan ooit. De Kuga krijgt een grote, relatief laag in de neus geplaatste grille met koplampen die daar boven worden geplaatst. Ook de verlichting aan de achterzijde doet denken aan die van de Focus.

Onderhuids maakt de nieuwe Kuga gebruik van het C2-platform, Fords nieuwe platform dat zijn debuut beleefde in de nieuwe Focus. Verwacht meer interieurruimte dankzij een met ruim 5 centimeter toegenomen wielbasis. Ook op motorenvlak verwachten we overeenkomsten met de Focus. Reken op de komst van een 1,5-liter grote driecilinder als basismotor, een krachtbron die de huidige 1.5 met vier cilinders vervangt. Daarnaast komt van de auto ook een plug-in hybride beschikbaar. Daarnaast zetten we in op de komst van een of meerdere varianten met mild-hybrid techniek.

 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Nieuwe Ford Kuga in beeld

ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht