Dagen die beginnen met nieuws over de Daihatsu Copen behoren nou eenmaal tot de betere dagen en daarom presenteren we met gepaste vrolijkheid de Daih

Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio

Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio

Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio

Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio

Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio
Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio
  • 2019-01-11 07:40:03 10 maanden geleden
  • keer bekeken 4,687
35
gedeelde

Dagen die beginnen met nieuws over de Daihatsu Copen behoren nou eenmaal tot de betere dagen en daarom presenteren we met gepaste vrolijkheid de Daihatsu Copen GR Sport Concept.

Daihatsu heeft tijdens de Tokyo Auto Salon het doek getrokken van de Copen GR Sport Concept, een Copen die is overgoten met de GR Sport-saus van Toyota. GR Sport, waarvan de letters GR staan voor Gazoo Racing, kun je eigenlijk zien als de mildere versie van Toyota's GRMN-label dat we kennen van de heftigste versie vand e Yaris die Toyota ooit heeft gevoerd. Bij deze GR Sport Concept dus geen heftige vermogensupgrade, maar sportief ogende optische aanpassingen.

Deze Copen GR Sport Concept is rondom voorzien van sportiever bumperwerk, staat op stoer lichtmetaal en heeft GR-logo's op zijn koetsje. Het is overigens meer dan puur een showauto, Daihatsu geeft aan de versie in een later stadium daadwerkelijk op de markt te brengen. Volgens Daihatsu is de Copen GR Sport stijver dan de reguliere versies. De variant is in het leven geroepen om de vijfde verjaardag van de tweede Copen-generatie te vieren. Van motorische aanpassingen is geen sprake end dat betekent dat deze Copen-met-grootheidswaanzin een 658 cc kleine driecilinder in zijn neus heeft die het tot 64 pk en 92 Nm schopt.

Wat denk je van dit verhaal?
Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio

Gelekt: Toyota Supra

Autoland wacht al jaren vol spanning op een nieuwe Toyota Supra en maandag wordt de eerste nieuwe generatie in meer dan twintig jaar dan toch écht gepresenteerd. De Mexicaanse tak van Toyota heeft per ongeluk een inmiddels verwijderde video op zijn Twitterpagina geplaatst waarin de nieuwe sportcoupé al goed is te zien.

Eerlijk is eerlijk, het uiterlijk van de nieuwe Supra (A90) is bepaald geen verrassing meer. Toyota is zelf ook behoorlijk enthousiast over de wedergeboorte van een van zijn meest legendarische modelnamen en daarom slingerde het merk de laatste maanden de ene na de andere teaser de wereld in. Website Jalopnik wist de video te bewaren voordat de Mexicaanse tak van Toyota hem weer van zijn Twitterpagina verwijderde.

In deze screenshots is het al bekende Supra-ontwerp in definitieve productievorm te zien. De auto is in de basis met BMW ontwikkeld, maar al vroeg gingen de twee merken hun eigen kant op. BMW sloeg een andere weg in dan Toyota en plaatste de nieuwe Z4 op het achterwielaangedreven platform. De Supra blijft in theorie trouw aan het Supra-concept. De coupé is immers achterwielaangedreven en heeft een zes-in-lijn die zich schuilhoudt onder een lange motorkap. De Supra moet overigens bijzonder stijf zijn, zo leerden we eerder tijdens een ontmoeting met de grote breinen achter de herboren Supra. Maandag hebben we alle details, nog even geduld dus!

'Carlos Ghosn raakt Amsterdams huis kwijt'

De gevallen Nissan-topman Carlos Ghosn raakt naar verwachting zijn appartement in Amsterdam kwijt. De Japanse automaker wil alle banden met Ghosn verbreken en is volgens bronnen wereldwijd huurcontracten aan het opzeggen van huizen waar globetrotter Ghosn verbleef.

Nissan zelf meldde al wel dat het huurcontract van een luxe-appartement in een van de duurste wijken in Tokio is opgezegd. Verder had de topman toegang tot nog veel meer woningen in onder meer Rio de Janeiro, Beiroet en Parijs.

Ghosn zit al sinds half november in de cel in Japan op verdenking van belastingfraude als baas van Nissan. De arrestatie van de autobaas heeft tot spanningen geleid binnen de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Nissan en Mitsubishi ontsloegen Ghosn, terwijl Renault eerst bewijzen wil zien van zijn misdaden.

Ghosn zegt zelf overigens dat hij valselijk is beschuldigd en opgesloten. Japanse aanklagers breiden het strafdossier tegen hem inmiddels verder uit, met een reeks van nieuwe aanklachten.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!