McLaren stuurt een lekkermakertje de wereld in waarop een stukje van een nieuw Longtail-model prijkt. Het lijkt om de open versie van de 600LT te gaa

McLaren teast nieuwe Longtail

McLaren teast nieuwe Longtail

McLaren teast nieuwe Longtail

McLaren teast nieuwe Longtail

McLaren teast nieuwe Longtail
McLaren teast nieuwe Longtail
  • 2019-01-09 15:40:03 5 maanden geleden
  • keer bekeken 3,050
36
gedeelde

McLaren stuurt een lekkermakertje de wereld in waarop een stukje van een nieuw Longtail-model prijkt. Het lijkt om de open versie van de 600LT te gaan. En passant leren we dat McLaren wederom een recordjaar achter de rug heeft.

De gedachte dat het hier om een open versie van de 600LT gaat, wordt niet alleen gevoed door het feit dat de vorm van de uitlaateindstukken en het paneel dat zich daarvoor bevindt, volledig overeenkomt met die van de reeds bekende coupé. Het is ook gewoon een kwestie van logica, want van eerdere Longtail-McLarens verscheen immers ook een open variant. De open 600LT, of wat hier ook maar op de foto prijkt, wordt het vijfde model in de reeks top-McLarens. De eerste is de McLaren F1 GTR Longtail uit 1997. Die rijdende legende kreeg bij het moderne McLaren navolging in de vorm van de 675LT in dichte en open vorm. De laatste toevoeging aan de reeks, de 600LT dus, laat zich omschrijven als een sportief topmodel binnen de Sports Series.

Als er inderdaad een open versie van die auto verschijnt komt het totaal van de reeks ‘instap-McLarens’ op zes. De minst dure McLaren is de 540C, dan volgt de iets snellere 570S en diens open Spyder-variant, vervolgens de wat luxere 570GT en tenslotte de 600 LT in open en gesloten vorm.

 

Wat denk je van dit verhaal?
McLaren teast nieuwe Longtail

ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht