Second Opinion op een hypotheekaanvraag bij VCN Hypotheken

Sinds deze week kunnen bij VCN Hypotheken aangesloten advieskantoren een Second Opinion aanvragen om zodoende tot het beste advies te komen.

Na iedere aanvraag die de adviseur indient bij VCN Hypotheken volgt geheel geautomatiseerd een mail met daarin het renteaanbod van de aangevraagde geldverstrekker. In die mail zit ook een button voor een ‘Second Opinion’. Na één klik op de ‘Second Opinion’ knop wordt er automatisch een taak aangemaakt bij VCN Hypotheken. Eén van de hypotheekspecialisten neemt de betreffende aanvraag onder de loep en verifieert of de hypotheekadviseur de beste keuze heeft gemaakt, óf dat er misschien een beter passende geldverstrekker is. Is dat het geval, dan neemt hij contact op met de adviseur.

Nieuwe functionaliteit

Directeur Michiel van der Linde (foto) is trots op deze nieuwe functionaliteit. “We maken hiermee onze rol als serviceprovider nog relevanter. Op het juiste moment in het proces van een hypotheekaanvraag kan de adviseur onze hulp inschakelen en laten wij onze kracht als kennispartner zien. Onze specialisten weten als geen ander welke mogelijkheden geldverstrekkers te bieden hebben en ondersteunen daarmee de adviseur. Deze functionaliteit stelt bij ons aangesloten adviseurs in staat n0g beter te adviseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.



Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute