Deze fantasyfilm moest een Cinematic Universe aftrappen, maar dat mislukte meteen

Het succes van het Marvel Cinematic Universe was ongekend, dus het was te verwachten dat andere studio's hun versie van een 'Cinematic Universe' wilden creëren. Zo kwam Warner Bros. met het DCEU en het Monsterverse. Er waren ook plannen om een Cinematic Universe rondom een geliefd Stephen King-boek te starten, maar dat mislukte. Het betreft hier het geplande Cinematic Universe gebaseerd op Stephen Kings The Dark Tower-boeken. Verhaal De film volgt Roland Deschain (Idris Elba), een 'Gunslinger' op een missie om de Donkere Toren te beschermen. De toren is een mythisch bouwwerk dat alle realiteiten ondersteunt, maar Walter Padick (Matthew McConaughey), een man die beter bekend staat als 'The Man in Black', is erop uit om de toren te vernietigen om de poorten van de hel te openen. Roland neemt de elfjarige Jake Chambers (Tom Taylor) onder zijn hoede. Jake is afkomstig uit een andere realiteit, maar heeft visioenen van de Dark Tower. Terwijl het lot van twee werelden op het spel staat, komen Roland en Walter met elkaar in botsing in de ultieme strijd tussen goed en kwaad. Plannen Stephen Kings The Dark Tower -reeks leek in de ogen van Sony Pictures perfect materiaal om een Cinematic Universe op te baseren. Dat is ergens ook wel logisch, aangezien het een boekenreeks van acht delen is. Er waren plannen voor een vervolg op de verfilming, en een spinoff-serie waarin Elba terug zou keren als The Gunslinger. Gerelateerd nieuws Komt deze grote Stephen King-film er eigenlijk nog wel? Veel Stephen King-films zijn geweldig, maar deze grote King-verfilming uit 2017 bleek een draak van een film Deze plannen vielen in duigen dankzij de uitermate slechte ontvangst van de film en het feit dat het teleurstelde aan de box-office. Mike Flanagan In 2022 onthulde niemand minder dan Mike Flanagan dat hij de rechten heeft verworven om een ??serie te ontwikkelen op basis van de boeken en dat er ook potentie is voor meerdere films. Hij doet dit in samenwerking met Amazon Studios. Flanagan heeft al meer dan bewezen dat hij materiaal van Stephen King kan verfilmen met Gerald's Game en Doctor Sleep .

A new series adaption of 'THE DARK TOWER' is in the works at Amazon from Mike Flanagan and Trevor Macy.(Source: Deadline) pic.twitter.com/8y2IcWmui8

-- DiscussingFilm (@DiscussingFilm) December 8, 2022 Flanagans nieuwe King-adaptatie The Life of Chuck ging onlangs in première tijdens het Toronto International Film Festival en won de 'People's Choice Award'.

Beeld: Columbia Pictures, Imagine Entertainment, Weed Road Pictures



Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute