Scarlett Johansson noemt 'Jurassic World 4'-script "ongelooflijk"

De prehistorische tijd keert volgend jaar terug naar het witte doek, want we krijgen een vierde Jurassic World-film die als een lichte reboot van de franchise moet gelden. Zowel de Jurassic Park - als de Jurassic World -films waren megasuccessen in de bioscopen, dus het is niet gek dat Universal Studios de franchise dolgraag wil voortzetten. Scarlett vs. T-Rex En nu komt er dus een nieuwe Jurassic -film waarin niemand minder dan Scarlett Johansson de hoofdrol zal spelen. Toen haar in een interview werd gevraagd waarom ze mee wil spelen in de film, reageerde ze als volgt: "Alles eraan is geweldig. Ik ben een enorme Jurassic Park-fan. Het is een van de eerste films die ik in de bioscopen zag. Die film veranderde mijn leven. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel zin ik erin heb." Bekende naam De vooralsnog titelloze sequel werd geschreven door David Koepp, die ook het script schreef voor de eerste twee Jurassic Park -films.

Scarlett Johansson teases "incredible" Jurassic World 4 script and says she's wanted to join the franchise for over 10 years "The script is so incredible," Johansson said in an interview with ComicBook https://t.co/vkgs77AGgR

-- Deadline Hollywood (@DEADLINE) June 26, 2024 Dit is de eerste keer dat een Jurassic -script van Koepp niet wordt verfilmd door Steven Spielberg. Ditmaal is het Gareth Edwards ( Godzilla , The Creator ) die aan het roer staat. Ongelooflijk script Johansson had in hetzelfde interview ook niets dan lof voor het script van de film: "Het script is ongelooflijk. David Koepp heeft het geschreven. Hij is na 30 jaar teruggekeerd om het script te schrijven. Hij heeft enorm veel passie voor deze wereld, wat geweldig is."

Beeld: Marvel Studios

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar redacteuren.

Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute