Ook studenten kunnen meedingen naar Fiscale Kennisprijs

Softwareplatform Nextens reikt op 7 juni voor de vierde keer de Fiscale Kennisprijs uit aan de fiscale professional met de beste kennis en adviesvaardigheden. Nieuw dit jaar: er is ook een aparte Kennisprijs voor studenten om aanstormend talent te promoten.

Fiscaal professionals en bedrijven werkzaam in de fiscale of financiële sector hebben tot en met 15 mei aanstaande de mogelijkheid zich aan te melden. Bij het aanmelden beantwoorden deelnemers een quiz waarin de algemene fiscale kennis wordt getest. In de tweede ronde werken zij een vakinhoudelijke case uit. Deze case wordt beoordeeld door de jury van vijf vakdeskundigen, waaronder Sylvester Schenk, Directeur Fiscale Zaken bij het Register Belastingadviseurs, en Fiscaal Jurist en Fiscaal Docent Dennis Heijmink.

De winnaar van de Fiscale Kennisprijs krijgt onder andere een bedrijfsvideo ter promotie van hun bedrijf ter waarde van 5.000 euro, een jaar gratis toegang tot Nextens-dienstverlening en promotie op nextens.nl. Studenten kunnen een jaar lang collegegeld ter waarde van 2.530 euro winnen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.



Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute