Jessica Alba maakt een comeback met de Netflix-film 'Trigger Warning'

Jessica Alba is terug in actie in de eerste beelden voor Netflix's nieuwe actiethriller. Alba speelt in de nieuwe film Trigger Warning , een commando van de speciale strijdkrachten die uit actieve dienst wordt gehaald nadat ze verontrustend nieuws heeft gekregen. Terug naar waar het allemaal begon Na de mysterieuze dood van haar vader wordt ze namelijk gedwongen om de familiebar over te nemen en opnieuw contact te leggen met familieleden en kennissen in haar geboorteplaats. Ze ontdekt al snel dat de dood van haar vader verband houdt met een gewelddadige bende. BetonschaarNetflix deelde de eerste foto's van de actiethriller op X en op de foto's zien we o.a. Alba's personage die heel behendig is met een betonschaar.

Here's your first look at Jessica Alba in the new film Trigger Warning coming to Netflix June 21. When a skilled Special Forces commando returns home to take over her family's bar, she soon finds herself at odds with a violent gang running rampant in her hometown. Also starring... pic.twitter.com/dxC9c29V7X

-- Netflix (@netflix) April 30, 2024 Naast Alba zullen ook Mark Webber, Anthony Michael Hall, Tone Bell, Jake Weary en Gabriel Basso deel uitmaken van de cast.

Beeld: Netflix



Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute