Toch weer hoop voor horror-sequel 'Happy Death Day 3'

De twee eerdere Happy Death Day-films werden goed ontvangen toen ze verschenen in de bioscoop, maar toch leek dat niet genoeg om een derde deel te garanderen. Blumhouse wilde eerder wel een derde deel maken, maar liet het idee na de teleurstellende opbrengst van het tweede deel toch maar vallen. Twijfel bij de studioHappy Death Day verscheen in 2017 en bracht wereldwijd 125 miljoen dollar op, tegenover een budget van 4,8 miljoen dollar. Happy Death Day 2U bracht 'slechts' 64,4 miljoen dollar op, maar tegenover een budget van 9 miljoen is dat nog steeds razend knap. De eerste film gaat over studente Tree Gelbman (Jessica Rothe), die wordt vermoord op haar verjaardag en vervolgens die dag keer op keer opnieuw beleeft. Rothe is enthousiast Nu lijkt er toch hoop te zijn voor een derde deel. Tijdens de promotieronde voor de actiefilm Boy Kills World vertelde Rothe aan Screen Geek dat het idee voor de derde film gewoon al klaarligt:

The story for 'HAPPY DEATH DAY 3' has been all figured out."We just need to wait for Blumhouse and Universal to get their ducks in a row. My fingers are crossed."(Source: https://t.co/HYsFr8hUwv) pic.twitter.com/KyYd09yVY1

-- DiscussingFilm (@DiscussingFilm) April 27, 2024 "Ik kan zeggen dat regisseur Christopher Landon het helemaal heeft uitgevogeld. Blumhouse en Universal moeten nu alleen nog het groene licht gegeven. Ik duim er hard voor. Tree verdient een derde en laatste deel om die franchise tot een einde, of een nieuw begin, te brengen." Happy Death Day To Us Landon heeft eerder al laten weten dat de geplande titel voor een derde film Happy Death Day To Us is. Het is nog onduidelijk wanneer we de afsluiter van de Happy Death Day -franchise kunnen verwachten.

Beeld: Blumhouse Productions



Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute