'Avengers: Endgame' bestaat 5 jaar: Chris Pratt viert met behind-the-scenes video

Afgelopen vrijdag was het alweer vijf jaar geleden dat Avengers: Endgame in de bioscoopzalen verscheen. Veel mensen namen de tijd om zich de megahit van Marvel te herinneren, waaronder één van de sterren.Chris Pratt, die voor de film opnieuw in de huid kroop van zijn Marvel Cinematic Universe-personage Star-Lord/Peter Quill, deelde een video op sociale media met daarin beelden van achter de schermen. Illegale video Pratt had die video al eerder gedeeld toen de film net uitkwam, maar beschouwde hem toen als illegaal omdat hij daar eigenlijk geen toestemming had gekregen. "We kunnen gerust zeggen dat deze video niet meer illegaal is," schrijft hij nu. "Hoe is het 5 jaar geleden dat @Avengers Endgame werd uitgebracht?!" zo gaat hij verder. "Als ik terugkijk op die tijd met een aantal van de beste cast en crew, ben ik zo dankbaar dat ik deel uitmaak van het Avengers-universum!" Avengers: Endgame In de video, die je hieronder kunt bekijken, zien we veel bekende gezichten waaronder Tom Holland, Robert Downey Jr. en Chris Evans. Zij bereiden de climactische veldslag uit de film voor.

Safe to say this video isn't illegal anymore because how has it been 5 years since @Avengers Endgame was released?! Crazy looking back at that time with some of the greatest cast and crew makes me so thankful to be part of the Avengers universe! pic.twitter.com/2A39f4LAnY

— Chris Pratt (@prattprattpratt) April 26, 2024 Avengers: Endgame werd één van de grootste hits in de geschiedenis van Hollywood. Wereldwijd leverde de film bijna drie miljard dollar op in de bioscoop. Nu kun je hem zien via Disney+.

Beeld: Marvel Studios



Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute