GERUCHT: Tom Cruise en Scarlett Johannson samen in remake van Clint Eastwood-film

We wisten al dat regisseur Christopher McQuarrie en Tom Cruise na het afronden van hun Mission: Impossible-films zich willen vastbijten in een 'rauwer' project, maar nu lijken we ook te weten wat dat project is. McQuarrie onthulde tijdens een podcast in 2022 dat de twee op zoek zijn naar een 'harder' project, wat waarschijnlijk duidt op een film in de trant van Jack Reacher uit 2012. [b]Rijp voor een remake[b] Volgens World of Reel zou het specifieke project een remake moeten worden van de Clint Eastwood-thriller The Gauntlet uit 1977. Daarnaast zou niemand minder dan Scarlett Johansson de vrouwelijke hoofdrol naast Cruise moeten spelen in de thriller. Perfect project voor Cruise en Johannson In de oorspronkelijke productie zagen we Eastwood als een aan alcohol verslaafde politieagent die een prostituee van Las Vegas naar Phoenix moet begeleiden om te getuigen tegen de maffia.

Christopher McQuarrie is said to be directing a remake of Clint Eastwood thriller The Gauntlet, with Scarlett Johansson and Tom Cruise. https://t.co/JMYGz7CPOY

-- Film Stories: magazines, podcast, live shows, web (@filmstories) April 26, 2024 Dit plan wordt ondermijn door agenten en advocaten die betrokken zijn bij een plot om beide personen om te brengen. Deal met Warner Bros. Of dit ook echt gaat gebeuren is nog onduidelijk, maar we weten wel dat Johansson en Cruise in het verleden beiden hebben uitgesproken met elkaar te willen werken. Ook tekende Cruise onlangs een grote deal met Warner Bros. Pictures, wat een remake van de Eastwood een stuk eenvoudiger maakt.

Beeld: Skydance Media



Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute