Thailand International Boat Show om de toeristische economie van Phuket stimuleren en Phuket te presenteren als Zuidoost-Aziatisch recreatie- en maritiem knooppunt

Van de nieuwste luxe jachten tot superjachten, privéjets en meer: ​​de Thailand International Boat Show 2024 zal de maritieme vrijetijdslevensstijl en luxe referenties van het land onder de aandacht brengen Thailand, 18 december 2023 – Met een line-up van luxe jachten, superjachten, privéjets en meer ter waarde van meerdere miljarden bahts, zal de Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event de economie en het luxetoerisme van Phuket stimuleren met duizenden high-net Worth Individuals verwachtten dat ze de show zouden bijwonen en minimaal 500 miljoen baht zouden genereren voor de Thaise maritieme vrijetijds- en luxe lifestyle-industrie.

Met veel boten en lifestylemerken die van over de hele wereld exposeren, streven organisatoren JAND Events ernaar om de aantrekkingskracht van Phuket als bestemming voor investeringen en zaken binnen de internationale gemeenschap te vergroten, terwijl ze ook nauw samenwerken met de Thaise overheid en belanghebbenden uit de industrie om het jachttoerisme te stimuleren en de positie van Thailand te versterken. positie als het maritieme vrijetijdscentrum van Zuidoost-Azië.

“De reacties op het Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event 2024 waren uitstekend. We hebben de ruimte in het water vergroot om makelaars en merken te huisvesten en zullen op de show een breed scala aan luxe boten van alle soorten en maten tot superjachten aanbieden. We hebben ook een aanzienlijke groei gezien in het aantal exposanten van luxemerken en bedrijven. De show is een platform geworden dat niet alleen de verkoop en omzet voor de maritieme en luxe-industrie zal stimuleren, maar ook internationale investeerders zal aantrekken die graag zaken willen doen en in Phuket willen wonen”, aldus David Hayes, CEO van organisator JAND Event . Nieuwe innovaties voor de show van 2024 zijn onder meer de eerste Thailand Yachting Conference - een B2B-platform voor ideeënuitwisseling tussen lokale en internationale zakenmensen - en het Robb Report Thailand Best Of The Best Yachting Awards Gala - een viering van de beste jachten en merken. Aangekondigd als de grootste botenbeurs in Thailand, lopen de organisatoren ook voorop op het gebied van duurzame bedrijfspraktijken. Door de ecologische voetafdruk van de show te verkleinen en de CO2-uitstoot te compenseren, is de Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event de eerste show in zijn soort die CO2-neutraal is. In het water zal Boat Lagoon Yachting naast een aantal andere merken ook drie Princess Yachts tentoonstellen op de show, met als hoogtepunt de Princess Y95 - de grootste boot die voor het eerst in Thailand wordt getoond.

Simpson Marine heeft de grootste line-up voor het water met zes boten, waaronder een Sanlorenzo SX76, Lagoon 51 en Fairline Targa 45, terwijl Derani Yachts drie boten van het populaire merk Axopar tentoonstelt, evenals de opvallende Brabus Shadow 500 Cabin en een Greenline 40.

Andere bootmakelaars met boten in het water zijn onder meer Asia Marine, Asia Yacht Agency, Asia Yachting, Extreme Marine (Thailand), Go Boating, Lee Marine, Leopard Catamarans, Northrop & Johnson, The Yacht Sales Co en V Yachts Asia. Als aanvulling op de tentoonstelling in het water is er een breed scala aan maritieme bedrijven en producten, en diensten uit de luxe lifestylesector, die aan land zullen exposeren. In de nieuwe speciaal gebouwde tentoonstellingsruimte met airconditioning exposeren A. & Marine, Aqua Air Asia, ASA Group, Cholamark Boat, Flexiteek, FLS Yachts, Hull Co. Ltd, Marine Services Asia, Nava by Thaicom, Nespresso, Octopus Electrical Service, Royal Phuket Marina, SEA Yacht Sales, Siam Legal (Thailand) en Thailand Privilege. Op de promenade bij Royal Phuket Marina bevinden zich AMI Marine International, Aoy's Hoy Oyster Bar, Disabled Sailing Thailand, Entropy Solar, Hilda Loe Associates, SEABOB, Torqeedo Asia Pacific en UWC International School. De Thailand International Boat Show, de plek waar je elk jaar in januari moet zijn en gezien moet worden, staat bekend om zijn sociale activiteiten. Van jazz op de promenade en live DJ-optredens tot dineren in de buitenlucht, oesters, champagne en sigaren: er is dag en nacht genoeg te zien en te doen. En op Kinderdag (13 januari) zijn er allerlei activiteiten voor de jongste gezinsleden, zodat er voor ieder wat wils is op de Thailand International Boat Show 2024.

De Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event wordt gehouden van 11 tot en met 14 januari 2024 in de Royal Phuket Marina en is dagelijks geopend van 13:00 - 20:00 uur, behalve op zondag 14 januari, dan sluit de show om 19:00 uur. Ga voor meer informatie naar www.thailandinternationalboatshow.com

Easy Branches Global Guest Posting Services in multi languages

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and QuotesInstagram Easy Branches MarineJan Jansen Instagram

Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute