Royal Phuket Marina is CO2-neutraal gecertificeerd

(Koolstofneutraal) Een belangrijke stap in onze missie voor duurzaamheid als de eerste en enige koolstofneutrale bedrijfsorganisatie voor gemengde ontwikkeling in Phuket.

Phuket, Thailand – [12 december 2023] – Royal Phuket Marina kondigt met trots een grote milieuprestatie aan. Op weg naar een geïntegreerde bedrijfsorganisatie De eerste en enige koolstofvrije faciliteit in Phuket. Met bewustzijn en vastberadenheid om een rol te spelen bij het oplossen van het probleem van de opwarming van de aarde en het bevorderen van de beweging naar koolstofneutraliteit op bedrijfsniveau. Het creëren van duurzame groei op basis van een klimaatvriendelijke samenleving en richting een netto nuluitstoot van broeikasgassen. Deze mijlpaal weerspiegelt de niet-aflatende toewijding van Royal Phuket Marina aan duurzaamheid en sluit aan bij de mondiale milieudoelstellingen. Dit versterkt het doel van Thailand om in 2050 koolstofneutraliteit te bereiken en in 2025 een netto nuluitstoot van broeikasgassen.

Eerder dit jaar ontving Royal Phuket Marina de Carbon Footprint for Organization (CFO)-certificering van de Thailand Greenhouse Gas Management Organization (TGO) als een organisatie die heeft geholpen bij het ondersteunen van de oprichting van binnenlandse broeikasgasreductieprojecten om de opwarming van de aarde tegen te gaan. En afgelopen december 2023 slaagde het land voor de CO2-neutraliteitscertificering op bedrijfsniveau (Carbon Neutral) door CO2-credits te compenseren voor een hoeveelheid van 640 ton CO2-equivalent. Dit maakt dit tot een mijlpaal om de eerste en enige koolstofvrije geïntegreerde bedrijfsorganisatie in Phuket te worden. Royal Phuket Marina blijft zich ontwikkelen als leider in het beheren van duurzame ontwikkelingsorganisaties voor gemengd gebruik. Het afgelopen jaar was een van de meest opvallende projecten van het bedrijf Elektriciteit opwekken met zonne-energie Door zonnepanelen te plaatsen op het dak van het jachthavengebouw dat sinds 2016 is geplaatst, kan de elektriciteit uit deze zonne-energie tot 40% van de dagelijkse energievraag dekken. En eerder dit jaar ontving Royal Phuket Marina een erecertificaat zoals Letter of Recognition of LOR in het kader van het project ter ondersteuning van activiteiten ter vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Kort gezegd heet het het LESS-project, dat wordt georganiseerd door de Thailand Greenhouse Gas Management Organization (TGO). Daarnaast werken Royal Phuket Marina en diverse scheepvaartpartners samen om het gebruik van plastic flessen bij scheepvaartactiviteiten terug te dringen. Als dit doel slaagt, zal het jaarlijks ongeveer 4 miljoen plastic flessen helpen verminderen.

De heer Gulu Lalwani, voorzitter van Royal Phuket Marina, zei: “Gecertificeerd als de eerste en enige koolstofneutrale onderneming voor gemengde ontwikkeling in Phuket. Het is niet alleen een kwestie van status. Maar het weerspiegelt ook onze uiterste toewijding aan milieubehoud. De weg naar een CO2-arme onderneming is een belangrijk onderdeel van ons doel om een CO2-vrije onderneming te worden. Wij hebben gekozen voor een integrale aanpak. Inclusief het beheer van het efficiënte gebruik van zonne-, water- en luchtbronnen. samen met het gebruik van afvalbeheerstrategieën.” Deze opmerkelijke prestatie versterkt niet alleen de status van Royal Phuket Marina als de belangrijkste luxe jachthaven in de regio, het versterkt ook de status van Royal Phuket Marina als een toonaangevende luxe jachthaven. Maar het maakt deze mijlpaal ook tot een leider in het streven naar mariene duurzaamheid in Azië en de rest van de wereld.

Meer informatie over ons kunt u vinden op onze website:

https://www.royalphuketmarina.com/sustainability-at-royal-phuket-marina/ .

Over Royal Phuket Marina

Royal Phuket Marina is een toonaangevende jachthaven gelegen in het mooiste gebied van Phuket, Thailand. Met de toewijding om te opereren als een duurzame jachthaven, is RPM de enige jachthaven. In Thailand, die internationale kwaliteitsnormen heeft ontvangen, zoals Gold Anchor Certificeringsniveau 5 van de Yacht Port Association en de International Clean Marina Award van MIA , als pionier op het gebied van milieuvriendelijke praktijken, blijft RPM innoveren om de uitstoot van kooldioxide te verminderen en het leven in zee te behouden.

Easy Branches Global Guest Posting Services in multi languages

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and QuotesInstagram Easy Branches MarineJan Jansen Instagram

Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute