Binnenkort weer gratis openluchtbioscoop op de Neude

Filmtheaters Slachtstraat, Springhaver en Louis Hartlooper Complex organiseren deze zomer opnieuw een openluchtbioscoop op de Neude. Vorig jaar was er ook buiten een filmvoorstelling op het plein, toen ter ere van de opening van het Slachtstraat Filmtheater vlakbij. Op vrijdag 11 augustus om 21.00 uur vindt de tweede editie plaats.

Vorig jaar werd de met een Oscar bekroonde documentaire vertoond. Dit keer is dat de Franse romantische komedie , met Engelse ondertiteling. De film won meerdere prestigieuze filmprijzen en werd vijf keer genomineerd voor een Oscar.

“De prachtige en romantische beelden van een idyllisch Parijs, geschoten in Jean Pierre Jeunet’s ongeëvenaarde stijl, samen met de legendarische soundtrack van Yann Tiersen maken Amélie de perfecte film voor een zwoele zomeravond”, zo omschrijft de organisatie van de filmavond.

Net als de vorige keer is ook op 11 augustus de toegang gratis. Er zijn beperkte zitplaatsen. Dus het publiek wordt aangeraden om zelf een stoeltje, kussen of kleedje mee te nemen.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit UtrechtSchrijf je hier in!

Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute