International Kids Concepts - Extra beleving voor de kleinste bezoekers door speelwaarde

Extra beleving voor de kleinste bezoekers door speelwaarde

Door speelwaarde aan te bieden, stijgt de bezoekersbeleving. Ouders zullen sneller kiezen voor een kindvriendelijke plek en de kinderen kunnen heerlijk spelen. Wij bieden ook custom toevoegingen, zoals bijvoorbeeld uw logo in een spel, waardoor kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met uw merk.

Er is niets mooiers dan spelende kinderen. Het is onze missie om de wereld steeds een beetje mooier te maken door elke ruimte om te toveren tot een kindvriendelijke plek. Kinderen moeten overal zichzelf kunnen zijn in een positieve omgeving. 

Reis met ons mee en ontdek onze recent geïnstalleerde projecten, onze producten en de IKC collecties. Wij kunnen al speelwaarde toevoegen vanaf 1m2, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk de mogelijkheden

Uitgelicht product!

Delta 21 vertical 

De Delta 21 vertical is een interactieve spelcomputer met 3 verschillende spellen. Pinball, Bubble shooter en het Orbits spel, allemaal in een ruimte thema. De spelcomputer is te bedienen met de 2 arcade knoppen aan de zijkant van de behuizing en met het touchscreen. Deze is afgewerkt met LED verlichting aan de boven- en onderkant voor een speels effect. Deze spellen stimuleren kinderen om spelenderwijs hun creativiteit en reactievermogen te verbeteren.

Nieuwe projecten

Camping De Klimberg

Jan en Anita van Camping De Klimberg, hebben de camping 2 jaar geleden overgenomen en wilden de centrale hal van een nieuwe beleving voorzien. Wij hebben de centrale hal omgetoverd tot een fijne speelplek voor jongere en oudere kinderen. De vlinder mascotte hebben we een mooie prominente plek gegeven op de wanddecoratie. Ook bij de Activity Wall met reactiespel komt de vlinder weer mooi naar voren. In de centrale hal, bij binnenkomst, staat een grote speelbus (camper) met diverse spelmodules. 

De valdempende EPDM speelvloer straalt een mooi grasveld uit met bloemen. In combinatie met de wanddecoratie heeft het geheel een natuurlijke uitstraling. De pilaren zijn voorzien van mooie decoratieve beschermhoezen. Deze hoezen bieden meer sfeer, maar ook veiligheid voor de kinderen die enthousiast spelen en de pilaren wellicht over het hoofd zien.

De strooppot

Dit pannenkoekenrestaurant in De Hoef heeft een grote feestzaal compleet omgetoverd tot een waar speelparadijs. Wij hebben hier een grote custom speelhoek weten te realiseren in de stijl van hun mascotte: Stroopie de bij. Marcel Kentrop, de eigenaar van de Strooppot, heeft naast deze speelhoek ook een bioscoop en een winkeltje in hun restaurant toegevoegd, speciaal voor de kleinste gasten. Naast de nieuwe binnen activiteiten, is ook het terras ook van nieuwe speelwaarde voorzien. Met deze extra beleving zijn ze de komende jaren volledig ingespeeld op de kinderen.

Al meer dan 15 jaar creëren, produceren en installeren wij fantasierijke en educatieve speelruimtes. Door onze kennis en liefde voor de manier waarop kinderen spelen te combineren, creëren wij krachtige producten die elke ruimte omtoveren tot een kindvriendelijke omgeving.

Favoriete producten

Wandspel Memory

Het Memory wandspel is een variant van het bekende memory kaartspel. Het bestaat uit 24 ronddraaiende blokjes met op ieder blokje kleurrijke afbeeldingen. Met de fijne afwerking van de blokjes en de hoge kwaliteit van het frame, staat dit wandspel garant voor jaren speelplezier! Bij camping de Klimberg is dit wandspel op een speelbus geplaatst, zo kan deze vanaf 2 kanten gespeeld worden.

Speelsysteem Honey Play

Speelsysteem Honey play is een speelelement in de vorm van een bijenkorf, waarop twee playwheels en een wandspel naar keuze bevestigd kunnen worden. Bij restaurant de strooppot past de Honey Play helemaal binnen het thema. De spelmodules die hier zijn gekozen zijn de Memory spelmodule, de Clock around en de Match 'n Pop playwheels. De Memory van van beide kanten te spelen, zodat er aan beide kanten speelwaarde ontstaat.

Meer informatie over deze producten? Neem contact op!

Onze collectie interactieve speelsystemen

Naast de houten wandspellen en speelsystemen, ontwerpen we ook interactieve speelsystemen. We hebben onze eigen game developers die avontuurlijke en uitdagende touchscreen spellen creëren, die kinderen over de hele wereld aanspreken. Omdat we de interactieve spellen zelf ontwikkelen, is het ook mogelijk om ze aan te passen naar uw wensen of uw eigen huisstijl. Al onze spellen zijn geweldloos en zonder taal.

Kijk op onze websitevoor meer informatie!

Of neem volledig vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze speelconcepten.

Easy Branches Global

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories & Quotes

Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute