De Utrechtse punkband Sidewalk bestaat 10 jaar. Het jubileum wordt op vrijdag 4 januari gevierd met een optreden in de ACU. The post Utrechtse punkba

Utrechtse punkband Sidewalk viert 10-jarig bestaan in de ACU

Utrechtse punkband Sidewalk viert 10-jarig bestaan in de ACU

Utrechtse punkband Sidewalk viert 10-jarig bestaan in de ACU

Utrechtse punkband Sidewalk viert 10-jarig bestaan in de ACU

Utrechtse punkband Sidewalk viert 10-jarig bestaan in de ACU
Utrechtse punkband Sidewalk viert 10-jarig bestaan in de ACU
  • 2019-02-01 10:25:19 12 maanden geleden
  • keer bekeken 3,462
0
gedeelde

De Utrechtse punkband Sidewalk bestaat 10 jaar. Het jubileum wordt op vrijdag 4 januari gevierd met een optreden in de ACU.

Sidewalk begon als een zolderkamerproject, maar door de jaren heen speelden ze bijna 200 shows in 10 verschillende Europese landen. De band bracht EP’s en een split uit. In oktober 2015 brachten ze hun album uit.

“Sidewalk kan het best omschreven worden als een 90’s punkband die je laat meezingen, dansen en feesten, maar het niet schroomt om af en toe nummers te spelen over gevoelige en politieke onderwerpen”, vertelt Pieter, bassist van Sidewalk.

Naast Sidewalk komen op 4 januari ook de hardcore punkband Disordine uit Italië en de pop punkbank Mazonit uit Frankrijk optreden. De deuren gaan open om 20.00 uur. De entree voor de optredens is 7 euro.

Wat denk je van dit verhaal?
Utrechtse punkband Sidewalk viert 10-jarig bestaan in de ACU

Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019

De Utrechtse cabaretière Claudia de Breij verzorgt eind 2019 de oudejaarsconference. De Breij bevestigt dat aan het AD. In 2016 was ze voor het eerst te zien in de oudejaarsconference.

De cabaretière kreeg in 2016 lovende kritieken na haar optreden aan het eind van het jaar. Ze was destijds de eerste vrouw die de conference voor haar rekening nam.

Claudia de Breij volgt Marc-Marie Huijbregts op.

10 procent meer bezoeken voor Theater Kikker en Podium Hoge Woerd

Theater Kikker en Podium Hoge Woerd hebben in 2018 10 procent meer bezoeken gehad dan in 2017. De twee theaters, die samen één bedrijf vormen, kwamen uit op iets meer dan 44.000 bezoeken in totaal in het afgelopen jaar.

Podium Hoge Woerd had in totaal 144 voorstellingen en concerten. Het aantal bezoeken van het theater in Leidsche Rijn nam in 2018 met 4.500 toe tot 23.500 bezoeken. De locatieproductie op het Berlijnplein, van het Utrechtse gezelschap , droeg hier met bijna zeven uitverkochte voorstellingen onder andere aan bij.

Voor directeur Harm Lambers was dit één van zijn favoriete voorstellingen. DUIC interviewde hem in november naar aanleiding van zijn vertrek: na de zomer legt hij zijn functie als directeur van beide theaters neer. “Het was een samenwerking met veel partijen in de stad en trok ruim 2000 bezoekers”, vertelde Lambers toen. “Maar bovenal: het was een juweel van een voorstelling.”

In Theater Kikker waren er 295 voorstellingen en waren er 20.600 bezoeken in totaal. Volgens het theater was dit ‘net iets boven’ het aantal uit 2017.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
The Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
 Evenementen feesten organisatie
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures