De Utrechtse cabaretière Claudia de Breij verzorgt eind 2019 de oudejaarsconference. De Breij bevestigt dat aan het AD. In 2016 was ze voor het eerst

Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019

Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019

Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019

Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019

Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019
Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019
  • 2019-02-01 10:25:17 10 maanden geleden
  • keer bekeken 4,796
0
gedeelde

De Utrechtse cabaretière Claudia de Breij verzorgt eind 2019 de oudejaarsconference. De Breij bevestigt dat aan het AD. In 2016 was ze voor het eerst te zien in de oudejaarsconference.

De cabaretière kreeg in 2016 lovende kritieken na haar optreden aan het eind van het jaar. Ze was destijds de eerste vrouw die de conference voor haar rekening nam.

Claudia de Breij volgt Marc-Marie Huijbregts op.

Wat denk je van dit verhaal?
Claudia de Breij doet oudejaarsconference 2019

10 procent meer bezoeken voor Theater Kikker en Podium Hoge Woerd

Theater Kikker en Podium Hoge Woerd hebben in 2018 10 procent meer bezoeken gehad dan in 2017. De twee theaters, die samen één bedrijf vormen, kwamen uit op iets meer dan 44.000 bezoeken in totaal in het afgelopen jaar.

Podium Hoge Woerd had in totaal 144 voorstellingen en concerten. Het aantal bezoeken van het theater in Leidsche Rijn nam in 2018 met 4.500 toe tot 23.500 bezoeken. De locatieproductie op het Berlijnplein, van het Utrechtse gezelschap , droeg hier met bijna zeven uitverkochte voorstellingen onder andere aan bij.

Voor directeur Harm Lambers was dit één van zijn favoriete voorstellingen. DUIC interviewde hem in november naar aanleiding van zijn vertrek: na de zomer legt hij zijn functie als directeur van beide theaters neer. “Het was een samenwerking met veel partijen in de stad en trok ruim 2000 bezoekers”, vertelde Lambers toen. “Maar bovenal: het was een juweel van een voorstelling.”

In Theater Kikker waren er 295 voorstellingen en waren er 20.600 bezoeken in totaal. Volgens het theater was dit ‘net iets boven’ het aantal uit 2017.

Dagtip: Opening expositie ‘Overvecht Op de Hoogte’ bij ZIMIHC

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Opening expositie ‘Overvecht Op de Hoogte’
Waar ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2
Hoe laat Van 16:00 tot 19:00 uur
Prijs Gratis

Fotograaf Carilijne Pieters en journalist Sterre ten Houte de Lange vroegen zich af wat we nou eigenlijk weten van onze buren. Je groet elkaar in de lift maar wat gebeurt er echt achter al die voordeuren? Om dit uit te zoeken belden ze aan bij alle huizen in de flat waar Carilijne woont en vroegen of ze even binnen mochten komen. Uit deze bijzondere ontmoetingen zijn verhalen ontstaan over de verschillende levens in één portiek. De expositie laat foto’s zien van de mensen die Sterre en Carilijne spraken, begeleid door een podcast die de verhalen vertelt.
LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!