Ming-Chi Kuo: 'Apple komt volgend jaar met drie iPhone X-opvolgers' - America News

Ming-Chi Kuo: 'Apple komt volgend jaar met drie iPhone X-opvolgers'

credit: gsminfo.nl
  • 9 dag geleden
  • 3 views

De iPhone X is ondertussen leverbaar in Nederland. Na het premium-vlaggenschip met voorkantvullend 5,8 inch-beeldscherm, werkt de Amerikaanse techgigant achter de schermen aan de volgende iPhones. Als we Ming-Chi Kuo, onze bekend analist van KGI securities, kunnen geloven in ieder geval. Kuo maakt vaker voorspellingen die uitkomen en meent dat Apple volgend jaar met drie nieuwe iPhone-toestellen komt.

iPhone X 2018

Twee van deze toestellen worden volgens Kuo voorzien van een OLED-beeldscherm; het gaat om iPhones met een 5,8 inch- en een 6,5 inch-beeldscherm. Daarnaast zou Apple werken aan een iPhone met een 6,1 inch-LCD-beeldscherm met een lagere resolutie dan de OLED-beeldschermen. Volgens Kuo wordt deze iPhone goed betaalbaar; hij spreekt over een Amerikaans prijskaartje van tussen de 649 en 749 dollar. Omgerekend is dat ongeveer 600 euro. Wat de OLED-iPhones moeten kosten blijft onduidelijk.

Nieuwe iPhone-lijn

De TrueDepth Camera die onder andere geschikt is voor het maken van Animoji en Face ID zal waarschijnlijk op al deze nieuwe iPhones terug te vinden zijn. Als de toestellen daadwerkelijk in productie worden genomen dan. Kuo heeft een goed trackrecord, maar het gaat hier om een gerucht. Wat de nieuwe iPhones precies aan boord krijgen, zal in de loop van komend jaar duidelijk worden. We verwachten de presentatie van nieuwe iPhones in september 2018.

(via)