Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

 BMW i8 Roadster mogelijk naar LA Auto Show - America News
BMW i8 Roadster mogelijk naar LA Auto Show 9 dag geleden
Eind deze maand gaat de Los Angeles Auto Show van start en BMW laat weten dat het er een wereldprimeur aan de wereld gaat voorstellen. Spannend!
 De beste winterbanden van 2017 - America News
De beste winterbanden van 2017 9 dag geleden
In de winterbandentest van 2017 zijn 50 banden in de maat 225/50R17 beproefd.
 Kroymans benoemd tot Ferrari Classiche Officina - America News
Kroymans benoemd tot Ferrari Classiche Officina 9 dag geleden
Kroymans Ferrari in Hilversum is benoemd tot Ferrari Classiche Autohorised Workshop. Met dit predicaat gaat het bedrijf zich ook bezighouden met onderhoud aan Ferrari's die ouder dan twintig jaar zijn.
 Chevrolet Corvette ZR1 opgedoken - America News
Chevrolet Corvette ZR1 opgedoken 9 dag geleden
Chevrolet had de Corvette ZR1 graag iets langer onder de pet gehouden, maar de ultieme 'Vette is nu al open en bloot op internet verschenen.
 Bijna plakkerloos: de Mercedes 'CLE-klasse'  - America News
Bijna plakkerloos: de Mercedes 'CLE-klasse' 9 dag geleden
Onlangs verscheen de Mercedes-Benz A-klasse zonder stickers in beeld en vandaag doet de opvolger van de CLS-klasse dat nog even dunnetjes over.
 Speelkwartier voor Lamborghini Urus - America News
Speelkwartier voor Lamborghini Urus 9 dag geleden
Nog een kleine maand wachten is het tot we officieel oog in oog staan met Lamborghini's SUV: de Urus. Om ons nog wat te verlekkeren in de aanloop naar 4 december, plaatsen de Italianen een video waarop we zien dat de Lamborghini zich goed vermaakt in het
 In Limburg en Drenthe is auto het populairst - America News
In Limburg en Drenthe is auto het populairst 9 dag geleden
Nederlanders pakken bij 43 procent van alle verplaatsingen de auto. Inwoners uit Limburg en Drenthe spannen de kroon: zij gebruiken in meer dan de helft van de gevallen een auto. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS.
BMW M | De gelimiteerde BMW M3 CS (BMW.nl) - America News
BMW M | De gelimiteerde BMW M3 CS (BMW.nl) 10 dag geleden
De nieuwe BMW M3 CS is het nieuwste speciale model van BMW M GmbH en tevens de krachtigste in serie geproduceerde auto uit de M3 serie ooit.
 Opel's herstructureringsplan 'Pace!' gepresenteerd - America News
Opel's herstructureringsplan 'Pace!' gepresenteerd 10 dag geleden
Opel maakt de komende jaren een heftige transitie door. Vandaag is toekomstplan 'Pace!' uit de doeken gedaan en daarin staat hoe Opel binnen de PSA Group wordt gepositioneerd.
Nieuws: EuroNCAP deelt topscores uit - America News
Nieuws: EuroNCAP deelt topscores uit 10 dag geleden
Bij de jongste serie crashtest van de EuroNCAP was het een heuse sterrenregen. Elke nieuwe auto die werd getest was goed voor een de topscore van 5 sterren. En zelfs binnen die hoge score was er een uitschieter: de nieuwe Volvo XC60.De Zweedse SUV scoorde
Nieuws: Ook de toekomst van Lamborghini is elektrisch - America News
Nieuws: Ook de toekomst van Lamborghini is elektrisch 10 dag geleden
Lamborghini liet al even doorschemeren dat haar volgende generatie supercars wel eens door een elektromotor geholpen zou kunnen worden. En kijk, nauwelijks is de inkt daarover droog of deze Terzo Milennio verschijnt ten tonele. Helemaal elektrisch.Want ja
Nieuws: Nieuwe Jeep Wrangler laat je binnenkijken - America News
Nieuws: Nieuwe Jeep Wrangler laat je binnenkijken 10 dag geleden
Van de nieuwe Jeep Wrangler konden we je eerder deze week al de eerste plaatjes serveren (zie hier). Dat model debuteert eind deze maand op het Autosalon van Los Angeles. Tot dan blijft alles onder doek. Min of meer, want de eerste beelden van het interie
 In het Wild: Ford Fiesta sedan (2011) - America News
In het Wild: Ford Fiesta sedan (2011) 10 dag geleden
De Ford Fiesta van de zesde generatie is in Europa onlangs vervangen, maar in de VS staat het model nog altijd in de showroom. Dat de auto daar überhaupt leverbaar is, heeft hij voor een deel aan deze carrosserievariant te danken: de sedan.
Elektrische Opel Ampera-e wordt meer dan 5.500 euro duurder - America News
Elektrische Opel Ampera-e wordt meer dan 5.500 euro duurder 10 dag geleden
Opel vervangt de twee beschikbare uitvoeringen van de elektrische Ampera-e door varianten met een andere naam. Die wijzigingen, in combinatie met de overname van Opel door PSA, gaan gepaard met een forse prijsstijging.
 Nieuwe Jeep Wrangler toont innerlijk - America News
Nieuwe Jeep Wrangler toont innerlijk 10 dag geleden
Jeep heeft besloten de onthulling van de volledig nieuwe Wrangler trapsgewijs aan te pakken. Vandaag is het interieur van de nieuwe offroader in beeld gebracht.
 Ford en Zotye bundelen krachten - America News
Ford en Zotye bundelen krachten 10 dag geleden
Vandaag tekenden Ford en het Chinese automerk Zotye een overeenkomst om samen te werken. Hun doel: Chinese consumenten aan de elektrische auto krijgen.
 Nieuwe elektrosporter: Leap Motor - America News
Nieuwe elektrosporter: Leap Motor 10 dag geleden
Binnenkort dient zich weer een nieuwe speler op het elektro-front aan. Leap Motor onthult naar verluidt op 10 november de LP-S01, maar nu is er al een afbeelding opgedoken.
 Video: Renault Masterclass op TU Delft - America News
Video: Renault Masterclass op TU Delft 10 dag geleden
In de aanloop naar de Renault Design Award 2017 doet designchef Laurens van den Acker zijn strategie uit de doeken tijdens de Design Masterclass op de TU Delft.
 Automakers tegen nieuwe EU-milieunormen - America News
Automakers tegen nieuwe EU-milieunormen 10 dag geleden
De Europese autofabrikanten zijn tegen de nieuwe emissienormen van de Europese Commissie. Belangenorganisatie ACEA noemt het voorstel om de totale CO2-uitstoot van personenauto's en bestelwagens tussen 2021 en 2030 met 30 procent te verminderen 'overdreve
 Prijzen gefacelifte Mercedes S Coupé en Cabrio - America News
Prijzen gefacelifte Mercedes S Coupé en Cabrio 10 dag geleden
Begin september kropen de Mercedes-Benz S-klasse Coupé en Cabriolet van de snijtafel. Nu is bekend welke bedragen voor het vernieuwde tweetal moet worden neergeteld.
 Opel Ampera-e fors duurder - America News
Opel Ampera-e fors duurder 10 dag geleden
Opel vervangt de twee beschikbare uitvoeringen van de elektrische Ampera-e door varianten met en andere naam. De wijzigingen gaan gepaard met een forse prijsstijging.