Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

 15 keer betrapt zonder rijbewijs - America News
15 keer betrapt zonder rijbewijs 5 dag geleden
Een hardleerse Bredanaar is maandag voor de vijftiende keer in minder dan tien jaar betrapt op het rijden zonder rijbewijs.
 Video: Fiat Bravo – 2007 – 448.543 KM – Klokje Rond - America News
Video: Fiat Bravo – 2007 – 448.543 KM – Klokje Rond 5 dag geleden
Voor iemand die voor werk en privé jaarlijks 90.000 kilometer rijdt, zouden wij als eerste auto geen tien jaar oude Fiat Bravo bedenken. Arthur Nahuis twijfelde echter geen moment over zijn besluit. Hij tokkelt naar volle tevredenheid zijn kilometers weg.
 Weblog: Doorgeslagen - America News
Weblog: Doorgeslagen 5 dag geleden
De auto van vandaag wil iets te gretig hogerop, boven zijn klasse uitstijgen en duur doen. Een hele zorg, want het wordt lastiger. Op uitrusting pak je geen punten meer, nu zelfs volkse crossovertjes met stuurverwarming en geventileerde stoelen rondrijden
 Opnieuw gespot: facelift Mercedes-Benz C-klasse - America News
Opnieuw gespot: facelift Mercedes-Benz C-klasse 5 dag geleden
De gefacelifte versie van de Mercedes-Benz C-klasse werd een jaar geleden voor het eerst gezien, maar is nog altijd niet gepresenteerd. Wel verliest de auto een deel van z'n camouflage.
 Chevrolet Equinox nu ook als Holden - America News
Chevrolet Equinox nu ook als Holden 5 dag geleden
General Motors is het modellenaanbod van Holden behoorlijk aan het vernieuwen. Het laatste GM-product dat met Holden-badges op de Australische markt verschijnt, is de Equinox.
 'Doel elektrische auto's wordt niet gehaald' - America News
'Doel elektrische auto's wordt niet gehaald' 5 dag geleden
Het streven van het kabinet om in 2030 alleen nog maar emissieloze auto's te verkopen, wordt met het huidige beleid niet gehaald. Dat stellen wetenschappers van de Technische Universiteit Eindhoven op basis van nieuwe berekeningen.
 Citroën C3 R5 laat zich zien - America News
Citroën C3 R5 laat zich zien 5 dag geleden
Citroën presenteert volgend weekend voor het Franse rallykampioenschap de nieuwe C3 R5. De rallywagen zal volgend jaar echt debuteren tijdens het nieuwe kampioenschap.
 Chevrolet Corvette met 1,2 miljoen kilometer - America News
Chevrolet Corvette met 1,2 miljoen kilometer 5 dag geleden
Een sportieveling als de Chevrolet Corvette brengt doorgaans het grootste deel van z'n leven in een garagebox door, maar het exemplaar van Mark Blackwell uit Jacksonville is daarop overduidelijk een uitzondering. Blackwell doneerde zijn Corvette aan het N
 Daihatsu Hijet én Atrai aangescherpt - America News
Daihatsu Hijet én Atrai aangescherpt 5 dag geleden
Een nieuwe week, een nieuwe gelegenheid om over de grens te spieken om te kijken wat aldaar allemaal plaatsvindt. We komen uit in Japan, waar Daihatsu de Hijet én de Atrai opgewaardeerd zijn. Subaru lanceert direct zijn vernieuwde smaken, de Sambar en de
 BMW verkoopt meer dan 2 miljoen auto's in 2017 - America News
BMW verkoopt meer dan 2 miljoen auto's in 2017 5 dag geleden
BMW heeft een mijlpaal bereikt in 2017, want de autobouwer verkocht dit jaar meer dan 2 miljoen voertuigen.
 Fors meer bonnen door mobiele flitsers - America News
Fors meer bonnen door mobiele flitsers 6 dag geleden
Bij mobiele controles hebben tussen mei en september bijna 550.000 hardrijders een bekeuring gekregen. Dat is 49 procent meer dan in dezelfde periode een jaar eerder. Een woordvoerder van de politie bevestigde maandag berichtgeving hierover in het AD.
 Franse start-up lanceert autonome taxi - America News
Franse start-up lanceert autonome taxi 6 dag geleden
De Franse start-up Navya Technologies heeft zijn Autonom Cab gepresenteerd, een autonome taxi die plek biedt aan zes inzittenden.
 PSA Group start joint-venture in Algerije - America News
PSA Group start joint-venture in Algerije 6 dag geleden
PSA Group wil zijn portfolio uitbreiden en is zodoende een joint-venture gestart in Algerije. In 2019 moet een nieuwe productiefaciliteit zijn poorten openen.
 Verstappen: vol gas in Abu Dhabi - America News
Verstappen: vol gas in Abu Dhabi 6 dag geleden
Max Verstappen heeft geen goed gevoel overgehouden aan de grand prix van Brazilië. Na twee overwinningen in vier races moest hij genoegen nemen met de vijfde plaats.
 Officieel: Chevrolet Corvette ZR1 - America News
Officieel: Chevrolet Corvette ZR1 6 dag geleden
Na jarenlange afwezigheid is de koning aller Corvettes terug: de ZR1. De opper-'Vette is sterker dan ooit te voren.
 Continental denkt na over eigen accufabriek  - America News
Continental denkt na over eigen accufabriek 6 dag geleden
De Duitse fabrikant van onder meer autobanden Continental overweegt in de productie van accu's voor elektrische auto's te stappen. Dat heeft topman Elmar Degenhart gezegd in een vraaggesprek met vakblad Automobilwoche dat dit weekeinde is gepubliceerd.
 In het Wild: Audi 80 (1979) - America News
In het Wild: Audi 80 (1979) 6 dag geleden
De Audi A4 is bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Eén van zijn grootouders is de Audi 80, een sedan uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Eentje uit 1979 stond er in Baarn geparkeerd.
 Kentekenregistratie nu ook langs binnenwegen - America News
Kentekenregistratie nu ook langs binnenwegen 6 dag geleden
De inzet van camera's die kentekens registreren wordt uitgebreid naar de provinciale wegen. Daar worden 200 flitspalen de komende weken uitgerust met zogeheten ANPR-camera's, bevestigt de politie na berichtgeving van de NOS. Er hangen al 130 van zulke app
 Afgestoft: de grote MPV - America News
Afgestoft: de grote MPV 6 dag geleden
Groot, groter, grootst: bij de 'multi-purpose vehicle' (MPV) draait het om zoveel mogelijk bruikbare ruimte op vier wielen. Het is een trend die de afgelopen jaren aan populariteit heeft ingeboet. Want waar zijn ze gebleven, de grote MPV's?
 Rij-impressie: Porsche 911 Turbo S Exclusive - America News
Rij-impressie: Porsche 911 Turbo S Exclusive 6 dag geleden
Met een vermogen van 607 pk en een sublieme afwerking is de 911 Turbo S Exclusive een indrukwekkend visitekaartje van de afdeling van Porsche die specifieke klantwensen vervult. Van deze speciale uitvoering worden slechts 500 exemplaren gebouwd.
 Video: Wat weet muzikant Mr. Probz over auto's? - Quiz - America News
Video: Wat weet muzikant Mr. Probz over auto's? - Quiz 7 dag geleden
Deze week vragen we Mr. Probz naar zijn autokennis. Het begin is in ieder geval goed, want getuige de snelle Audi RS waarin hij rijdt, heeft-ie wel binding met het onderwerp.