Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

 Subaru Ascent klaar voor debuut - America News
Subaru Ascent klaar voor debuut 4 dag geleden
Subaru laat weten dat het de productieversie van de Ascent SUV Concept later deze maand presenteert tijdens de Los Angeles Auto Show. We krijgen alvast een teaser te zien.
 Thaise facelift voor Toyota Hilux - America News
Thaise facelift voor Toyota Hilux 4 dag geleden
In Thailand heeft Toyota een opgefriste Hilux gepresenteerd. Met name de voorzijde gaat op de schop.
Nieuws: De Chinezen zien ze vliegen - America News
Nieuws: De Chinezen zien ze vliegen 4 dag geleden
Het is alweer even geleden dat we nog iets vernamen van Terrafugia. De Amerikaanse startup die werkt aan een vliegende auto. Tot nu.Er zijn nog steeds plannen om in 2019 een eerste model op de markt te brengen. Dat tuig moet in de lucht passen in de categ
Nieuws: Lichtgewicht Singer 911 is belachelijk briljant - America News
Nieuws: Lichtgewicht Singer 911 is belachelijk briljant 4 dag geleden
Singer is één van die zeldzame bedrijven wiens creaties zo’n hoge afwerkingsstandaard etaleren dat er wordt gesproken van eerbetoon. Woorden als ‘tuning’ of ‘modificatie’ schieten dan tekort. Het recept van Singer is eenvoudig: de klassieke Porsche 911 he
Nieuws: Dit is geen Jeep Wrangler - America News
Nieuws: Dit is geen Jeep Wrangler 4 dag geleden
Mahindra, een grote Indiase autobouwer, heeft in z’n catalogus de Thar staan (foto onder). Een die, dat is erg duidelijk, geïnspireerd is op een Jeep Wrangler. Maar natuurlijk is hij niet identiek. Anders zou Jeep Mahindra wel even voor de rechter dagen.
 Politie mag kentekengegevens bewaren  - America News
Politie mag kentekengegevens bewaren 4 dag geleden
Het lijkt erop dat de politie gegevens van voertuigen die met een camera zijn vastgelegd, zoals kenteken, plek en foto, vier weken mag gaan bewaren. In de Eerste Kamer tekende zich dinsdag tijdens een debat over het plan een meerderheid af. Het voorstel k
 Singer en Williams presenteren 'DLS' - America News
Singer en Williams presenteren 'DLS' 4 dag geleden
In augustus presenteerden Singer Vehicle Design een motor die de liefhebbers met de ogen deed knipperen. Het luchtgekoelde blok met 500 pk heeft nu een verpakking: deze Singer Dynamics and Lightweighting Study, kortweg DLS.
 Video: Toyota Land Cruiser - Rij-impressie - America News
Video: Toyota Land Cruiser - Rij-impressie 4 dag geleden
Vraag tien mensen welke auto je moet hebben voor een serieus potje terreinrijden en de kans is groot dat negen ervan Jeep of Land Rover zullen noemen. De Toyota Land Cruiser staat niet bij iedereen direct op de radar, terwijl de Japanner juist de ongekroo
 BMW i8 Roadster opnieuw getoond - America News
BMW i8 Roadster opnieuw getoond 4 dag geleden
BMW besluit de werkdag af te sluiten met beelden van de toekomstige i8 Roadster. Veel wijzer worden we daar niet van, op één ding na.
 Ford Focus vrijwel ongecamoufleerd! - America News
Ford Focus vrijwel ongecamoufleerd! 4 dag geleden
De volgende Ford Focus laat zich vandaag zeker niet voor het eerst zien, maar het is wel voor het eerst dat we hem zó goed konden bewonderen. De auto is af!
Europees parlement wil verplichte rijhulpsystemen in alle nieuwe wagens - America News
Europees parlement wil verplichte rijhulpsystemen in alle nieuwe wagens 4 dag geleden
Alle nieuwe auto's moeten worden uitgerust met nieuwe rijhulpsystemen die voetgangers detecteren, automatisch remmen en de snelheid aanpassen. Dat...
 McLaren teast Ultimate Series opnieuw - America News
McLaren teast Ultimate Series opnieuw 4 dag geleden
McLaren gaat vrolijk door met het stapje voor stapje wereldkundig maken van zijn nieuwe hypercar. De bijzondere 'straatracer' wordt nog dit jaar onthuld.
 Lamborghini Urus toont hart - America News
Lamborghini Urus toont hart 4 dag geleden
Lamborghini geeft in aanloop naar de officiële onthulling steeds meer prijs van de fonkelnieuwe Urus. Een nieuwe teaser laat onder andere de motor en de achterklep zien.
 Video: Aston Martin Vantage - Spionage - America News
Video: Aston Martin Vantage - Spionage 4 dag geleden
Nu de Aston Martin DB11 ingeburgerd is, wordt het tijd voor de kleinere Vantage om ook volledig vernieuwd te worden. Het zal niet lang meer duren. Onze spionagefotograaf filmde op de Ring een exemplaar dat weliswaar heftig bestickerd is, maar verder zo go
 Tesla Model 3-vertraging leidt tot problemen - America News
Tesla Model 3-vertraging leidt tot problemen 4 dag geleden
De Tesla Model 3 is misschien wel de belangrijkste en populairste nieuwkomer van dit jaar, maar Tesla loopt steeds verder achter zijn eigen doelstellingen aan. Dat heeft gevolgen, zowel voor de aandelenmarkt als voor de geldstromen bij Tesla zelf.
 Seats verkoop groeit stevig - America News
Seats verkoop groeit stevig 4 dag geleden
In oktober kende Seat de grootste maandelijkse groei van dit jaar. Ruim veertigduizend mensen ontvingen de sleutel van hun nieuwe Seat.
 Mercedes-Benz S-klasse inspireert Emirates - America News
Mercedes-Benz S-klasse inspireert Emirates 4 dag geleden
In Dubai heeft vliegtuigmaatschappij Emirates het interieur van de vernieuwde Boeing 777-vloot onthuld. De inspiratie voor de luxe waarin passagiers zich binnenkort wanen, is afkomstig uit Stuttgart .
 Saleen S1 in China gepresenteerd - America News
Saleen S1 in China gepresenteerd 5 dag geleden
Saleen heeft in China een compacte sportauto met de naam S1 gepresenteerd. De auto wordt pas in een later stadium in de VS getoond.
 'Tata investeert in Faraday Future' - America News
'Tata investeert in Faraday Future' 5 dag geleden
Tata, het moederbedrijf van onder meer Jaguar en Land Rover, zou 900 miljoen dollar geïnvesteerd hebben in het noodlijdende maar ambitieuze Faraday Future.
 MSO toont speciale McLaren 720S in Dubai - America News
MSO toont speciale McLaren 720S in Dubai 5 dag geleden
McLaren Special Operations, kortweg MSO, heeft zich veelvuldig beziggehouden met de 650S en 675LT. Nu houdt de afdeling zich vooral bezig met de nieuwe 720S, getuige deze speciale Dubai-editie.
Tesla maakt alweer geen vrienden. Volgens analist is Model 3
Tesla maakt alweer geen vrienden. Volgens analist is Model 3 "slecht afgewerkt" 5 dag geleden
Het gaat niet goed voor Tesla. Niet alleen de productie van hun Model 3 loopt mank, nu blijkt dat ook de kwaliteit van de afwerking te wensen...