Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

 Volkswagen pompt miljarden in China - America News
Volkswagen pompt miljarden in China 3 dag geleden
Volkswagen steekt de komende jaren bijna 12 miljard euro in China. Het geld wordt onder meer gebruikt voor de ontwikkeling van duurzaam aangedreven auto's.
 Lexus RX 350L komt naar LA Auto Show - America News
Lexus RX 350L komt naar LA Auto Show 3 dag geleden
Lexus heeft officieel bekendgemaakt dat het op de Los Angeles Auto Show de zevenzits RX onthult. Op 29 november gaat het doek van de SUV.
 Hyundai focust op cross-overs voor VS - America News
Hyundai focust op cross-overs voor VS 3 dag geleden
Hyundai laat weten dat het tussen nu en 2020 acht volledig nieuwe of vernieuwde cross-overs op de Noord-Amerikaanse markt zal brengen.
 Bevestigd: Geely nieuwe eigenaar Terrafugia - America News
Bevestigd: Geely nieuwe eigenaar Terrafugia 3 dag geleden
Terrafugia komt zo nu en dan voorbij met wilde dromen over vliegende auto's die op afzienbare termijn op de markt moeten verschijnen. Het Amerikaanse bedrijf is nu officieel in handen van het Chinese Geely, het moederbedrijf van onder andere Volvo.
 Meer prijzen DS 7 Crossback - America News
Meer prijzen DS 7 Crossback 3 dag geleden
Medio dit jaar liet DS de eerste prijzen los van de nieuwe 7 Crossback, maar compleet was de prijslijst nog lang niet. Daar wordt door de Nederlandse importeur tot op zekere hoogte verandering in gebracht.
 Gereden: Opel Insignia Country Tourer - America News
Gereden: Opel Insignia Country Tourer 3 dag geleden
Een grote suv hebben ze bij Opel niet in het gamma, wel een opgehoogde versie van de Insignia: de Country Tourer. Is dit de oplossing voor hen die wel 'ns off-road willen zonder dat een hoge instap noodzakelijk is?
 In het wild: Honda Jazz (1986) - America News
In het wild: Honda Jazz (1986) 3 dag geleden
Dankzij AutoWeek-lezer Bruno Vijverman hebben we opnieuw een fraaie kandidaat op de digitale planken staan. We heten welkom, een smoezelige Honda Jazz!
 Lexus RX350L komt naar LA Auto Show - America News
Lexus RX350L komt naar LA Auto Show 3 dag geleden
Lexus heeft officieel bekendgemaakt dat het merk de zevenzits RX onthullen op de Los Angeles Auto Show. Op 29 november van dit jaar gaat het doek van de SUV af.
 Video: Volkswagen Golf II Rallye - Blits Bezit - America News
Video: Volkswagen Golf II Rallye - Blits Bezit 3 dag geleden
Over het algemeen wordt de Volkswagen Golf nou niet direct als een liefhebbers-auto beschouwd. Toch zijn er wel degelijk Golf-rijders met een passie voor hun Golfje. Ruud Buijtendijk is er zo één. Helemaal verslingerd aan zijn Golf II Rallye.
 Nieuwe Duster nu ook als Renault - America News
Nieuwe Duster nu ook als Renault 3 dag geleden
In augustus maakte de wereld kennis met de nieuwe Dacia Duster. Net van z'n voorganger verschijnt de auto ook met Renault-beeldmerken ten tonele. Vandaag is -ie in beeld verschenen.
 Vernieuwde Mazda 6 naar LA Motor Show - America News
Vernieuwde Mazda 6 naar LA Motor Show 3 dag geleden
Mazda laat weten dat het tijdens de LA Motor Show als podium heeft gekozen om de gefacelifte 6 op voor te stellen.
Zeg niet langer
Zeg niet langer "auto rijden": dit is het vliegende model van de toekomst 3 dag geleden
Een vliegende auto: het is niet langer sciencefiction. Een Nederlands bedrijf plaatst ze eind volgend jaar in de etalage, maar ook het Chinese...
 Baojun laat nieuwe MPV zien - America News
Baojun laat nieuwe MPV zien 3 dag geleden
Het aan General Motors gerelateerde Chinese Baojun laat vandaag de eerste afbeeldingen zien van de 360, een nieuwe MPV voor de thuismarkt.
 Franciscus: geen Lamborghini als pausmobiel - America News
Franciscus: geen Lamborghini als pausmobiel 3 dag geleden
Paus Franciscus, bekend om zijn bescheiden inborst, heeft een overdadig geschenk van Lamborghini afgewezen. Volgens het Vaticaan kreeg de leider van de Katholieke Kerk woensdag een speciale Hurucan aangeboden.
Ook politie rijdt nu op winterbanden - America News
Ook politie rijdt nu op winterbanden 3 dag geleden
Alle 4.000 politie-auto’s die met spoed naar een misdrijf, ongeval of ander onheil moeten rijden, krijgen winterbanden. Dat leidt tot de vraag: zijn winterbanden echt veiliger?
 Invallen bij Volkswagen om loon or-baas - America News
Invallen bij Volkswagen om loon or-baas 3 dag geleden
De Duitse justitie heeft een inval gedaan bij Volkswagen in een onderzoek naar het loon van ondernemingsraad-voorzitter Bernd Osterloh. Ook de belastingdienst was daarbij betrokken.
 Fiat warmt op voor komst Cronos - America News
Fiat warmt op voor komst Cronos 3 dag geleden
De Braziliaanse tak van Fiat plaatst een teaservideo online waarin het merk de komst van de Cronos aankondigt. De sedanversie van de Argo gaat in het eerste kwartaal van volgend jaar in de Zuid-Amerikaanse verkoop.
 Stern Groep voelt concurrentie tussen autodealers - America News
Stern Groep voelt concurrentie tussen autodealers 3 dag geleden
Autobedrijf Stern Groep heeft in de eerste negen maanden van het jaar meer auto's verkocht, maar moest daar ook meer kosten voor maken.
 Seat Leon Cristobal gepresenteerd - America News
Seat Leon Cristobal gepresenteerd 3 dag geleden
Zoals vooraf aangekondigd heeft Seat tijdens de Smart City Expo in Barcelona de Leon Cristobal uit de doeken gedaan, een Leon die volgestopt is met veiligheidssystemen.
 Nieuw vervoer van Jon Olsson: Lord Hans - America News
Nieuw vervoer van Jon Olsson: Lord Hans 3 dag geleden
Voormalig professioneel skiër Jon Olsson heeft niet alleen een passie voor de lange latten. De excentrieke Zweed heeft een voorliefde voor heftig aangeklede modellen en vandaag maken we kennis met zijn nieuwe vervoer: een G500 4×4² met een berg uiterlijke
 Rolls-Royce Dawn volgens Spofec - America News
Rolls-Royce Dawn volgens Spofec 4 dag geleden
De afdeling van tuner Novitec die zich bezighoudt met het aanpassen van Rolls-Royces heeft zich op de Dawn gestort. De opengewerkte nobele Engelsman komt niet ongeschonden van de snijtafel vandaan.