Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

 Daihatsu komt met nieuwe Terios - America News
Daihatsu komt met nieuwe Terios 2 dag geleden
Daihatsu laat weten dat het een nieuwe Terios in het vat heeft zitten. De komst van een nieuwe generatie van de compacte SUV wordt aangekondigd door de Indonesische afdeling van het merk.
 Gesnapt: Porsche 718 Boxster Spyder - America News
Gesnapt: Porsche 718 Boxster Spyder 2 dag geleden
De 718 Boxster eb Spyder zijn onlangs van GTS-versies voorzien en dat betekent dat de volgende stap in de uitbreiding van het 718-gamma de toevoeging van nieuwe topversies is. Vandaag is die van de 718 Boxster in beeld verschenen.
Verrassing van formaat: Tesla onthult 'snelste productiewagen ooit' - America News
Verrassing van formaat: Tesla onthult 'snelste productiewagen ooit' 2 dag geleden
Tesla heeft in Californië onverwacht een nieuwe elektrische sportwagen voorgesteld, naast het prototype van een elektrische vrachtwagen. De nieuwe roadster moet van 0 tot 100 km/u rijden in amper 1,9 seconden en zou een rijbereik van maar liefst 1.000 kil
Verrassing van formaat: Tesla onthult met Roadster 'snelste auto ooit' - America News
Verrassing van formaat: Tesla onthult met Roadster 'snelste auto ooit' 2 dag geleden
Tesla heeft in Californië onverwacht een nieuwe elektrische sportwagen voorgesteld, naast het prototype van een elektrische vrachtwagen. De nieuwe roadster moet van 0 tot 100 km/u rijden in amper 1,9 seconden en zou een rijbereik van maar liefst 1.000 kil
 Tesla Semi eindelijk onthuld - America News
Tesla Semi eindelijk onthuld 2 dag geleden
Tesla heeft in de Verenigde Staten het doek getrokken van zijn Semi, een elektrische vrachtwagen die net even verder komt dan aanvankelijk werd aangenomen.
 Verrassing: nieuwe Tesla Roadster is los! - America News
Verrassing: nieuwe Tesla Roadster is los! 2 dag geleden
Tesla trekt momenteel het doek van zijn volledig elektrische vrachtwagen. De Amerikanen komen verrassend uit de hoek door eerst een volledig nieuwe Roadster te presenteren!
Tesla komt met elektrische vrachtwagen - America News
Tesla komt met elektrische vrachtwagen 2 dag geleden
Tesla heeft gisteravond in Californië een prototype van een elektrische vrachtwagen gepresenteerd. Eigenaar en oprichter Elon Musk stelde het prototype van de Tesla Semi voor door zelf met de vrachtwagen een grote vliegtuighangar vol publiek binnen te rij
 Bentley Grand Convertible 'in productie' - America News
Bentley Grand Convertible 'in productie' 2 dag geleden
In Dubai heeft Bentley het doek van een oude bekende getrokken. De Grand Convertible is al eens eerder vertoont, maar oogt nu net anders én kan daadwerkelijk worden gekocht. In theorie, althans.
 Volkswagen Virtus gepresenteerd - America News
Volkswagen Virtus gepresenteerd 2 dag geleden
Volkswagen heeft in Brazilië de Virtus gepresenteerd, een auto die simpelweg gezien kan worden als de sedanversie van de nieuwe Polo.
 Video: Chevrolet SSR 6.0 V8 - Op de Rollenbank - America News
Video: Chevrolet SSR 6.0 V8 - Op de Rollenbank 2 dag geleden
De SSR is een grappig probeersel van Chevrolet uit de late jaren '90. Er zijn er maar een paar verzeild geraakt in Europa. Eentje daarvan dient met zijn 6,0-liter V8 als zakelijke vervoersmiddel van Peter Grol. Eens kijken of die auto al zijn vermogen nog
 Toyota warmt op voor komst FT-AC Concept - America News
Toyota warmt op voor komst FT-AC Concept 2 dag geleden
Toyota heeft een eerste afbeelding getoond van de concept-car die het merk klaar heeft staan voor de Los Angeles Auto Show.
 Nieuwe Perodua MyVi gepresenteerd - America News
Nieuwe Perodua MyVi gepresenteerd 2 dag geleden
Een belangrijk moment in Maleisië: Perodua heeft een volledig nieuwe MyVi gepresenteerd!
 Gereden: Toyota Proace Dubbele Cabine 2.0 D-4D - America News
Gereden: Toyota Proace Dubbele Cabine 2.0 D-4D 2 dag geleden
De aanduiding 'Verso' achterop deze grijs gekentekende Toyota Proace met dubbele cabine is veelzeggend: dit is het luxepaard van de familie, die op initiatief van de Nederlandse importeur is ontstaan. Slim combineren levert een zeer comfortabele besteller
Nieuws: 350pk en 150.000 euro voor een Fiat 500! - America News
Nieuws: 350pk en 150.000 euro voor een Fiat 500! 2 dag geleden
Fiat brengt de 500 al 1 jaar aan de man. Zonder noemenswaardige technische updates, overigens. Het sympathiek ogende ding verkoopt zichzelf. Je komt zelfs wel eens een door Abarth onder handen genomen exemplaar tegen. Met tot 190pk. Maar het kan natuurlij
 Tesla Semi in beeld gebracht - America News
Tesla Semi in beeld gebracht 2 dag geleden
Vanavond trekt Tesla het doek van de Semi, een volledig elektrische truck die nu voor de laatste keer in een teaservideo wordt getoond.
 Dallara Stradale gepresenteerd - America News
Dallara Stradale gepresenteerd 2 dag geleden
Het Italiaanse Dallara Automobili heeft zijn eerste straatauto gepresenteerd. De creatie draagt de passende naam 'Stradale'.
 Europese autoverkoop valt in oktober hoger uit  - America News
Europese autoverkoop valt in oktober hoger uit 2 dag geleden
In oktober zijn er in de Europese Unie meer dan 1,1 miljoen voertuigen op kenteken gezet, een stijging van 5,6 procent ten opzichte van een jaar eerder.
Nieuws: Koop de traagste Porsche ooit - America News
Nieuws: Koop de traagste Porsche ooit 2 dag geleden
Een Porsche, die én een diesel is én een klassieker. En die voor € 30.000 met je mee naar huis kan. Een vierwieler met echte terreincapaciteiten, van lang voor de Cayenne bedacht is. Alleen op vlak van comfort, snelheid en verfijning moet je behoorlijke c
 Sneeuwpret Lamborghini Urus - America News
Sneeuwpret Lamborghini Urus 2 dag geleden
Wederom verlekkert Lamborghini met een teaser van de Urus. Nu zien we de SUV in de 'Neve'-modus en laat hij zijn kunstje in de sneeuw zien.
 Aston Martin Valkyrie AMR Pro onderweg - America News
Aston Martin Valkyrie AMR Pro onderweg 2 dag geleden
Met de Valkyrie hebben Aston Martin en Red Bull Racing een buitenissige hypercar op de rol staan, een extremist waarvan nu ook een AMR Pro-versie onderweg is.
 Mogelijke Chevrolet Bolt-cross-over gesnapt - America News
Mogelijke Chevrolet Bolt-cross-over gesnapt 3 dag geleden
In een presentatie van General Motors is een afbeelding opgedoken van wat zomaar een compacte elektrische cross-over zou kunnen zijn.