Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

 'Autoverkopen vallen in 2018 hoger uit' - America News
'Autoverkopen vallen in 2018 hoger uit' 11 dag geleden
Het aantal auto's dat volgend jaar in Nederland wordt verkocht, komt uit op 445.000. Die verwachting van onafhankelijk kennisbureau Aumacon gaat uit van een toename van 9 procent. Voor dit jaar rekent Aumacon op 410.000 verkochte auto's.
Lamborghini presenteert elektrische toekomstvisie met Terzo Millennio - America News
Lamborghini presenteert elektrische toekomstvisie met Terzo Millennio 11 dag geleden
Lamborghini heeft haar visie op de supercar van de toekomst gepresenteerd met de elektrische Terzo Millennio, ontwikkeld in samenwerking met het Massachusetts Institute of Technology (MIT).
 Honda StepWGN 1,5 miljoen keer gebouwd - America News
Honda StepWGN 1,5 miljoen keer gebouwd 11 dag geleden
Vol trots meldt Honda dat het in totaal 1,5 miljoen exemplaren van de StepWGN heeft gebouwd. Tijd om de op-en-top Japanse MPV eens onder de loep te nemen.
 BMW schroeft winstverwachting op - America News
BMW schroeft winstverwachting op 12 dag geleden
BMW voorziet voor 2017 een hogere winst. De Duitse auto- en motorenmaker kon in het derde kwartaal wel minder winst bijschrijven dan een jaar eerder, maar wijt dat vooral aan investeringen in toekomstige elektrische modellen. Daarvan wil BMW er in 2025 tw
BMW voorziet hogere winst in 2017 - America News
BMW voorziet hogere winst in 2017 12 dag geleden
BMW voorziet een hogere winst in 2017. De Duitse auto- en motorenmaker kon in het derde kwartaal wel minder winst bijschrijven dan een jaar eerder, maar wijt dat vooral aan investeringen in toekomstige elektrische modellen. 
 Nissan hervat productie in Japan - America News
Nissan hervat productie in Japan 12 dag geleden
Vijf fabrieken van Nissan in het thuisland draaien weer op volle toeren. Daarmee lijkt er voorlopig een eind te zijn gekomen aan de ellende die het 'inspectieschandaal' met zich heeft meegebracht.
 Toyota verwacht hogere winst - America News
Toyota verwacht hogere winst 12 dag geleden
Toyota heeft zijn winstverwachting naar boven toe bijgesteld. In het eerste halfjaar van zijn fiscale boekjaar verkocht het bedrijf meer auto's en boekte het meer omzet en meer winst. Toyota profiteerde onder meer van de zwakke yen.
 Bestelauto's rijden meer door betere economie - America News
Bestelauto's rijden meer door betere economie 12 dag geleden
Bestelauto's legden in 2016 flink wat meer kilometers af dan het jaar ervoor. Volgens nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) reden bestelauto's vorig jaar in totaal 17,3 miljard kilometer. Dit is 4,5 procent meer dan het jaar daar
 Dít is de Lamborghini Terzo Millennio! - America News
Dít is de Lamborghini Terzo Millennio! 12 dag geleden
Lamborghini heeft het Massachusetts Institute of Technology (MIT) omarmd voor de ontwikkeling van deze Terzo Millennio! Met deze auto wil het merk laten zien hoe het de supercartoekomst voor zich ziet.
Toyota verhoogt winstverwachting na gunstige halfjaarresultaten - America News
Toyota verhoogt winstverwachting na gunstige halfjaarresultaten 12 dag geleden
Autofabrikant Toyota heeft zijn winstverwachting naar boven toe bijgesteld. In het eerste halfjaar van zijn fiscale boekjaar verkocht het Japanse bedrijf meer auto's, boekte het meer omzet en meer winst.
Bestelauto’s maken weer meer kilometers - America News
Bestelauto’s maken weer meer kilometers 12 dag geleden
Nederlandse bestelauto’s hebben vorig jaar 4,5 procent meer kilometers gemaakt dan het jaar ervoor. Er reden meer bestelwagens rond en ze werden ook intensiever gebruikt.
 In het Wild: MG ZT-260 (2008) - America News
In het Wild: MG ZT-260 (2008) 12 dag geleden
De MG ZT, het sportieve broertje van de Rover 75, is altijd een verfrissend zeldzame verschijning. Dit zwarte exemplaar is echter de heilige graal binnen het ZT-spectrum: de 260!
 Weer massaclaim tegen Volkswagen - America News
Weer massaclaim tegen Volkswagen 12 dag geleden
Volkswagen wacht een nieuwe rechtszaak als gevolg van het dieselschandaal. Circa 15.000 Volkswagen-rijders trekken samen op tegen de Duitse automaker en eisen gezamenlijk een schadevergoeding van 350 miljoen euro.
Trump vraagt Japanse autofabrikanten productie naar VS te verplaatsen - America News
Trump vraagt Japanse autofabrikanten productie naar VS te verplaatsen 12 dag geleden
De Amerikaanse president Donald Trump, momenteel op staatsbezoek in Japan, heeft Japanse autoproducenten opgeroepen hun voertuigen in de Verenigde Staten te gaan bouwen. 
Nissan mag productie hervatten - America News
Nissan mag productie hervatten 12 dag geleden
Het Japanse Ministerie van Transport heeft Nissan toestemming gegeven de productie in het thuisland te hervatten. Op dinsdag moeten de fabrieken weer gaan draaien. 
 'Renault-Nissan-basis voor nieuwe Space Star' - America News
'Renault-Nissan-basis voor nieuwe Space Star' 12 dag geleden
Mitsubishi's Space Star is alweer wat jaartjes onder ons en bij Mitsubishi wordt natuurlijk al hard nagedacht over een nieuwe generatie. Die opvolger krijgt waarschijnlijk een Renault-Nissan-platform onder zich.
 Weer massaclaim aangespannen tegen Volkswagen - America News
Weer massaclaim aangespannen tegen Volkswagen 12 dag geleden
Volkswagen wacht een nieuwe rechtszaak als gevolg van het dieselschandaal. Circa 15.000 Volkswagenrijders trekken samen op tegen de Duitse automaker en eisen gezamenlijk een schadevergoeding van 350 miljoen euro.
 Video: Saab 9-3 Sport Estate 1.8t – 2006 – 419.958 km - America News
Video: Saab 9-3 Sport Estate 1.8t – 2006 – 419.958 km 12 dag geleden
Rik Werner werkt als journalist bij Truckstar, een blad voor vrachtautochauffeurs. Is het toeval dat hij rijdt in een Saab – een merk dat vaak nog in één adem met Scania wordt genoemd? En er is nog een link tussen zijn auto en vrachtwagens: voor de
Ferrari optimistischer gestemd over jaarwinst in 2017 - America News
Ferrari optimistischer gestemd over jaarwinst in 2017 12 dag geleden
De beursgenoteerde Italiaanse sportwagenfabrikant Ferrari is positiever gestemd over de winst in heel 2017.
 Helemaal in beeld: Jaguar XEL - America News
Helemaal in beeld: Jaguar XEL 12 dag geleden
Jaguar rekt de XE uit en brengt de sedan als XEL naar de Chinese markt. Vandaag is de auto in z'n geheel in beeld verschenen.
15.000 gedupeerden spannen massaclaim aan tegen Volkswagen - America News
15.000 gedupeerden spannen massaclaim aan tegen Volkswagen 12 dag geleden
Volkswagen wacht een nieuwe rechtszaak als gevolg van het dieselschandaal. Circa 15.000 Volkswagenrijders trekken samen op tegen de Duitse automaker en eisen gezamenlijk een schadevergoeding van 350 miljoen euro.