Automobielen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Automobielen Leest U op Nederland.easybranches.com

 Autostoeltje teruggeroepen  - America News
Autostoeltje teruggeroepen 17 minuut geleden
Een veiligheidswaarschuwing voor autostoeltjes van de fabrikant Britax Römer. De kinderzitjes worden teruggeroepen omdat er een probleem is met een onderdeel.
Hufterige trucker filmt zijn rit:
Hufterige trucker filmt zijn rit: "Ik heb schijt aan jou. Dan maar de sloot in" 22 minuut geleden
Een Nederlandse trucker heeft deze week een vrachtwagenlading aan haatreacties over zich heen gekregen. Aanleiding is een filmpje waarin hij in het...
Seat komt met elektrische auto - America News
Seat komt met elektrische auto 52 minuut geleden
Seat zal in 2020 een elektrische auto introduceren. Daarnaast maakt het merk de komst van de nieuwe Leon bekend.
Volkswagen presenteert nieuwe Touareg - America News
Volkswagen presenteert nieuwe Touareg 52 minuut geleden
Volkswagen heeft in China de nieuwe Touareg gelanceerd. Het nieuwe model is langer en breder dan voorheen.
 Hyundai i30 N krijgt DCT-automaat - America News
Hyundai i30 N krijgt DCT-automaat 1 uren geleden
De Hyundai i30 N wordt elders in de wereld leverbaar met een automaat met dubbele koppeling. Dat zou het mogelijk maken om een groter marktaandeel te bemachtigen.
 Seat komt in 2020 met EV - America News
Seat komt in 2020 met EV 1 uren geleden
2020 begint een magisch jaar te worden in autoland. Seat sluit aan in de lange rij van autofabrikanten die aan het begin van het nieuwe decennium met een EV komen. Ook maakt het merk bekend wanneer de compleet nieuwe Leon z'n opwachting maakt.
 'Formule 1 kans voor Drenthe'  - America News
'Formule 1 kans voor Drenthe' 1 uren geleden
De gemeente Assen en de provincie Drenthe staan positief tegenover een toekomstige Formule 1-race op het TT Circuit. Het mondiale autosportevenement heeft een grote internationale uitstraling en levert een positieve bijdrage aan de regionale economie. Dat
 Dit is de nieuwe Volkswagen Touareg! - America News
Dit is de nieuwe Volkswagen Touareg! 1 uren geleden
Na voortijdig uitgelekte foto's, een enorme reeks teasers en het zelf uitbrengen van foto's van deels gecamoufleerde auto's onthult Volkswagen in Peking eindelijk de nieuwe Touareg. Dit is 'm!
'Diesels verliezen waarde in Duitsland' - America News
'Diesels verliezen waarde in Duitsland' 2 uren geleden
De dreigende inrijverboden voor diesels in Duitse steden blijven niet zonder gevolgen. De prijzen van gebruikte auto's met dieselmotor staan onder druk en ook nieuwe diesels zouden met korting de deur uit gaan.
 'Diesels verliezen waarde in Duitsland' - America News
'Diesels verliezen waarde in Duitsland' 2 uren geleden
De dreigende inrijverboden voor diesels in Duitse steden blijven niet zonder gevolgen. De prijzen van gebruikte auto's met dieselmotor staan onder druk en zelfs nieuwe diesels zouden met korting de deur uit gaan.
Vluchtende boeven hou maar op: Zwitserse politie kiest voor Tesla - America News
Vluchtende boeven hou maar op: Zwitserse politie kiest voor Tesla 6 uren geleden
De politie van Zwitserland kiest voor de Tesla Model X. Zijn acceleratie van 0-100 km/u in 3,1 seconden was niet de belangrijkste reden, maar wel een aardige bijkomstigheid, want auto’s die nog sneller accelereren zijn op een hand te tellen.
'In 2050 is het aantal auto’s wereldwijd gehalveerd' - America News
'In 2050 is het aantal auto’s wereldwijd gehalveerd' 15 uren geleden
Zelfrijdende auto’s zorgen er de komende decennia voor dat het aantal auto’s wereldwijd drastisch gaat dalen. Volgens analisten bij UBS daalt het wagenpark wereldwijd zelfs met vijftig procent.
 Ford in zee met Mahindra  - America News
Ford in zee met Mahindra 18 uren geleden
Ford gaat samenwerken met het Indiase Mahindra. De bedrijven zullen zich onder andere toeleggen op de ontwikkeling van SUV's en een elektrisch voertuig.
 Ford gebruikt regenwater voor ruitenspoeier  - America News
Ford gebruikt regenwater voor ruitenspoeier 19 uren geleden
Bestuurders gebruiken elk jaar ongeveer 20 liter vloeistof om hun voorruit schoon te houden. Vermenigvuldig dit met 291 miljoen auto's en je komt onder aan de streep uit op zes miljard liter. Twee Duitse kinderen presenteerden een idee om water te bespar
 Nieuwe Toyota Auris TS in beeld - America News
Nieuwe Toyota Auris TS in beeld 19 uren geleden
De Toyota Auris TS is, mede dankzij zijn lage verbruik en daarmee samenhangende voordelen, nog altijd een belangrijk onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Goed nieuws voor trouwe Auris-klanten: het nieuwe model is onderweg!
 Video: Suzuki Baleno 1.8 - Op de Rollenbank - America News
Video: Suzuki Baleno 1.8 - Op de Rollenbank 19 uren geleden
Goed scoren op de rollenbank is volgens Koen Menke heel eenvoudig: "koop een Japanner, da's altijd goed". Maar stiekem heeft deze student ook wat andere aanpassingen aan z'n Suzuki Baleno verricht. Keiharde doping! Maar, werkt het?
Mercedes toont vernieuwde C-klasse cabrio en coupé - America News
Mercedes toont vernieuwde C-klasse cabrio en coupé 20 uren geleden
Na de voorstelling van de vernieuwde berline- en de breakversie van de Mercedes C-Klasse, toont de constructeur vandaag de aangepaste versies van de andere telgen binnen de C-Klasse familie.
Dit is de Opel Corsa GSi - America News
Dit is de Opel Corsa GSi 20 uren geleden
Opel bouwt andermaal een GSi-gamma uit dat werd ingezet met de snelle versie van de grote Insignia. Vandaag is het de beurt aan de compacte Corsa GSi.
Volkswagen Touareg - America News
Volkswagen Touareg 20 uren geleden
Morgen stelt Volkswagen zijn nieuwe Touareg voor. Het gaat om de derde generatie van deze grote SUV en die zal in Peking worden onthuld.
Peugeot 206 bestaat twintig jaar - America News
Peugeot 206 bestaat twintig jaar 20 uren geleden
Peugeot viert dat het dit jaar twintig jaar geleden is dat de 206 gelanceerd werd. Met 8,3 miljoen exemplaren wereldwijd is het model de best verkochte Peugeot aller tijden.
 Mercedes-Benz EQ C gaat de snelweg op - America News
Mercedes-Benz EQ C gaat de snelweg op 20 uren geleden
De komende maanden staat ons een heleboel nieuws op het gebied van elektrische SUV's te wachten. Mercedes stoomt z'n eerste EQ-model klaar, de EQ C. Die auto is vandaag opnieuw te zien!
 Ford gebruikt regenwater als ruitenspoeier  - America News
Ford gebruikt regenwater als ruitenspoeier 21 uren geleden
Bestuurders gebruiken elk jaar ongeveer 20 liter vloeistof om hun voorruit schoon te houden. Vermenigvuldig dit met 291 miljoen auto's en je komt onderaan de streep uit op zes miljard liter. Om dit te besparen komen twee Duitse kinderen met een idee, waar