Technology Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Technische Technology Leest U op Nederland.easybranches.com

 Europese autoverkoop valt in oktober hoger uit  - America News
Europese autoverkoop valt in oktober hoger uit 1 dag geleden
In oktober zijn er in de Europese Unie meer dan 1,1 miljoen voertuigen op kenteken gezet, een stijging van 5,6 procent ten opzichte van een jaar eerder.
Nieuws: Koop de traagste Porsche ooit - America News
Nieuws: Koop de traagste Porsche ooit 1 dag geleden
Een Porsche, die én een diesel is én een klassieker. En die voor € 30.000 met je mee naar huis kan. Een vierwieler met echte terreincapaciteiten, van lang voor de Cayenne bedacht is. Alleen op vlak van comfort, snelheid en verfijning moet je behoorlijke c
 Sneeuwpret Lamborghini Urus - America News
Sneeuwpret Lamborghini Urus 1 dag geleden
Wederom verlekkert Lamborghini met een teaser van de Urus. Nu zien we de SUV in de 'Neve'-modus en laat hij zijn kunstje in de sneeuw zien.
 Aston Martin Valkyrie AMR Pro onderweg - America News
Aston Martin Valkyrie AMR Pro onderweg 1 dag geleden
Met de Valkyrie hebben Aston Martin en Red Bull Racing een buitenissige hypercar op de rol staan, een extremist waarvan nu ook een AMR Pro-versie onderweg is.
Zwerm robots zoekt boodschappen razendsnel bij elkaar - America News
Zwerm robots zoekt boodschappen razendsnel bij elkaar 2 dag geleden
De Britse online supermarkt Ocado heeft robots rondrijden in zijn magazijn die bestellingen razendsnel bij elkaar zoeken. Binnen vijf minuten verzamelen ze vijftig producten.
 Mogelijke Chevrolet Bolt-cross-over gesnapt - America News
Mogelijke Chevrolet Bolt-cross-over gesnapt 2 dag geleden
In een presentatie van General Motors is een afbeelding opgedoken van wat zomaar een compacte elektrische cross-over zou kunnen zijn.
 Volkswagen pompt miljarden in China - America News
Volkswagen pompt miljarden in China 2 dag geleden
Volkswagen steekt de komende jaren bijna 12 miljard euro in China. Het geld wordt onder meer gebruikt voor de ontwikkeling van duurzaam aangedreven auto's.
Star Wars Battlefront 2 wordt onderzocht door kansspelcommissie - America News
Star Wars Battlefront 2 wordt onderzocht door kansspelcommissie 2 dag geleden
Het Vlaamse VTM meldt dat de Kansspelcommissie een onderzoek gestart is naar de loot boxes in Star Wars Battlefront 2.De loot boxes hebben een impact op het progressiesysteem van de game. "Het is dus afhankelijk van toeval hoe goed je het spel kan spelen.
Resident Evil Revelations 1 + 2 krijgt extra features op de Switch - America News
Resident Evil Revelations 1 + 2 krijgt extra features op de Switch 2 dag geleden
In een nieuwe trailer laat Capcom de nieuwe features van Resident Evil Revelations 1+2 op de Nintendo Switch zien.Allereerst is het mogelijk om onder andere te schieten en te herladen met motion controls. Resident Evil Revelations 2 is bovendien met twee
 Lexus RX 350L komt naar LA Auto Show - America News
Lexus RX 350L komt naar LA Auto Show 2 dag geleden
Lexus heeft officieel bekendgemaakt dat het op de Los Angeles Auto Show de zevenzits RX onthult. Op 29 november gaat het doek van de SUV.
 Hyundai focust op cross-overs voor VS - America News
Hyundai focust op cross-overs voor VS 2 dag geleden
Hyundai laat weten dat het tussen nu en 2020 acht volledig nieuwe of vernieuwde cross-overs op de Noord-Amerikaanse markt zal brengen.
 Bevestigd: Geely nieuwe eigenaar Terrafugia - America News
Bevestigd: Geely nieuwe eigenaar Terrafugia 2 dag geleden
Terrafugia komt zo nu en dan voorbij met wilde dromen over vliegende auto's die op afzienbare termijn op de markt moeten verschijnen. Het Amerikaanse bedrijf is nu officieel in handen van het Chinese Geely, het moederbedrijf van onder andere Volvo.
 Meer prijzen DS 7 Crossback - America News
Meer prijzen DS 7 Crossback 2 dag geleden
Medio dit jaar liet DS de eerste prijzen los van de nieuwe 7 Crossback, maar compleet was de prijslijst nog lang niet. Daar wordt door de Nederlandse importeur tot op zekere hoogte verandering in gebracht.
DOOM review - America News
DOOM review 2 dag geleden
De aankondiging van DOOM op de Nintendo Switch kwam als een demonische invasie bij een heldere hemel. De gelauwerde en vooral uiterst bloederige first person shooter van id Software maakt voor het eerst sinds tijden de sprong naar een Nintendo-platform. O
Football Manager 2018 review - America News
Football Manager 2018 review 2 dag geleden
Hoeft het nog te verbazen dat Sports Interactive elk jaar een iets betere voetbalmanagementsimulator wil maken? Nee, en daarom ligt de focus in Football Manager 2018 op een uitbreiding van de artificiële intelligentie via een element van groepsdynamiek. D
 Gereden: Opel Insignia Country Tourer - America News
Gereden: Opel Insignia Country Tourer 2 dag geleden
Een grote suv hebben ze bij Opel niet in het gamma, wel een opgehoogde versie van de Insignia: de Country Tourer. Is dit de oplossing voor hen die wel 'ns off-road willen zonder dat een hoge instap noodzakelijk is?
Google opent escaperoom om vertrouwen op te krikken - America News
Google opent escaperoom om vertrouwen op te krikken 2 dag geleden
Google heeft tot het eind van het jaar een escaperoom geopend omdat het privacy héél belangrijk vindt. Maar is Google niet dat bedrijf dat zo groot geworden is dankzij de privégegevens van zijn gebruikers?
 In het wild: Honda Jazz (1986) - America News
In het wild: Honda Jazz (1986) 2 dag geleden
Dankzij AutoWeek-lezer Bruno Vijverman hebben we opnieuw een fraaie kandidaat op de digitale planken staan. We heten welkom, een smoezelige Honda Jazz!
 Lexus RX350L komt naar LA Auto Show - America News
Lexus RX350L komt naar LA Auto Show 2 dag geleden
Lexus heeft officieel bekendgemaakt dat het merk de zevenzits RX onthullen op de Los Angeles Auto Show. Op 29 november van dit jaar gaat het doek van de SUV af.
Het nieuwe mediteren: rust in je hoofd met een app - America News
Het nieuwe mediteren: rust in je hoofd met een app 2 dag geleden
Het aantal burnouts neemt in een rap tempo toe. De smartphone wordt vaak aangewezen als schuldige, maar het apparaat kan je ook helpen om rust in je hoofd te krijgen: bijvoorbeeld met een meditatie-app.
 Video: Volkswagen Golf II Rallye - Blits Bezit - America News
Video: Volkswagen Golf II Rallye - Blits Bezit 2 dag geleden
Over het algemeen wordt de Volkswagen Golf nou niet direct als een liefhebbers-auto beschouwd. Toch zijn er wel degelijk Golf-rijders met een passie voor hun Golfje. Ruud Buijtendijk is er zo één. Helemaal verslingerd aan zijn Golf II Rallye.