Opmerkelijk Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Opmerkelijke Reportages, Blogs en Columns Leest U op Nederland.easybranches.com

Hoofdluis door selfies op middelbare scholen in Vlaanderen - America News
Hoofdluis door selfies op middelbare scholen in Vlaanderen5 minuut geleden
Steeds meer middelbare scholieren in Vlaanderen kampen met hoofdluis. En daar valt een opmerkelijke verklaring voor te geven… namelijk selfies. Daarvoor waarschuwt een van de organisaties die verantwoordelijk is voor het medisch toezicht op scholen.
'Ik had nog 20 minuten sneller kunnen zijn' - America News
'Ik had nog 20 minuten sneller kunnen zijn' 5 uren geleden
De Nederlandse piloot die maandag in recordtijd met een Norwegian-toestel van New York naar Londen vloog, was zich na de vlucht helemaal niet bewust van zijn prestatie. De Nederlandse co-piloot evenmin. ,,We hebben het ook nog niet kunnen vieren", grinnik
Politie arresteert voetbalfan die in waterfles keeper plast - America News
Politie arresteert voetbalfan die in waterfles keeper plast 8 uren geleden
Een fan van de Engelse voetbalclub Middlesbrough is gearresteerd omdat hij tijdens de wedstrijd in de waterfles van de keeper van Queens Park Rangers urineerde. Daarna gooide hij de waterfles terug naar de keeper.
Overvallers vergissen zich in huis, beroven en mishandelen echtpaar - America News
Overvallers vergissen zich in huis, beroven en mishandelen echtpaar 10 uren geleden
Overvallers die dit weekend toesloegen in een woning in Woudrichem, hebben zich mogelijk vergist. De daders hadden vermoedelijk een ander adres op het oog, meldt de politie.
Weerzinwekkende martelingen in woningen Goeree-Overflakkee - America News
Weerzinwekkende martelingen in woningen Goeree-Overflakkee 11 uren geleden
Wat was het motief achter de weerzinwekkende martelingen van drie mannen uit Dirksland op Goeree-Overflakkee in de zomer van 2016? De rechtbank trekt er deze week vier zittingsdagen voor uit om daar van de zes verdachten een antwoord op te krijgen. Mogeli
Nederlandse piloot: Ik hoorde pas dag later dat we snelheidsrecord verbraken - America News
Nederlandse piloot: Ik hoorde pas dag later dat we snelheidsrecord verbraken 14 uren geleden
De Nederlandse piloot die maandag in recordtijd met een Norwegian-toestel van New York naar Londen vloog, was zich na de vlucht helemaal niet bewust van zijn prestatie. De Nederlandse co-piloot evenmin. ,,We hebben het ook nog niet kunnen vieren", grinnik
Ali (83) is alles kwijt, behalve zijn kitten - America News
Ali (83) is alles kwijt, behalve zijn kitten 17 uren geleden
Door een stom ongeluk raakte Ali Mese (83) uit Turkije deze week al zijn bezittingen kwijt. Tijdens het aansteken van zijn houtfornuis morste hij benzine en zijn huis brandde volledig af. Op een foto die na het blussen genomen werd, klampt hij zijn enige
Monster van Loch Almelo? Politie treft dinosaurus in kanaal aan - America News
Monster van Loch Almelo? Politie treft dinosaurus in kanaal aan 17 uren geleden
Zwemt er een monster in de wateren bij de haven in Almelo? Nee natuurlijk niet, maar een hondengeleider van de politie Almelo deed deze week wel een bijzondere vondst in het gebied. Er dreef namelijk een opblaasdinosaurus in het kanaal.
Dronken man gearresteerd na poging burrito te bestellen bij de bank - America News
Dronken man gearresteerd na poging burrito te bestellen bij de bank 1 dag geleden
Een onstilbare honger heeft een vermoedelijk dronken man uit het Amerikaanse Tampa afgelopen week in de problemen gebracht. Hij zag een vestiging van een bank volgens lokale media aan voor een Mexicaans georiënteerd fastfoodrestaurant en probeerde een bur
Tim (9) krijgt nieuwe trampoline van ProRail na storm - America News
Tim (9) krijgt nieuwe trampoline van ProRail na storm 1 dag geleden
Goed nieuws voor Tim uit Gouda. Tijdens de storm van donderdag kwam zijn trampoline onder de trein terecht. ProRail gaat hem nu een nieuw exemplaar cadeau doen.
Cool Runnings 2? Nigeriaans bobsleeteam straks op de Winterspelen - America News
Cool Runnings 2? Nigeriaans bobsleeteam straks op de Winterspelen 2 dag geleden
Het verhaal van de 'Super Eagles' lijkt erg hard op de plot van Cool Runnings, een komedie uit 1993. In dee film, gebaseerd op het verhaal van de Jamaicaanse bobsleeploeg uit 1988, behalen enkele Jamaicaanse lopers voor het eerst in de geschiedenis van he
'The Wall' van Game of Thrones in het echt - America News
'The Wall' van Game of Thrones in het echt 2 dag geleden
In het Russische deelgebied Jakoetië is een opmerkelijke rotsformatie te bezichtigen. De 'Lena Pilaren' zijn 200 à 300 meter hoog en lopen zo'n 80 kilometer langs de oever van de rivier Lena. Dankzij de extreem koude temperatuur in het gebied, lijken de i
Sushiliefhebber heeft lintworm van 1,65 meter - America News
Sushiliefhebber heeft lintworm van 1,65 meter 2 dag geleden
Een sushiliefhebber uit de Amerikaanse stad Fresno kwam in een lokaal ziekenhuis aanzetten met een lintworm van 1,65 meter. De man at bijna elke dag rauwe zalm, vertelde hij aan de dokter.
Hartverwarmend: Agent speelt piano voor 93-jarig inbraakslachtoffer - America News
Hartverwarmend: Agent speelt piano voor 93-jarig inbraakslachtoffer 2 dag geleden
Een Britse agent uit Nottinghamshire kroop tijdens een huisbezoek bij een 93-jarig slachtoffer van inbraak achter de piano om zijn lievelingsstuk te spelen. Tot groot plezier van de hoogbejaarde man die zichtbaar genoot van het muziek en de aandacht.
Prins William toont nieuwe kapsel - America News
Prins William toont nieuwe kapsel 3 dag geleden
Deze week zijn de ogen eens niet op Meghan Markle en prins Harry gericht maar op het nieuwe kapsel van prins William. Bij een bezoek aan een kinderhospitaal in Londen viel zijn gemillimeterde haar op.
Nederlandse piloot vestigt snelheidsrecord: in ruim 5 uur van New York naar Londen - America News
Nederlandse piloot vestigt snelheidsrecord: in ruim 5 uur van New York naar Londen 3 dag geleden
Een Nederlandse piloot heeft een nieuw snelheidsrecord gevestigd tussen New York en Londen. Hij had zo'n sterke wind mee dat hij er maar 5 uur en 13 minuten over deed, 53 minuten korter dan de verwachte vluchtduur.
Russische studenten riskeren straf na dansje in onderbroek - America News
Russische studenten riskeren straf na dansje in onderbroek 3 dag geleden
Het begon als een geintje voor vrienden en bekenden: studenten van een pilotenacademie maakten een satirische videoclip in hun onderbroek. Het werd een hit, maar ze hebben zich er ook mee in de nesten gewerkt.
Japanse treinen blaffen als honden tegen overlast van herten - America News
Japanse treinen blaffen als honden tegen overlast van herten 3 dag geleden
De treinen in Japan maken binnenkort misschien wel een een heel bijzonder geluid om zonder problemen hun bestemming te bereiken. De treinen 'blaffen' om herten van het spoor te verjagen.
Trampoline vliegt over schutting door storm  - America News
Trampoline vliegt over schutting door storm 3 dag geleden
Bij Gouda reden vandaag geen treinen door een aanrijding met een trampoline. Dat trampolines tijdens de storm makkelijk de lucht in vliegen, bewijst deze beelden, ingezonden door een kijker.
Nederlandse piloot in recordtijd van New York naar Londen - America News
Nederlandse piloot in recordtijd van New York naar Londen 3 dag geleden
De Nederlandse piloot Harold van Dam heeft een nieuw snelheidsrecord gevestigd op het traject New York-Londen. De door hem bestuurde Boeing 787-9 Dreamliner van luchtvaartmaatschappij Norwegian overbrugde de afstand in slechts vijf uur en 13 minuten, drie
Paus trouwt steward en stewardess tijdens vlucht - America News
Paus trouwt steward en stewardess tijdens vlucht 3 dag geleden
‘Wil je dat ik jullie trouw?’ Paus Franciscus heeft een huwelijk voltrokken tussen een steward en een stewardess tijdens een vlucht boven Chili.
Barack Obama stuurt Michelle romantische verjaardagsboodschap - America News
Barack Obama stuurt Michelle romantische verjaardagsboodschap 3 dag geleden
Barack Obama verraste zijn vrouw Michelle woensdag met een ruiker bloemen die op haar kantoor werd afgeleverd. Mét en romantische boodschap. De voormalige first lady vierde haar 54ste verjaardag.