Overig Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Overige Crisis, Samenleving en Kunst Leest U op Nederland.easybranches.com

Toeristen mogen rotsformatie Uluru vanaf 2019 niet meer beklimmen - America News
Toeristen mogen rotsformatie Uluru vanaf 2019 niet meer beklimmen17 dag geleden
Vanaf oktober 2019 mag de toeristische rotsformatie Uluru in Australië niet meer beklommen worden. Lokale autoriteiten hebben dit besloten, omdat de toeristische trekpleister een heilige plek is voor de Aboriginalgemeenschap Anangu.
Man probeert vredesverdrag Bosnische burgeroorlog te verkopen - America News
Man probeert vredesverdrag Bosnische burgeroorlog te verkopen 17 dag geleden
Een Bosnisch-Servische man is opgepakt nadat hij zou hebben geprobeerd een exemplaar van het Verdrag van Dayton te verkopen. Het vredesverdrag maakte in 1995 een einde aan de Bosnische burgeroorlog.
Olifantje uit put gered in Sri Lanka - America News
Olifantje uit put gered in Sri Lanka 17 dag geleden
Drie dagen in een put, en hij kon geen kant op. Maar uiteindelijk is een kleine olifant in Sri Lanka gered door rangers, die voor hem een pad maakten. Het beest loopt daarna weer terug het bos in.
Man probeert Verdrag van Dayton te verkopen - America News
Man probeert Verdrag van Dayton te verkopen 17 dag geleden
Een Bosnisch-Servische man is opgepakt nadat hij had geprobeerd een exemplaar van het Verdrag van Dayton te verkopen. Hij vroeg volgens lokale media omgerekend 51.000 euro voor het historische document, dat hij naar verluidt had verborgen in zijn woning i
Maffiabaas wilde eigen dochter dood om relatie met agent - America News
Maffiabaas wilde eigen dochter dood om relatie met agent 18 dag geleden
Een Italiaanse maffiabaas is aangehouden omdat hij zijn eigen dochter wilde laten vermoorden. De vrouw heeft een relatie met een politieagent en dat is blijkbaar zeer tegen de zin van 'Godfather' Pino Scaduto, leider van het beruchte Bagheria-syndicaat.
Oorlogsveteraan (100) steekt na 73 jaar opnieuw de Waal over - America News
Oorlogsveteraan (100) steekt na 73 jaar opnieuw de Waal over 18 dag geleden
Luitenant-kolonel James Megellas van de Amerikaanse 82nd Airborne Division stak in september 1944 in een canvas bootje de Waal bij Nijmegen over in een poging Nederland te bevrijden van de Duitse bezetting. De nu 100-jarige veteraan doet dat woensdag opni
Honderdjarige oorlogsveteraan steekt na 73 jaar opnieuw de Waal over - America News
Honderdjarige oorlogsveteraan steekt na 73 jaar opnieuw de Waal over 18 dag geleden
Luitenant-kolonel James Megellas van de Amerikaanse 82nd Airborne Division stak in september 1944 in een canvas bootje de Waal bij Nijmegen over in een poging Nederland te bevrijden van de Duitse bezetting. De nu honderdjarige veteraan doet dat woensdag o
Vliegtuig met Feyenoordfans ramt vrachtwagen - America News
Vliegtuig met Feyenoordfans ramt vrachtwagen 18 dag geleden
Een vliegtuig met Feyenoordfans aan boord is na een botsing met een vrachtauto gestrand op de luchthaven van Kiev. De supporters zijn op weg naar Charkov voor het uitduel van Feyenoord in de Champions League tegen Sjachtar Donetsk.
Tweelingen foppen de gezichtsherkenning van de iPhone X - America News
Tweelingen foppen de gezichtsherkenning van de iPhone X 18 dag geleden
De iPhone X ontgrendel je met je gezicht. Dat is volgens Apple veiliger dan met een vingerafdruk, maar voor tweelingen is dat niet zo: de gloednieuwe telefoon ziet het verschil niet tussen een eeneiige tweeling.
Moeder denkt dat stomdronken stapper zoon is en biedt hem slaapplaats aan - America News
Moeder denkt dat stomdronken stapper zoon is en biedt hem slaapplaats aan 18 dag geleden
Een 49-jarige vrouw uit de Britse plaats Farnham heeft per ongeluk een naakte, stomdronken man bij haar thuis in bed gelegd, omdat ze dacht dat het haar als skelet geschminkte zoon was. Juliet Jarvis bood Marc Campfield (29) liefdevol een slaapplaats aan 
Visser vangt misvormde snoek die in plastic ring is gegroeid - America News
Visser vangt misvormde snoek die in plastic ring is gegroeid 18 dag geleden
Een amateurvisser heeft in de Saskatchewan-rivier in de Canadese provincie Alberta een enorme snoek gevangen die in de weggegooide plastic sluitring van een frisdrankfles is gegroeid. Volgens Adam Turnbull, de hengelaar in kwestie, is zijn vangst het leve
Gedetineerde man mag geen nier afstaan aan zijn doodzieke zoontje - America News
Gedetineerde man mag geen nier afstaan aan zijn doodzieke zoontje 19 dag geleden
Een voor zijn leven vechtend Amerikaans jongetje krijgt voorlopig niet de perfect matchende nier van zijn gedetineerde vader, omdat het ziekenhuis vreest dat de donor zich niet houdt aan de voorwaarden van zijn tijdelijke vrijlating. 
Hein Roethofprijs naar koffieproject voor ex-criminelen - America News
Hein Roethofprijs naar koffieproject voor ex-criminelen 19 dag geleden
Een Rotterdams initiatief om ex-gedetineerden weer een plekje in de samenleving te bezorgen is beloond met de Hein Roethofprijs. 
Iedereen kan nu de lantaarnpaal in het Griftpark uitschakelen - America News
Iedereen kan nu de lantaarnpaal in het Griftpark uitschakelen 19 dag geleden
DUIC kreeg veel vragen van lezers over een stoplichtknop in het Griftpark, want bij het paaltje staan helemaal geen verkeerslichten in de buurt. Het blijkt dat met de knop de lantaarnpaal op de heuvel in het park gedoofd kan worden. The post Iedereen kan
Is dit de vreemdste penaltyfout ooit? - America News
Is dit de vreemdste penaltyfout ooit? 19 dag geleden
Opvallende beelden uit de Schotse vierde klasse. Bij de wedstrijd tussen Berwick Rangers en Cowdenbeath heeft Cowdenbeath-speler Jordan Garden op een wel heel knullige manier een strafschop veroorzaakt. De beelden gingen meteen de wereld rond.
Biologen verbaasd: inktvissen maken wandeling over strand - America News
Biologen verbaasd: inktvissen maken wandeling over strand 20 dag geleden
Een verrassing voor wandelaars en biologen: een groep van 20 tot 25 inktvissen kroop drie opeenvolgende nachten over een strand in Wales. Ze komen in alle wereldzeeën voor, maar 's nachts over het strand kruipen, dat is niet eerder gezien.
Kevin Spacey reageert op beschuldigingen van aanranding en out zich als homo - America News
Kevin Spacey reageert op beschuldigingen van aanranding en out zich als homo 20 dag geleden
De Amerikaanse acteur Kevin Spacey (58) heeft zich op sociale media openlijk geëxcuseerd voor de aanranding van een minderjarige. Naar eigen zeggen kan hij zich niks herinneren van de feiten, die meer dan dertig jaar geleden plaatsvonden. In dezelfde twee
Vliegensvlugge Hamilton ontsnapt aan klauwen van leeuw - America News
Vliegensvlugge Hamilton ontsnapt aan klauwen van leeuw 20 dag geleden
Viervoudig F1-wereldkampioen Lewis Hamilton beleefde in de aanloop naar de GP Mexico een angstaanjagend moment. De Brit was op bezoek bij The Black Jaguar-White Tiger Foundation waar hij zich snel uit de voeten moest maken voor een leeuw. 
Siamese tweeling overleeft risicovolle operatie in India - America News
Siamese tweeling overleeft risicovolle operatie in India 20 dag geleden
In het AIIMS ziekenhuis in New Delhi, India, zijn 30 artsen 16 uur bezig geweest om een Siamese tweeling die met de hoofden aan elkaar vastzat te opereren. De twee jongetjes werden succesvol van elkaar gescheiden, meldt de BBC.
Plots kruipen er tientallen octopussen over de stranden van Wales - America News
Plots kruipen er tientallen octopussen over de stranden van Wales 20 dag geleden
Tientallen octopussen kropen dit weekend vanuit de zee over het strand van Wales. Waarom de dieren ineens massaal uit het water kwamen, blijft een mysterie.
Meisje (6) wacht in taxi terwijl mama bank berooft - America News
Meisje (6) wacht in taxi terwijl mama bank berooft 20 dag geleden
De 28-jarige Diana Marini wordt hoogstwaarschijnlijk niet moeder van het jaar. De Amerikaanse vrouw beroofde volgens de politie een bank terwijl ze haar dochter van 6 liet wachten in de taxi.