Overig Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Overige Crisis, Samenleving en Kunst Leest U op Nederland.easybranches.com

Dominee geeft boete aan koppels die te laat komen op eigen huwelijk - America News
Dominee geeft boete aan koppels die te laat komen op eigen huwelijk17 dag geleden
Een dominee van een Anglicaanse kerk is het zo beu om te wachten op koppels die op hun eigen huwelijksceremonie te laat komen, dat hij beslist heeft om financiële boetes op te leggen.
Eend kan weer lopen dankzij scholieren met 3D-printer - America News
Eend kan weer lopen dankzij scholieren met 3D-printer 18 dag geleden
''Ik ben zo blij dat er mensen zijn met een hart.'' Het Amerikaanse baasje Patsy Smith is in haar nopjes met de nieuwe prothese voor haar eend Peg. Een schildpad had de eend in zijn poot gebeten, waardoor het dier nauwelijks kon lopen. Scholieren bedac
Extreem weer in de VS: kustplaats verandert in ijsdorp - America News
Extreem weer in de VS: kustplaats verandert in ijsdorp 18 dag geleden
De kou zorgt in de Verenigde Staten voor bizarre taferelen. In Beachmont, Revere (Massachussets) overstroomde een straat. Het water bevroor meteen, waardoor auto's zijn vastgevroren en geen kant meer op kunnen.
Scenario-blooper in ‘Familie’: gecremeerd personage opgegraven - America News
Scenario-blooper in ‘Familie’: gecremeerd personage opgegraven 18 dag geleden
Kijkers van Familie vallen zo vaak van de ene verbazing in de andere dat ze inmiddels collectief helmen gingen dragen. Maar in de aanloop naar de extra ­lange midseizoensfinale van vrijdag maken de scenaristen van de VTM-soap het wel erg bont.
Kim Kay niet opgezet met filmpje van ‘Sorry Voor Alles’-bedenker - America News
Kim Kay niet opgezet met filmpje van ‘Sorry Voor Alles’-bedenker 18 dag geleden
Een filmpje waarin Sorry Voor Alles-bedenker Kamiel De Bruyne grapt over Kim Kay, de zangeres die kanker en een morfineverslaving overwon, valt niet in goede aarde. ‘Moest hij mij nu zien, hij zou zwijgen.’
Onschuldige man verward met psychiatrisch patiënt - America News
Onschuldige man verward met psychiatrisch patiënt 18 dag geleden
Een Amerikaanse man uit Pennsylvania heeft een aanklacht ingediend tegen de politie en de plaatselijke huisartsenpost. Hij werd onlangs opgepakt en daarbij geïnjecteerd met een kalmerend middel. En dat terwijl hij helemaal niets verkeerd had gedaan.
Skilift slingert heen en weer door storm: angstige momenten voor wintersporters - America News
Skilift slingert heen en weer door storm: angstige momenten voor wintersporters 18 dag geleden
Angstige momenten voor wintersporters die in de Oostenrijkse Alpen terechtkwamen in een sneeuwstorm terwijl ze in een stoeltjeslift zaten. Door de harde wind werden ze hevig heen en weer geslingerd.
Jachtluipaard bevalt van recordaantal welpen - America News
Jachtluipaard bevalt van recordaantal welpen 18 dag geleden
Heugelijk nieuws uit de Saint Louis Zoo: daar is eind november een jachtluipaard bevallen van maar liefst acht welpen. Een record, aldus de zoo, dat goed is voor enkele hartverwarmende taferelen.
Dief raakt in paniek bij mislukte overval VS - America News
Dief raakt in paniek bij mislukte overval VS 18 dag geleden
''Open de kassa. Doe het open.'' In Houston, Texas probeert een dief een belwinkel te overvallen. Hij rekende niet op de vindingrijke medewerker die hem in de winkel opsloot. De overvaller raakt in paniek.
Australische man in zelfgemaakte boot na 100 dagen op zee gered - America News
Australische man in zelfgemaakte boot na 100 dagen op zee gered 18 dag geleden
De Amerikaanse kustwacht heeft afgelopen weekend voor de kust van Hawaï een Australische man gered die al honderd dagen op zee ronddobberde in een zelfgemaakte boot. Dat melden Australische media.
Oplichter ontsnapt via WC van café Broers met 35.000 aan goud - America News
Oplichter ontsnapt via WC van café Broers met 35.000 aan goud 18 dag geleden
Een goudhandelaar is afgelopen november op een wel heel lullige manier van een kilo goud beroofd. De handelaar sprak in café Broers in Utrecht af met een geïnteresseerde koper, die er vervolgens met vier goudstaven via het toilet vandoor ging. The post Op
De video die VRT-sportjournalist liever niet meer zag opduiken - America News
De video die VRT-sportjournalist liever niet meer zag opduiken 19 dag geleden
Niets in het archief ontsnapt aan het arendsoog van Steven Van Herreweghe. Ook niet sportjournalist Stefaan Lammens (50), die met een nektapijt ­opduikt in een reportage uit 1987 over voetbalgeweld.
Politie Haarlem: 'Bel ons niet over de gedumpte alpaca' - America News
Politie Haarlem: 'Bel ons niet over de gedumpte alpaca' 19 dag geleden
De alpaca die afgelopen nacht werd gevonden in Haarlem, heeft over aandacht niet te klagen. Tal van dierenliefhebbers willen zich ontfermen over het beest, maar de politie is alle telefoontjes beu. Mensen hoeven niet meer te bellen, meldt zij op Twitter.
'Onderzoeker' ontlokt vrouwen informatie over seksleven - America News
'Onderzoeker' ontlokt vrouwen informatie over seksleven 19 dag geleden
Een Belg die zich voordeed als onderzoeker van de Universiteit Leuven, heeft seksueel getinte enquêtes gestuurd aan tientallen vrouwen. Daarmee probeerde hij hen informatie over hun seksleven te ontfutselen. Ook vroeg de man om expliciet beeldmateriaal.
Oplichter ontlokt vrouwen informatie over seksleven - America News
Oplichter ontlokt vrouwen informatie over seksleven 19 dag geleden
Een Belg die zich voordeed als onderzoekster van de Universiteit Leuven, heeft seksueel getinte enquêtes gestuurd aan tientallen vrouwen. Daarmee probeerde hij hen informatie over hun seksleven te ontfutselen. Ook vroeg de man om expliciet beeldmateriaal.
Verdwaalde alpaca gevonden in centrum Haarlem - America News
Verdwaalde alpaca gevonden in centrum Haarlem 19 dag geleden
In het centrum van Haarlem heeft de politie afgelopen nacht een alpaca aangetroffen. Hoe het dier daar is beland, is onduidelijk.
Passagier is wachten zat: 'ik ga via de vleugel' - America News
Passagier is wachten zat: 'ik ga via de vleugel' 20 dag geleden
Een passagier van Ryanair is aangehouden nadat hij een stilstaand vliegtuig via de nooduitgang verliet. Het toestel stond na de landing een half uur stil en daar had de man geen geduld voor.
Minder bikini’s in finale Miss België - America News
Minder bikini’s in finale Miss België 20 dag geleden
De Waalse zender AB3 wou het bikinidefilé geschrapt uit de Miss België-show. Zover komt het niet, maar het aantal bikini-acts is wel teruggedrongen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Daarmee haalt de zender zijn slag deels thuis.
Deze tweeling kwam in 2017 én 2018 ter wereld - America News
Deze tweeling kwam in 2017 én 2018 ter wereld 20 dag geleden
Dat wordt nog lastig plannen met de verjaardagen van deze pasgeboren tweeling. Een Amerikaanse vrouw beviel enkele minuten voor de jaarwisseling van een zoontje en zijn zusje zag in het nieuwe jaar het levenslicht. Daardoor krijgen de baby's ieder een and
Vrouw klaagt over seksisme van treincontroleur: 'Hoor je liever snoes?' - America News
Vrouw klaagt over seksisme van treincontroleur: 'Hoor je liever snoes?' 20 dag geleden
Het Britse vervoerbedrijf Virgin Trains raakte vandaag flink in opspraak nadat het een klacht over seksisme beantwoordde met nog meer vrouwonvriendelijkheid. Emily Lucinda Cole twitterde dat een treincontroleur haar op neerbuigende wijze 'schatje' had gen
Gratis afvallen samen met je hond - America News
Gratis afvallen samen met je hond 20 dag geleden
Goed nieuws voor hondeneigenaren die graag willen afvallen. Bij de Universiteit Utrecht kun je vanaf half januari terecht voor gratis eet- en beweeg advies.  The post Gratis afvallen samen met je hond appeared first on De Utrechtse Internet Courant.
Premier Rutte rijdt mee in de bus van chauffeur Fred Teeven - America News
Premier Rutte rijdt mee in de bus van chauffeur Fred Teeven 20 dag geleden
Premier Mark Rutte heeft vanochtend meegereden in de passagiersbus van oud-minister Fred Teeven. Teeven werkt tegenwoordig parttime als buschauffeur in de omgeving van Schiphol.