Reizen Nieuws

Het Beste Laatste Binnenlandse, Buitenlandse en Regio vandaag Top Nieuws 24/24, 7/7 over Vakantie en Reizen Leest U op Nederland.easybranches.com

De 5 beste boeken van de week - America News
De 5 beste boeken van de week4 minuut geleden
Het beste uit de boekenoogst van de afgelopen weken: vier toppers die u niet mag vergeten. Geselecteerd door Veerle Vanden Bosch, chef De Standaard der Letteren.
Meer dan 100 walvissen aangespoeld op Australisch strand - America News
Meer dan 100 walvissen aangespoeld op Australisch strand 4 minuut geleden
In Australië zijn ruim 100 Indische grienden aangespoeld op de stranden van Hamelin Bay, 315 km ten noorden van Perth. Negen jaar geleden spoelden er nog al eens een groot aantal walvissen aan op het strand. Vrijwilligers uit de streek kwamen de dieren me
Herkomst doodgereden wolf bekend - America News
Herkomst doodgereden wolf bekend 4 minuut geleden
De wolf die op 11 maart langs een weg in het Limburgse Opoeteren werd aangetroffen, stierf wel degelijk in het verkeer. Het mannelijk dier was afkomstig uit Centraal-Europa en is van een ander type als Naya, de wolf die zich nabij Leopoldsburg ophoudt.
Lanvin mag opnieuw een vacature uitschrijven - America News
Lanvin mag opnieuw een vacature uitschrijven 4 minuut geleden
Olivier Lapidus legt zijn taak neer als hoofdontwerper bij Lanvin. De Franse ontwerper werd pas afgelopen zomer aangetrokken door het modehuis.
Shazam voor natuurfanaten: app herkent bloemen, planten en insecten - America News
Shazam voor natuurfanaten: app herkent bloemen, planten en insecten 4 minuut geleden
Stel: je bent op wandel en komt een wondermooie bloem tegen, waarvan je helaas de naam niet kent. Voortaan neem je dan je smartphone, je maakt een foto van de bloem en deelt hem via de app iNaturalist. Daar helpen andere natuurliefhebbers je aan meer info
Stoffel Vandoorne na tiende tijd:
Stoffel Vandoorne na tiende tijd: "Ik kijk al uit naar morgen" 4 minuut geleden
Onze landgenoot Stoffel Vandoorne reed tijdens de eerste en tweede oefensessie de tiende tijd. Vandoorne hoopt morgen te kunnen profiteren van wisselende weersomstandigheden om zijn McLaren zo ver mogelijk naar voor op de grid te kwalificeren.
Hou je van reizen en een drankje? Dit bedrijf zoekt een whiskyproever - America News
Hou je van reizen en een drankje? Dit bedrijf zoekt een whiskyproever 29 minuut geleden
Door Schotland toeren en whisky proeven... klinkt als een fijne vakantie? De Engelse reisorganisator Stagweb maakt er een werk van: ze zoeken...
Elia vermijdt Chinese instap in Duits filiaal - America News
Elia vermijdt Chinese instap in Duits filiaal 1 uren geleden
Het Belgische hoogspanningsbedrijf Elia heeft veel geld op tafel gelegd om een Chinese instap in haar Duitse dochter 50 Hertz te verhinderen.
Mooiste bloemenpark van Nederland opnieuw geopend - America News
Mooiste bloemenpark van Nederland opnieuw geopend 1 uren geleden
Wij hebben het Hallerbos, onze noorderburen hebben Keukenhof. Het Nederlandse bloemenpark in Lisse heeft opnieuw de deuren geopend. Thema is dit jaar ‘Romantiek in bloemen’.
ONGEHOORD. 'Dit is niet de liefde bedrijven. Dit is een vrouw martelen' - America News
ONGEHOORD. 'Dit is niet de liefde bedrijven. Dit is een vrouw martelen' 1 uren geleden
Ook deze week passeerden er heel wat opmerkelijke uitspraken de revue. Een overzicht voor wie de hoogtepunten gemist heeft.
Antwerp Giants gaan in Sportpaleis op zoek naar nieuw toeschouwersrecord voor Belgische basketbalwedstrijd - America News
Antwerp Giants gaan in Sportpaleis op zoek naar nieuw toeschouwersrecord voor Belgische basketbalwedstrijd 2 uren geleden
Vanavond gaat in het Sportpaleis van Antwerpen de grootste basketbalwedstrijd van het land door. De negende editie van de Night of the Giants brengt Antwerp Gants versus Brussels en met misschien 17.250 toeschouwers ook een nieuw record voor een Belgische
N-VA: ‘Ook naam klokkenluider F-16’s moet bovenkomen’ - America News
N-VA: ‘Ook naam klokkenluider F-16’s moet bovenkomen’ 3 uren geleden
Ook de militair die de F-16-rapporten aan SP.A heeft gelekt, heeft voor N-VA informatie achtergehouden voor de minister. N-VA-Kamerlid Peter De Roover eiste in De Ochtend op Radio 1 dat ook zijn naam wordt genoemd. ‘De Roover heeft de ernst van de situati
Gratis ontbijt en filterblokkades tegen ‘kanker’ van sociale dumping - America News
Gratis ontbijt en filterblokkades tegen ‘kanker’ van sociale dumping 4 uren geleden
De socialistische vakbond voert vandaag opnieuw actie tegen sociale dumping. Vooral de transport- en de bouwsector en de lowcostluchtvaartmaatschappijen worden geviseerd.
Gent begint met praktijktesten tegen discriminatie van holebi’s - America News
Gent begint met praktijktesten tegen discriminatie van holebi’s 4 uren geleden
Gent wil praktijktesten invoeren om discriminatie van holebi’s op de woningmarkt op te sporen. ‘We krijgen veel signalen dat holebi’s worden gediscrimineerd op basis van hun geaardheid’, zegt schepen van Gelijke kansen Resul Tapmaz (sp.a). Eerder werden i
Weekend wordt bewolkt - America News
Weekend wordt bewolkt 4 uren geleden
Ook de volgende dagen blijft grijs weer de norm. Zaterdag en vooral zondag kan er ook wel eens een regenbui uit de lucht vallen. De temperaturen blijven rond de 10 graden hangen.
Stoffel Vandoorne tiende tijdens tweede oefensessie in Australië, Hamilton snelste - America News
Stoffel Vandoorne tiende tijdens tweede oefensessie in Australië, Hamilton snelste 4 uren geleden
Ook tijdens de tweede oefensessie voor de GP van Australië heeft Lewis Hamilton de snelste tijd gereden. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne reed een sterke tiende tijd.
F1-wereldkampioen Lewis Hamilton zorgt voor racismerelletje  - America News
F1-wereldkampioen Lewis Hamilton zorgt voor racismerelletje 5 uren geleden
Lewis Hamilton heeft al meteen tijdens het eerste raceweekend van het nieuwe F1-seizoen voor een racismerelletje gezorgd.
Dit zijn de favoriete merken van de Belgische consument - America News
Dit zijn de favoriete merken van de Belgische consument 6 uren geleden
Ikea, Gillette, Colruyt en Amazon zijn de favoriete merken van de Belgische consument. Dat bleek donderdagavond bij de uitreiking van de Best Brands Awards 2018 in Brussel.
Hamilton begint nieuw F1-seizoen als snelste, Vandoorne tiende - America News
Hamilton begint nieuw F1-seizoen als snelste, Vandoorne tiende 8 uren geleden
Tijdens de eerste oefensessie van het nieuwe F1-seizoen 2018 heeft Lewis Hamilton in Australië de snelste tijd gereden. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne reed de tiende tijd.
EU-leiders steunen May over zenuwgasaanval - America News
EU-leiders steunen May over zenuwgasaanval 12 uren geleden
De Europese leiders zijn het eens met Groot-Brittannië dat het ‘hoogst waarschijnlijk’ is dat Rusland verantwoordelijk is voor de aanval met zenuwgas in Salisbury op de Russische dubbelspion Skripal.
Roger Federer: “Nummer één van de wereld blijven is niet het grote doel” - America News
Roger Federer: “Nummer één van de wereld blijven is niet het grote doel” 12 uren geleden
Voor Roger Federer is het slechts een klein doel nummer één van de wereld te blijven. Niet meer. Dat verklaarde de Zwitser donderdag in de marge van het Masters 1.000-toernooi in Miami, waar hij de titelverdediger is. Federer moet de kwartfinales bereiken
Catalaanse separatisten verdeeld over minister-president  - America News
Catalaanse separatisten verdeeld over minister-president 14 uren geleden
De Catalaanse separatistische partijen geraken het niet eens over een nieuwe minister-president. De anarchistische CUP weigert een meerderheid te leveren.